Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(astalija @ 2012 09 14, 15:56)
O kur rasti koki tarpininka? Per ka jus siuntetes?

siunciausi per limcamca,bet galima ir per myma.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 09 14, 17:47)
siunciausi per limcamca,bet galima ir per myma.

Gal as kvanka, bet ju parduotuviu sarase nerandu butent sios, ar yra dar kazkokia, kur galima columbia prekiu rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2012 09 14, 19:14)
Gal as kvanka, bet ju parduotuviu sarase nerandu butent sios, ar yra dar kazkokia, kur galima columbia prekiu rasti  ax.gif

Sarase nera, bet jos nuperka is sios parduotuves. Paklauskit viesai temoje, galbut atsiras daugiau norinciu, siuntima padalins ant keliu, gausis pigiau.
Atsakyti
Ech visai pasimečiau dabar.... Kol nenuėjau į parduotuvę ir nepakalbinau konsultanto,buvau 100proc įsitikinus,kd pirksiu kombį su 150g užpildo (tokį turėjom pernai),bet dabar dvejoju,mat sakė nesiklaidint su tais gramais,nes tie kombiai,kur mažiau gramų pašiltinimo,vidje pilnai dengti flysu ir dar nežinia kurie šiltesni ... Gal kas iš asmeninės patirties ką patars? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 20 rugsėjo 2012 - 21:10
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 09 20, 22:09)
Ech visai pasimečiau dabar.... Kol nenuėjau į parduotuvę ir nepakalbinau konsultanto,buvau 100proc įsitikinus,kd pirksiu kombį su 150g užpildo (tokį turėjom pernai),bet dabar dvejoju,mat sakė nesiklaidint su tais gramais,nes tie kombiai,kur mažiau gramų pašiltinimo,vidje pilnai dengti flysu ir dar nežinia kurie šiltesni  ... Gal kas iš asmeninės patirties ką patars? 4u.gif

Čiupinėjau ir su 150 gr užpildo be flyso, ir 60 gr užpildo su flysu, tai atrodo jie tikrai labai panašiai, sunku nuspėti kuris šiltesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 09 02, 17:18)
Parašyk išmatavimus prie progos smile.gif Maniškė 86 cm ūgio,tai bijau,kad 2T žiemai bus mažas,o 3T paskęs doh.gif  biggrin.gif

Mūsų ūgis dabar 85,5 cm, bet 3T tikrai neskęsta smile.gif Rankovytės ir kelnių klešnės pasibangavę,bet ant galo yra guma,tad manau bus gerai, o gal dar ir kitam sezonui tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 09 20, 22:09)
Ech visai pasimečiau dabar.... Kol nenuėjau į parduotuvę ir nepakalbinau konsultanto,buvau 100proc įsitikinus,kd pirksiu kombį su 150g užpildo (tokį turėjom pernai),bet dabar dvejoju,mat sakė nesiklaidint su tais gramais,nes tie kombiai,kur mažiau gramų pašiltinimo,vidje pilnai dengti flysu ir dar nežinia kurie šiltesni  ... Gal kas iš asmeninės patirties ką patars? 4u.gif

As nupirkau savajai su 60g su tuo flysu viduj,tai man tikrai fainas,siltutis atrodo, tuo labiau,kad vaikas juk juda, begiot nori,tai su siltesniais sukaista,pernai turejom ne Columbia,bet toki storesni kombi,tai taip ir prakabejo,vos pora kartu uzsivilkom,nes vaikui karsta biggrin.gif tai siemet pirkau kaip tik nestorus kombius,geriau aprengsiu siltesni dzemperi saltesne diena,be to, prie - 20 jau i lauka nelabai ir eiti norisi biggrin.gif

O kurioj parduotuvej Columbia pardavineja Vln?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 20, 23:42)
As nupirkau savajai su 60g su tuo flysu viduj,tai man tikrai fainas,siltutis atrodo, tuo labiau,kad vaikas juk juda, begiot nori,tai su siltesniais sukaista,pernai turejom ne Columbia,bet toki storesni kombi,tai taip ir prakabejo,vos pora kartu uzsivilkom,nes vaikui karsta  biggrin.gif tai siemet pirkau kaip tik nestorus kombius,geriau aprengsiu siltesni dzemperi saltesne diena,be to, prie - 20 jau i lauka nelabai ir eiti norisi  biggrin.gif

O kurioj parduotuvej Columbia pardavineja Vln?

O Jūs prie -20 tik papildomą džemperį dedate po tuo pačiu kombinezonu, nešalta?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 09 20, 23:45)
O Jūs prie -20 tik papildomą džemperį dedate po tuo pačiu kombinezonu, nešalta?

Dar tik siai ziemai toki pirkau,tai dar nebandem,bet perkai su panasau storumo striuke ziema vaiksciojo su storesniu dzempu,tai buvo kaip tik smile.gif Nes prie -20 tai nebent iki masinos eis,juk darzeli i lauka irgi neveda tokiu oru ir siaip ziemos LT paskutiniu metu siltos, pernai iki Nauju Metu pas mus zole zalia buvo po langais biggrin.gif
Na,bet nepersu savo nuomones,gal mano dukryte tokia aktyvi,tai jai amzinai karsta,nes ramiai nepabuna,visur bega,lekia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 21, 00:10)
Dar tik siai ziemai toki pirkau,tai dar nebandem,bet perkai su panasau storumo striuke ziema vaiksciojo su storesniu dzempu,tai buvo kaip tik smile.gif Nes prie -20 tai nebent iki masinos eis,juk darzeli i lauka irgi neveda tokiu oru ir siaip ziemos LT paskutiniu metu siltos, pernai iki Nauju Metu pas mus zole zalia buvo po langais  biggrin.gif
Na,bet nepersu savo nuomones,gal mano dukryte tokia aktyvi,tai jai amzinai karsta,nes ramiai nepabuna,visur bega,lekia biggrin.gif

kiek Jūsų dukrytei laiko? Galvojau didžiausiem šalčiam papildomą pūkinę striukę turėti, bet radau ir tokį kažkieno atsiliepimą, kad sinteponinė su flysu plius papildomas džemperiukas geriau nei pūkinė per šaltį...
Atsakyti
Su 150g užpildu nešiojo pernai žiemą nuo 0 laipsnių. Daug laiko praleidžiam lauke, būna aktyviai, būna, kad rogėse sėdi tempiamas. Nei karto nešalo ir nekaito. Jei nėra minuso - su visu kombiu tikrai per šilta, tokiu atveju tik striukę rengdavau.

Šiai žiemai irgi turim su 150g užpildu 2 dalių, o vėlesniam rudeniui, ankstyvam pavasariui (jei tik nespės išaugt unsure.gif) ar šiltesnei žiemos dienai (nuo kokių +5 iki minuso) paėmiau su 60 ar tai 80g užpildo ištisinį - žiūrėsim ar pasiteisins.
Žiemai toks man rodos būtų per plonas, bet aš nemėgstu storai prirengt po kombiu, gal su papildomais sluoksniais ir įmanoma būtų g.gif
Atsakyti
patarkit prašom 4u.gif
ieškau dukrai Columbia kombio žiemai.jai bus 1,5 metų.2 dalių kažkaip nerandu už gerą kainą,yra tik 3T doh.gif pūkinis man storokas atrodo,nes ji labai judri,vežime nesėdi jau dabar,visur lipa ir baisiai nervuojasi,kai drabužiai trukdo doh.gif
radau tokį... man atrodo turėtų būti neblogas g.gif iš komentarų supratau,kad per didelį šaltį tektų šilčiau aprengti po apačia.čia ne problema mum. be to pajūryje visada yra šilčiau,nei kitur
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2012 09 14, 13:49)
Ga yra kas sioje parduotuveje apsipirkineja, man idomu kiek butu per tarpininga butent toks komplektukas kainuotu, gal visai apsimoka, nei laukti kol kas mum tinkama dydi pardavines biggrin.gif

Tai kad nėra nei vieno vnt. pas juos smile.gif
Atsiprašau ne į temą, bet nerandu kur yra apie Columbia batukus... Gal kuri pirkote 6 d. http://www.columbia....default,pd.html ar jie nesunkūs tik pradedančiam vaikščioti? Kiek cm. vidpadis? Ir, kokia galutinė suma su siuntimu? Ačiū 4u.gif
Atsakyti