Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(looo @ 2012 09 03, 15:49)
ok, atsiprasau...

Nereik, as nepiktai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 09 03, 16:45)
Nereik, as nepiktai hihihi.gif

taigi as irgi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 02, 01:30)
Na,mano mazesniajai praeita gruodi buvo 1m.,tai turejom 24men.,tai buvo gerai,kad visa ziema galejau be batuku veztis i lauka,nes velai vaiksciot pradejo ir kombinezono galai dar uzsilekdavo,o 18men,tai jau turbut nelabai uzsilenks,bet su batukais tikrai bus dar geras smile.gif Bet mums ir 24 buvo labai geras,nes yrac i auto kedute sodinant neisitempdavo kombis. Svarbiausia ziurekit ismatavimuose ilgi nuo kaklo iki klynuko,nes per sita vieta vaikai greiciausiai isauga (pamatuokit kiek dabar jusu nesiojami bodziukai,na ir kiek mazdaug 12men.bus ir pridekit bent kelis cm,nes gi reikia laisvuko kombiui), kojytes, rankytes tikrai bus gerai,neisaugs smile.gif Taigi ziurekit ne mazesni negu 18men.,gal jei vaikscios,tai nereikia labai per didelio. O jei megstat laisvesnius rubus,tai 24 smile.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Gal kas turite ir galite pamatuoti tokį modeliuką 12 mėn. Ačiū

user posted image

o gal ruošiatės parduoti 18 mėn mirksiukas.gif
Beje, kaip jūs siunčiatės, per tarpininkus ar gal pačios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 03 rugsėjo 2012 - 18:47
gal kas galite pasakyti batu dyziu lentelese - vyrisku ir vaikisku -
http://www.sunandski...e ct/05327.html
CM nurodyti vidpadzio ilgio ar pedos ilgio
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 09 03, 20:01)
gal kas galite pasakyti batu dyziu lentelese - vyrisku ir vaikisku -
http://www.sunandski...e ct/05327.html
CM nurodyti vidpadzio ilgio ar pedos ilgio
4u.gif

Pedos ilgio. mirksiukas.gif Todel daug kas apsigauna.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 29, 12:44)
o as tuos columbia, kaip jusu rudi, pripirkau spejau pavasari poryte, 10d. bet visvien labiau noreciau su lipukais ir juodu,,,gal atsiras...ech verysad.gif

Jei nutarsit savo rudus 10d. pardavineti pavasari,tai parasykit,gal priglausciau kitai ziemai mazajai turetu tikti smile.gif
Atsakyti
Kur Buga 3T ieškoti pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2012 09 08, 14:23)
Kur Buga 3T ieškoti pigiau 4u.gif

Buvo čia http://www.marshalll...ducts_id=151637, pasekit, gal dar bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, o gal jau kas išaugot, mielai paimciau columbia dvieju metu vaikinukui 4u.gif siulykit į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 09 08, 17:03)

Ga yra kas sioje parduotuveje apsipirkineja, man idomu kiek butu per tarpininga butent toks komplektukas kainuotu, gal visai apsimoka, nei laukti kol kas mum tinkama dydi pardavines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2012 09 14, 13:49)
Ga yra kas sioje parduotuveje apsipirkineja, man idomu kiek butu per tarpininga butent toks komplektukas kainuotu, gal visai apsimoka, nei laukti kol kas mum tinkama dydi pardavines biggrin.gif

Man kainavo 190 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 09 14, 15:09)
Man kainavo 190 Lt.

O kur rasti koki tarpininka? Per ka jus siuntetes?
Atsakyti