Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

o koki kombi pirkt mergytei kuriai ziema bus 1.5 metuku ir eis i darziuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 30, 09:21)
googlinkite  zodziu kombinacijas tipo:..burton skiing suit, down jacket, toddler, ir t.t.

nuorodos neuzsisaugojau, nes daug tu puspaliu yra. siems metams man buvo neaktualu, tai kazkaip ir neuzsaugojau..nes kasmet ta pasiula keiciasi, del kainu, kiekiu, dydziu, ir modeliu.

o ar matete kokiu graziu buga modeliuku merginoms atsirado... wub.gif  bigsmile.gif
ir dydziai iki 6 metu! modeliukas BUGA
user posted image

labai grazus modeliukas,gaila kad berniukams nelabai pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malmukas:) @ 2012 08 30, 13:28)
o koki kombi pirkt mergytei kuriai ziema bus 1.5 metuku ir eis i darziuka? smile.gif

2T, jei atskira. g.gif
Atsakyti
Manau jau visos užsipirkot smile.gif Bet kam tinka dar 2T setas už puikią kainą rolleyes.gif
Atsakyti
reikia patyrusių mamų patarimo dėl columbia kombinezonų dydžiųsmile.gif

berniukui (beveik 2 metai), ūgis 90 cm., ir mergaitei (8 metai), ūgis 130 cm.

ką patarsit?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 08 30, 22:20)
Manau jau visos užsipirkot smile.gif Bet kam tinka dar 2T setas už puikią kainą  rolleyes.gif

Man jau si nupirko, aciu uz nuoroda. Bet mums ziema bus 2 metai. Dabar kaip paskaiciau, kad gali buti mazas.. doh.gif Na bet dukryte ne is didziuju, tai viliuosi jog tiks.
Atsakyti
Sveiki, neabejou jo šioje temoje rašėte ar Columbia setukai didinti ar mažinti, o gal atitinka dydį...bet, gal galėtumėte dar parašyti mirksiukas.gif labai neturiu laiko skaityti viską blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

Gal kas zinote is kur butu galima parsisiuti is USA Columbia kombiu,batu gera kaina?apart oficialaus columbia psl:) Kazkaip pirma karta sakau gal kokiu geruliu psl zinote visazines mamytes?aciu uz info:)
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 09 01, 14:50)
Sveiki, neabejou jo šioje temoje rašėte ar Columbia setukai didinti ar mažinti, o gal atitinka dydį...bet, gal galėtumėte dar parašyti mirksiukas.gif labai neturiu laiko skaityti viską blush2.gif ačiū 4u.gif

Smulkiam vaikuciui bus gal pagal amziu,bet bent mano merginom,tai jie mazinti, ypac vientisi kombiai,o dvieju daliu,tai as ziuriu taip,kad pvz. 3T dydis tiks mazdaug IKI 3 metu. Trimeciui jau bus tik tik ar net vos per mazas,net jei ir tiks dar,tai neilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 01, 23:18)
Smulkiam vaikuciui bus gal pagal amziu,bet bent mano merginom,tai jie mazinti, ypac vientisi kombiai,o dvieju daliu,tai as ziuriu taip,kad pvz. 3T dydis tiks mazdaug IKI 3 metu. Trimeciui jau bus tik tik ar net vos per mazas,net jei ir tiks dar,tai neilgam 4u.gif

Dėkoju 4u.gif Jei mano mažiukui bus 1 m. tik gruodį, vadinasi turėčiau dairytis 18 mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 09 02, 00:06)
Dėkoju 4u.gif Jei mano mažiukui  bus 1 m. tik gruodį, vadinasi turėčiau dairytis 18 mėn. g.gif

Na,mano mazesniajai praeita gruodi buvo 1m.,tai turejom 24men.,tai buvo gerai,kad visa ziema galejau be batuku veztis i lauka,nes velai vaiksciot pradejo ir kombinezono galai dar uzsilekdavo,o 18men,tai jau turbut nelabai uzsilenks,bet su batukais tikrai bus dar geras smile.gif Bet mums ir 24 buvo labai geras,nes yrac i auto kedute sodinant neisitempdavo kombis. Svarbiausia ziurekit ismatavimuose ilgi nuo kaklo iki klynuko,nes per sita vieta vaikai greiciausiai isauga (pamatuokit kiek dabar jusu nesiojami bodziukai,na ir kiek mazdaug 12men.bus ir pridekit bent kelis cm,nes gi reikia laisvuko kombiui), kojytes, rankytes tikrai bus gerai,neisaugs smile.gif Taigi ziurekit ne mazesni negu 18men.,gal jei vaikscios,tai nereikia labai per didelio. O jei megstat laisvesnius rubus,tai 24 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 02 rugsėjo 2012 - 00:32
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 09 02, 00:06)
Dėkoju 4u.gif Jei mano mažiukui  bus 1 m. tik gruodį, vadinasi turėčiau dairytis 18 mėn. g.gif

Tikrai patariu 24 mėn smile.gif Mums spalio gale metukai, sia savaite nepaklausius mergaičiu patarimo blush2.gif ax.gif nusipirkom 18 mėn ir jis mums kaip tik doh.gif Bet mes ji labai greitai pardavėm thumbup.gif ir dabar jau tik 24 mėn ieškom lotuliukas.gif
Atsakyti