Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Požiūris @ 2012 08 29, 13:41)
Kadangi jie dar supakuoti spintoj guli, tai negaliu asmenine patirtimi del ju pasidalint. As tai nieko tokio negirdejau, nes daug kas is pazistamu juos turi. Labiau skundesi, kad prie lipduko plysta ir, kad per kulna, kur baigiasi guma ir prasideda tas brezentas, kad per ten vandeni leidzia. Tad nei jie rudeniniai per balas, nei zieminiai prie didelios alcio. Nu, bet va nupirkau ir viskas. Visumoj sake, kad darze gerai tokie g.gif  Del to prakaitavimo gal ir nuo vaiko kojos priklauso. Juk yra tokiu, kuriems visuose batuose kojos prakaituoja.

Nu,gal g.gif Nepabandes nezinosi, kas vieniems nelabai,tai kitiems kaip tik super patinka, svarbu atrasti savo smile.gif
Atsakyti
O kaip skalbti tuos pūkinius kombinzoniukus vientisus gal galite patarti?Rankomis, mašina ar i valykla geriau? g.gif Baisu kad pūkai nesukristu doh.gif
Atsakyti
skalbti galima ir masinoje...
bet esme dziovinime, geriau ieskokite pazystamu su dziovykle, arba tada geriau i valykla...

nes kitaip tada jei norite namie be dziovykos, tai rankomis, ir vietini skalbima (ty tik ta diemele, kur isipurvino), nes jei visas permirsk, neisivaizduoju kaip izdziovinti...fenu...gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2012 08 29, 14:51)
O kaip skalbti tuos pūkinius kombinzoniukus vientisus gal galite patarti?Rankomis, mašina ar i valykla geriau? g.gif Baisu kad pūkai nesukristu doh.gif

As tik karta buvau skalbus, tai nieko nenutiko. Skalbiau skalbimo masinoj, gerai ispurtyt paskui reikia ir viskas. Kitos deda pora teniso kamuoliu i skalbiankes bugna, kad ismusinetu tuos puksu skalbiant ir, kad nesukristu. Dabar gerai nepamenu, bet berods ant vilnos programos skalbiau, kad butu trumpai ir per daug ten nemurdytu. Aisku, idealiausia butu i valykla nest, bet nzn, man dar ner prireike valyklos paslaugu, kol kas susitvarkau ir pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 29 rugpjūčio 2012 - 14:10
Merginos, o ka manot apie si kombi? Imetu nuoroda, nes foto daug kelti. Kelnytes ir striukyte isverciami i kita puse, tai galima deveti 4 skiringais variantais. Man tik klausimes del kelnyciu? Ar gali jos patogios buti metinukui? Ar nesmuktu ir nepasikeltu striukyte? Gal kas turejote toki? g.gif
http://www.sierratra...t-boys~p~4434g/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 29 rugpjūčio 2012 - 16:24
QUOTE(Jurate R @ 2012 08 29, 16:23)
Merginos, o ka manot apie si kombi?

Man jis neatrodo labai rimtas,as tokio vaikui ziemai nepirkciau ax.gif Ar jis is vis zieminis? ax.gif Visu pirma man kelnes nepatiktu,ypac metinukui: vaikas net pasivartyt ant sniego negaletu,faktas,kad ir kelnes smuktu,ir striuke keltusi smile.gif O ir kaina sio kombio nemaza,jei nebutinai Columbia ieskot,lbai rekomenduoju ta North Face,kurio nuorodo dejau anksciau mirksiukas.gif

O mes dar va toki tik oranzini turim,ziauriai fainas! thumbup.gif

http://www.sierratra...=prod-rec-4434G
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 29 rugpjūčio 2012 - 18:16
QUOTE(Sensi @ 2012 08 29, 19:15)
Man jis neatrodo labai rimtas,as tokio vaikui ziemai nepirkciau  ax.gif Ar jis is vis zieminis?  ax.gif Visu pirma man kelnes nepatiktu,ypac metinukui: vaikas net pasivartyt ant sniego negaletu,faktas,kad ir kelnes smuktu,ir striuke keltusi smile.gif O ir kaina sio kombio nemaza,jei nebutinai Columbia ieskot,lbai rekomenduoju ta North Face,kurio nuorodo dejau anksciau  mirksiukas.gif

O mes dar va toki tik oranzini turim,ziauriai fainas!  thumbup.gif

http://www.sierratra...=prod-rec-4434G

Oi koks fainutis biggrin.gif o ypač skiauterė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 29, 15:09)
As tik karta buvau skalbus, tai nieko nenutiko. Skalbiau skalbimo masinoj, gerai ispurtyt paskui reikia ir viskas. Kitos deda pora teniso kamuoliu i skalbiankes bugna, kad ismusinetu tuos puksu skalbiant ir, kad nesukristu. Dabar gerai nepamenu, bet berods ant vilnos programos skalbiau, kad butu trumpai ir per daug ten nemurdytu. Aisku, idealiausia butu i valykla nest, bet nzn, man dar ner prireike valyklos paslaugu, kol kas susitvarkau ir pati.

O tai grežti su skalbenka irgi galima kaip suprantu, po to dar išpurtai ir viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 08 29, 17:23)
Merginos, o ka manot apie si kombi? Imetu nuoroda, nes foto daug kelti. Kelnytes ir striukyte isverciami i kita puse, tai galima deveti 4 skiringais variantais. Man tik klausimes del kelnyciu? Ar gali jos patogios buti metinukui? Ar nesmuktu ir nepasikeltu striukyte? Gal kas turejote toki?  g.gif
http://www.sierratra...t-boys~p~4434g/

As net dvimeciui tokio tipo kelniu nepirkciau schmoll.gif
QUOTE(ingrida1979 @ 2012 08 29, 19:31)
O tai grežti su skalbenka irgi galima kaip suprantu, po to dar išpurtai ir viskas? g.gif

Daba prisiminiau, kad ne columbios kombi esu skalbus, o kitoki. Columbios kombiui net nebuvo prireike skalbimo. Tai ta kita, kai skalbiau, tai ir greze, paskui gerai papurtyt pastoviai reikia dziustant. As pamenu GAP kombi viena forumiete buvo isskalbus ir soka gavo, tas kombis baltas buvo ir mates, kaip visi pukai gumulais sukrito, jau galvojo, kad mest lauk teks, bet nieko, ispurte, ispurte ir ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 29 rugpjūčio 2012 - 20:03
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 29, 20:59)
As net dvimeciui tokio tipo kelniu nepirkciau schmoll.gif

Ai surizikavau ir nupirkau irnesakyk.gif
As dickiui turejau Huppa kombi. Ten irgi kelnytes tokios, na tik su uztrauktuku ir petnesos, bet jos ten nelabai net reikalingos, nes ir taip puikiai prisispausdavo kelnytes. Nesiojom nuo 1.6 iki beveik 3 metuku ir nei striukyte kelesi, nei nugara sviete pasilenkus. Tikiuosi ir sis Columbios kombis kazkas panasaus bus. Jei ka, tai tik striukyte nesiosim. Uz tokia kaina gavau, kad negaila, jei ir nepatogios tos kelnytes bus hihihi.gif
O siaip Columbijos pukini kombinzona dar vis tiek planuoju pirkti... ax.gif

Kai gausiu kombinzona galesiu placiau papasakoti ar geros tos kelnytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 29 rugpjūčio 2012 - 21:00
QUOTE(looo @ 2012 08 29, 12:44)
Poziuri, mes 1ny einam i darza...speju kishiu elegencija kuo toliau i spinta... biggrin.gif o gal ir i rusi...
sita as mastau reik iskelti i batu tema, nes gal ne pagal paskirti plurpiam jau...
timbkiku vel tokiu noreciau, bet kainos zvieriskos. mastau gal kokius bartek pabandyt, jie lyg su kailiu viduje, gal kas bandete? (kaip 2ri batai)

o as tuos columbia, kaip jusu rudi, pripirkau spejau pavasari poryte, 10d. bet visvien labiau noreciau su lipukais ir juodu,,,gal atsiras...ech verysad.gif
Papildyta:
tiesa, dar esu saviskiam uzpirkus pabandymui slidinejimo O`NEILL kostiuma. kazkaip sau turiu butent sios firmos kostiuma, kalnuose likau patenkinta, aisku stovint vietoje su juo nekarsta. bet kas liecia viejo dregmes  thumbup.gif

GAL GALETUMETE duoti nuorodele kur galima butu BURTONA uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
googlinkite zodziu kombinacijas tipo:..burton skiing suit, down jacket, toddler, ir t.t.

nuorodos neuzsisaugojau, nes daug tu puspaliu yra. siems metams man buvo neaktualu, tai kazkaip ir neuzsaugojau..nes kasmet ta pasiula keiciasi, del kainu, kiekiu, dydziu, ir modeliu.

o ar matete kokiu graziu buga modeliuku merginoms atsirado... wub.gif bigsmile.gif
ir dydziai iki 6 metu! modeliukas BUGA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 30, 09:21)
o ar matete kokiu graziu buga modeliuku merginoms atsirado... wub.gif  bigsmile.gif
ir dydziai iki 6 metu! modeliukas BUGA
user posted image

Tikrai kokie idomus bigsmile.gif O idomu tu po 60g uzpildo nauju modeliu yra?
Atsakyti