Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(prettiness @ 2012 08 28, 23:06)
Labai skirtingos nuomones.

Tai zinoma,ir vaikai juk skirtingu sudejimu buna,pas viena gali liemuo but ilgesni,pas kita kojos...O ir auga jie skirtingai,sunku nuspet koks bus po poros menesiu,ka jau kalbet apie kitus metus biggrin.gif Bet faktas,kad zenkliai per didelio kombio pirkt taip pat neverta,manau,kad sis rubas daugiau maziau prigludes turi but ir del vaizdo,ir del naudos: kitaip jis neatliks pagrindines savo funkcijos sildyti vaikuti smile.gif

Turiu klausima,o mamos,kurios iesko TIK columbia zieminiu batuku,kodel? Ypac idomu Loo nuomone,nes kiek supratau si mamyte yra macius,"ciupinejus" ne vienus batukus,gali palygint is patirties smile.gif
Mes pvz irgi pirkom Columbia,bet is dalies nes pasidavem SM madai. As asmenskai 1 vieta be konkurencijos atiduociau Viking batukams,paciu skandinavu nuomone siu batu analogams Ecco uj kaip toli iki Viking'u... Bet kad nei Lt,nei UK,nei USA siu batu nei su ziburiu nerasi,o ir kainos ju ne pacios maziausios sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 29 rugpjūčio 2012 - 08:30
QUOTE(Sensi @ 2012 08 29, 09:25)
Tai zinoma,ir vaikai juk skirtingu sudejimu buna,pas viena gali liemuo but ilgesni,pas kita kojos...O ir auga jie skirtingai,sunku nuspet koks bus po poros menesiu,ka jau kalbet apie kitus metus biggrin.gif Bet faktas,kad zenkliai per didelio kombio pirkt taip pat neverta,manau,kad sis rubas daugiau maziau prigludes turi but ir del vaizdo,ir del naudos: kitaip jis neatliks pagrindines savo funkcijos sildyti vaikuti smile.gif
Turiu klausima,o mamos,kurios iesko TIK columbia zieminiu batuku,kodel? Ypac idomu Loo nuomone,nes kiek supratau si mamyte yra macius,"ciupinejus" ne vienus batukus,gali palygint is patirties smile.gif
Mes pvz irgi pirkom Columbia,bet is dalies nes pasidavem SM madai. As asmenskai 1 vieta be konkurencijos atiduociau Viking batukams,paciu skandinavu nuomone siu batu analogams Ecco uj kaip toli iki Viking'u... Bet kad nei Lt,nei UK,nei USA siu batu nei su ziburiu nerasi,o ir kainos ju ne pacios maziausios sad.gif

Kad columbia sniegbaciai ir tie Vicking du skirtingi dalykai. Mes pvz pernai turejom COlumbia sniegbacius, Primigi su gore tex(ale, kaip ecco, bet zymiai pigesni ir ne prastesni) ir EMU su avikailiu. Mano nuomone visi treji batai buvo skirtingo siltumo ir man patiko, kad pagal oro vesuma, dregnuma galejau taikyt, kuriuos det. smile.gif Pvz COlumbia sneigbaciai idealiai tiko dregnesniems orams, nes neperslampa. Primigi(kurie atitiktu jusu minimu Viking stiliu), manau, butu praleide dregme, jei ilgiau per pliurze vaikas butu pasivaiksciojes(gal klystu, nebandziau) g.gif
Simet vel viso panasaus trejeto zvalgausi. UGG jau turim, tiesa, dar pasidaviau bandos jausmui ir CROCS GOOST isigijom, bet dar vistiek noriu Columbios sniegbaciu ir kazko panasaus i Ecco stiliaus batukus.
p.s. As asmeniskai ieskau ne TIK Columbia sneigbaciu, o man jie reikalingi i zieminiu batu kolekcija, kad jausciausi tikrai vaika ziemai aprupinus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 29 rugpjūčio 2012 - 09:21
na poziuris manau viska parase...ka ir as buciau parasius.
Viking ir as deje nemaciau, bet kazkodel ir neturiu noro ju tureti (man tesiog tupai bobiskai dizainas netraukia...), kaip ir kokiu ECCO ir kitu panasiu batuku. del ecco galiu pasakyt kad tai buvo musu 1mi batukai, ir su abejais, (20, 21dydziu), buvo problemu su plociu, todel ir nebepirkau poto. +ipatingai silti jie man nepasirode, tas sintetinis kailiukas vietom- neatrode labai itikinamai.

manau butu tobula, jeigu butu kokie (ugai, ar emukai su goretex apvalkalu, va chia tai butu batai thumbup.gif ). nes tokio stilaius batai realiai silti, bet ju neuzdesi per liurza. o su columbia, aisku jie nera super duper universalus batai. buna kad ir pasala koja, ir paprakaituoja, bet buna ir vislkas ok. jie mano akim, tesiog geriausi is zieminiu botu...ir isties labai patogus uzsideti vaikiui, net paciam, net metu amziuje paciam...labai tokie standus, mano akim vaikui patogu vaikscioti, ypac maziukams, kai batu patogumas turi labai didele reiksme pirmiems zingsniams.

mes pernai turejom emukus, columbia, ir dar timberland, deje timbiku neteko uzsideti, taip ir liko nauji...kazkaip dydis netinkamas buvo. manau jie buvo kazkas panasaus kaip ecco, ir t.t., oda, goretex, ir sintetinis kailiukas viduje...(ale vilna, gal ir yra ten kiek tos vilnos, nors abejoju), bet man dizainas labai buvo wub.gif
user posted image

siems metams paruosem columbia (be lipuku, ieskau gal su lipukais atsiras, buciau pakeitusi, EMU, ir kolkas viskas...)
Papildyta:
o del tu viking, kazkaip girdejau kad jieneblogi, bet tik is zmoniu kurie patys girdeje...kazkaip kad kazkas pats turetu, ir galetu palyginti su tirimais kitais batukais, neturiu tokiu zmoniu...

kiti ir ecco labai giria, o man ecco jokiu stebuklu...yra ir neprastesniu..
Atsakyti
O man tarkim labai patinka columbia kombiai ir tik juos pirkciau kad ir visa gyvenima vaikams. Bet va sniegbaciu (tiksliau siltu botu) su guma ta niekada nepirkciau schmoll.gif maciau gyvai, ciupinejau, bandziau ir ne schmoll.gif Nes kaliosas ir afrikoje kaliosas. Kaip mergytei manau batukas buti buti labiau elegantiskas, maziau gramozdiskas ir aisku atitikti visus reikalavimus: silti, patogus, grazus, atsparus vandeniui ir t.t. Pernai visas funkcijas atitiko Vincent batukai. Jais isibirdo mergina i bala apsislepusia po leduku ir kojyte absoliuciai nesuslapo nors vandens tikrai ten buvo gerokai, o ir po pliure su jais drasiai galima braidyti. Batukais nors su uztrauktuku, bet jungtys padarytos taip kad vanduo nepatektu i vidu iki pat auliuko virsaus. Padukas dvigubas, todel pavasariop paaugus kojytei ir isemus papildoma paduka, liko pilnai siltas dar vienas iklotas.
Atsakyti
Nu va,dabar aisku,aciu merginos thumbup.gif
Nes su batukais patirties dar neturim,pernai turejom nusipirke Viking,bet taip ir neprisireike,zuikis mano velai vaiksciot pradejo. Tai dabar galvos skausmas: kiek? Kokiu? Kodel? ir tt Tai sakot vienu neuzteks? g.gif biggrin.gif
Mano patirtis ribojasi tik sesers ir jos aplinkos patirtim. Ji Norvegijoj gyvena,o vaikai ten labai,na,laaaabai daug laiko lauke praleidzia smile.gif Tai pvz kiek teko pastebet,populiarus ten tie Viking tipo,jie ten su jais ir per pliurzes,ir per balas,ir nieko biggrin.gif Ugg tipo is vis nemacius maziuku su tokiais batais,o dar populiarus botai su kailiu smile.gif Bet aisku,jiems savo,mums savo,gal pas jie labiau konservatoriai,ir perka savo salies gamintoju gaminius. Tik tiek kad skandinavai labai daug demesio skiria vaiku lauko aprangai smile.gif
Atsakyti
Emukai is vis sakyciau, vos ne del stiliuko ar siaip, kai salta ir sausa. Na labai jau pretenzingi ir ypac maziams, nes jie gi nesaugo.
As pati, kol gyvai nepaciupinau, buvau panasios nuomones, kaip Ingusia31 apie tuos kaliosinius sniegbacius, bet sie sniegbaciai pranoko mano lukescius. Pagal pati vaika galima presti, kokie batai geri ir patogus. Norejo su jais net po namus vaiksciot. Super duper lengvi, lengvai apsiaunami(pats vaikas juos apsiauna, kaip jau loo minejo), silti, dregmes nepraleidzia, vidus isformuota spagal vaiko kojyte, kad kulniukas stabiliai stovetu. Nu nzn, man jie berniukui visai nebaisus. schmoll.gif Mergaitei gal ir elegantiskesniu noretusi g.gif Bet jei jau velkamas kombis dvieju daliu, tai kokia ten elegancija, tada jau ir elegantiski batukai nebegelbeja irnesakyk.gif Man elegancija, tai paltukas, emukai ir pan, bet gi tai ne kasdienai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 29 rugpjūčio 2012 - 11:17
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 29, 12:16)
Man elegancija, tai paltukas, emukai ir pan, bet gi tai ne kasdienai rolleyes.gif

Poziuri, mes 1ny einam i darza...speju kishiu elegencija kuo toliau i spinta... biggrin.gif o gal ir i rusi...
sita as mastau reik iskelti i batu tema, nes gal ne pagal paskirti plurpiam jau...
timbkiku vel tokiu noreciau, bet kainos zvieriskos. mastau gal kokius bartek pabandyt, jie lyg su kailiu viduje, gal kas bandete? (kaip 2ri batai)

o as tuos columbia, kaip jusu rudi, pripirkau spejau pavasari poryte, 10d. bet visvien labiau noreciau su lipukais ir juodu,,,gal atsiras...ech verysad.gif
Papildyta:
tiesa, dar esu saviskiam uzpirkus pabandymui slidinejimo O`NEILL kostiuma. kazkaip sau turiu butent sios firmos kostiuma, kalnuose likau patenkinta, aisku stovint vietoje su juo nekarsta. bet kas liecia viejo dregmes thumbup.gif

tai va, parsisiunciau, gal plonas pasirode. bet aisku grazus zaraza wub.gif
tai dar nepriaugome iki jo, kitiems metams bus...gal varysime slidynet, tai ziuresiu su kuriuo geriau...bet seip lyginant su columbia tikrai plonesnis gerokai...
nzn, kaip jie chia taip vaikams surizikuoja tokius gamint..
user posted imageuser posted image

bet seip manau kitiems metams is siltuju kombiku bandysiu koki BURTONA bandyt,,,,
spalvos pasakiskos, o pats rubas buna pvz striuke pukine, opacia termo...aisku kainos kolkas doh.gif , bet sulauksiu pavasario, ir ziuresime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 29 rugpjūčio 2012 - 11:45
QUOTE(looo @ 2012 08 29, 11:44)
sita as mastau reik iskelti i batu tema, nes gal ne pagal paskirti plurpiam jau...
timbkiku vel tokiu noreciau, bet kainos zvieriskos. mastau gal kokius bartek pabandyt, jie lyg su kailiu viduje, gal kas bandete? (kaip 2ri batai)

Gal reik is vis atskira tema Zieminiams batukams sukurti,jei tokios dar nera smile.gif
As pvz dabar namie turiu skirtingu dydziu skirtingu firmu (Columbia,Viking, Sorel, Timberland) batuku,galiu pamatuot,pasvert, aprasyt,jei labai reikia i bliuda su vandenu ikist hihihi.gif
Nes cia juk Columbia tema,ir net ne batuku o kombiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 29, 12:44)
Poziuri, mes 1ny einam i darza...speju kishiu elegencija kuo toliau i spinta... biggrin.gif o gal ir i rusi...

o as tuos columbia, kaip jusu rudi, pripirkau spejau pavasari poryte, 10d. bet visvien labiau noreciau su lipukais ir juodu,,,gal atsiras...ech verysad.gif
Papildyta:
tiesa, dar esu saviskiam uzpirkus pabandymui slidinejimo O`NEILL kostiuma. kazkaip sau turiu butent sios firmos kostiuma, kalnuose likau patenkinta, aisku stovint vietoje su juo nekarsta. bet kas liecia viejo dregmes  thumbup.gif

tai va, parsisiunciau, gal plonas pasirode. bet aisku grazus zaraza  wub.gif
tai dar nepriaugome iki jo, kitiems metams bus...gal varysime slidynet, tai ziuresiu su kuriuo geriau...bet seip lyginant su columbia tikrai plonesnis gerokai...
nzn, kaip jie chia taip vaikams surizikuoja tokius gamint..
user posted imageuser posted image

bet seip manau kitiems metams is siltuju kombiku bandysiu koki BURTONA bandyt,,,,
spalvos pasakiskos, o pats rubas buna pvz striuke pukine, opacia termo...aisku kainos kolkas  doh.gif , bet sulauksiu pavasario, ir ziuresime  wub.gif

Mes jau einam i darza, ir jau gavom patarima net dzinsiukus i spinta sukist, o vaika su treningais vest biggrin.gif
Del COlumbios batu, tai as pirmus buvau atsisiuntus su lipdukais, bt per mazus. Antru norejau juodu, bet nebuvo dydzio, tai atsisiunciau rudus be lidpduku ir nepasigailejau. Man rudi graziau ziurejos, nei juodi. O tie lipdukai nzn,ar su lipdukais ar be, beveik nera skirtumo, nes nelabai ten reguliuojas kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 29, 10:15)
tiesa, dar pasidaviau bandos jausmui ir CROCS GOOST isigijom, bet dar vistiek noriu Columbios sniegbaciu ir kazko panasaus i Ecco stiliaus batukus.

O as prisiskaiciau,kaip baisiai vaiku kojos prakaituoja tuose crocs goost, net slapios buna (kad mamos is pradziu net galvojo,kad vandens prisiseme) ir pabijojau unsure.gif

QUOTE(looo @ 2012 08 29, 12:44)

O kodel labiau su lipukais norite?

QUOTE(Sensi @ 2012 08 29, 12:56)
Gal reik is vis atskira tema Zieminiams batukams sukurti,jei tokios dar nera smile.gif
As pvz dabar namie turiu skirtingu dydziu skirtingu firmu (Columbia,Viking, Sorel, Timberland) batuku,galiu pamatuot,pasvert, aprasyt,jei labai reikia i bliuda su vandenu ikist  hihihi.gif
Nes cia juk Columbia tema,ir net ne batuku o kombiu  biggrin.gif

O tai super,tikrai padarykit tokia tema su savo ispudziais,nes labai butu naudinga thumbup.gif Ir cia nuorodele imeskit savo temos wink.gif
Atsakyti

As pati, kol gyvai nepaciupinau, buvau panasios nuomones, kaip Ingusia31 apie tuos kaliosinius sniegbacius, bet sie sniegbaciai pranoko mano lukescius. [/quote]

As butent situos gyvai maciau, mergina dicke matavos, po namus vaikstinejo tai klaikus vaizdas doh.gif Drauge pirko savo berniukui per mane, dydis atitiko mano dickei tai pasimatavom doh.gif Manoji kuda kaip sakalys, tai tie batai atrode kaip traktoriai ant pagaliuku blink.gif Viduje ten istikruju yra geras kontaktas su kojyte, bet tik viduje o ne tie auliuku schmoll.gif Po to drauge skundes kad berniuko kojos mokykloje isbuvusios lieka slapios g.gif liepiau net kisti i vandeni ir tikrinti ar nepradure kazkur ... Bet logiskai mastant jei ten nekvepuojanti sandari guma, tai kaip ten tos kojos gali kvepuoti? Jos bernuzelis gal dar paduksta, gal prakaituoja kojytes labiau, tai sako kad kai su slapiom namo eina per salcius, tai net susalo g.gif As tai jokiais budais nepirkciau tokiu kerziniu batu savo smulkmenelems panikems schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 08 29, 13:18)
O as prisiskaiciau,kaip baisiai vaiku kojos prakaituoja tuose crocs goost, net slapios buna (kad mamos is pradziu net galvojo,kad vandens prisiseme) ir pabijojau unsure.gif

Kadangi jie dar supakuoti spintoj guli, tai negaliu asmenine patirtimi del ju pasidalint. As tai nieko tokio negirdejau, nes daug kas is pazistamu juos turi. Labiau skundesi, kad prie lipduko plysta ir, kad per kulna, kur baigiasi guma ir prasideda tas brezentas, kad per ten vandeni leidzia. Tad nei jie rudeniniai per balas, nei zieminiai prie didelios alcio. Nu, bet va nupirkau ir viskas. Visumoj sake, kad darze gerai tokie g.gif Del to prakaitavimo gal ir nuo vaiko kojos priklauso. Juk yra tokiu, kuriems visuose batuose kojos prakaituoja.
Atsakyti