Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

sveiki pirkciua berniukui be veiloko us 10 dydi zeminukus,ir atskria kombinzona 3T,4T, 5T siulikite i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2012 08 28, 12:19)
sveiki pirkciua berniukui be veiloko us 10 dydi zeminukus,ir atskria kombinzona 3T,4T, 5T siulikite i a.z.

Kad čia ne skelbimu skiltis schmoll.gif mes čia diskutuojame ir dalinamės gerais patarimais mirksiukas.gif
O su tais pūkiniais kombinzoniukais vientisais ar nebūna mažyliams šalta mūsų šaltomis žiemos dienomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida1979: 28 rugpjūčio 2012 - 11:58
O as taip ta columbia isimylejau kad siemet visai galvos netekau biggrin.gif savo mazgei 94cm ugio labai norejau sitos grazios ir siltos striukes, tai nuo pavasario gaudziau kad kelnes pritaikyti ir jau neziurejau kad be nuolaidu dideliu pirkau 4/5 dydi biggrin.gif

user posted imageuser posted image

aisku kad zenkliai didelis jis mumi, bet jau toks fainas kad sakiau jei neparduosiu liks kitiems metams thumbup.gif Labiusiai man patinka spalvos ir tai kad impilo 240gramu rolleyes.gif

Kad sitas jau didelis tai siunciaus dar viena jau mazesnio 4T dydzio bet nu gal ne toki grazu kaip norejos biggrin.gif ir pernai turejom panasaus modelio (tik dvipuse striuke) su spalva violetine, bet nu kad visiskai nera is ko rinktis siemet, net keistas.... gal dar neprasidejo nauja kolekcija? itariu kad teks sita nesioti ir dziaugtis thumbup.gif

user posted image

Ir dar noreciau rekomenduoti nes gi nesusilaikiau ir pabandziau sita paltuka atsisisuti ir vel perdidelio mumi 4/5 dydzio doh.gif

user posted image

Zinokite labai fainas paltukas rolleyes.gif , juosmuos is vidaus reguliuojas, pats pasiuvimas toks liemenuotas, rankogaliai su lipukais, tai pirstines patogiai ir sandariai uzsides bet kokios, viduje kiseles mobiliakui lotuliukas.gif , kita is tinklelio akiniams? g.gif ir su uztrauktuku doh.gif visai kaip priklauso tokio amziaus vaikams lotuliukas.gif Tikrai labai graziai ziurisi tokie isformuoti rubeliai mergaitems 4u.gif

Dabar turesiu didziausia uzduoti ka pasilikti sau thumbup.gif

Atsakyti
Aš taip pat noriu patarimo, žiema dukrytei bus 8-10 mėn.
Galvoju ar imti 18 mėn, ar 24 mėn, tai ir kitais metais su batukais dar tiktų, bet bijau, kad 24 mėn šią žiemą siaubingai "paskęstų"? Ar lb stipriai tie dydžiai skiriasi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
perskaitykite bent kelis puslapius atgal, ir viska suprasite pati smile.gif
o jeigu perskaitytumet dar daugiau negu kelis psl, tai isvis abejoniu neliktu drinks_cheers.gif

aisku 24..
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 28, 16:04)
o jeigu perskaitytumet dar daugiau negu kelis psl, tai isvis abejoniu neliktu  drinks_cheers.gif

aisku 24..

žinokit aš jau visą savaitę tik skaitau ir skaitau, atrodo jau apsisprendžiau imti 24 mėn, bet kai paskaičiau atsiliepimą paskutinį šios mamytės:
Mano vaikis gimes geguzes men. As Columbios vientisa kombi atsisiunciau pirmai ziemai, emiau 24men dydi, bet ta ziema jo nedejau, nes tikrai nenormaliai didelis atrode. GAP 18men kombis buvo pats tas. Kita ziema jau nesiojo Columbios 24men kombi (lapkriti buvo 1,5m), bet i ziemos pabaiga jau norejos didesnio kombio. Ypac per klyniuka, ka cia jau daugelis ir minejo, kad pasidaro per trumpas nuo kaklo iki klyno. Tad, jei vaikas butu gimes rudeni ar ziema, tai vienu metu vaikui tikrai imciau 24men. Ypac, jei dar nelabai vaiksto, tai tikrai liux turetu but.

tai ir pasimečiau, kad nebūtų kad nupirksiu 24 mėn, o "paskęs" jame, nekaip atrodis ar pan. g.gif Manajai balandžio mėn bus metukai. dabar yra 66 cm, aišku iki žiemos dar paauks nemažai.
bet įtariu gali būti, kad dabar "skęs", o kitais metais bus jau permažas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 28 rugpjūčio 2012 - 15:15
man yra uzsifiksave, kad 24dydis, tinka daugmaz nuo 74cm...gal nuo 70tiks...
kolkas aisku bus didokas, bet kokiu 9 menesiu jau tikrai bus ok...

18menesiu jus praaugsite(norint kad pedutes ir rankytes pasisleptu i kisenes, ir nereiktu deti batu) ~budami kokiu 75cm..
(nes pagal amerikiecius 74cm yra metukai), pagal mus sakyciau kokie 8-9menesiai..

na bus didelis, ir kas chia tokio, gi vaikas visvien tokiame amziuje tik guli ir sedi..kai turesite kokius 10menesiu gal pradesite bandyt stotis, ir tada sis kombikas jau bus ok. tuolab jeigu norite kad tiktu 2ms metams.

nepamirskite si kombika devesite ne tik ziema, bet dar ir visa balandi smile.gif
o geriausia jeigu pirksite lt, atvaziuokite pas pardaveja, ir spreskite vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 28, 16:19)
man yra uzsifiksave, kad 24dydis, tinka daugmaz nuo 74cm...gal nuo 70tiks...
kolkas aisku bus didokas, bet kokiu 9 menesiu jau tikrai bus ok...

18menesiu jus praaugsite(norint kad pedutes ir rankytes pasisleptu i kisenes, ir nereiktu deti batu) ~budami kokiu 75cm..
(nes pagal amerikiecius 74cm yra metukai), pagal mus  sakyciau kokie 8-9menesiai..

na bus didelis, ir kas chia tokio, gi vaikas visvien tokiame amziuje tik guli ir sedi..kai turesite kokius 10menesiu gal pradesite bandyt stotis, ir tada sis kombikas jau bus ok. tuolab jeigu norite kad tiktu 2ms metams.

nepamirskite si kombika devesite ne tik ziema, bet dar ir visa balandi smile.gif
o geriausia jeigu pirksite lt, atvaziuokite pas pardaveja, ir spreskite vietoj smile.gif

aaa, tai 10 mėn jei norėsiu tas užlenkti kojytes, jau gali nebelabai išeiti jei su 18 mėn? g.gif
oi aš su mielu noru atvažiuočiau, bet kad klaipėdoje jais niekas neprekiauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 08 28, 16:04)
o jeigu perskaitytumet dar daugiau negu kelis psl, tai isvis abejoniu neliktu  drinks_cheers.gif

aisku 24..

gal visgi 18menesiu, bet ju tikrai neuzteks tada kitai ziemai...
24menesiai, jums bus tobula sausi-vasari jau...ty priaugsite iki jo...

tai net ir nzn...as turejau 2vnt, 18, ir 24menesiu. nes mano irgi gimes kai jusu mergaite..
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2012 08 28, 11:55)
Kad čia ne skelbimu skiltis schmoll.gif mes čia diskutuojame ir dalinamės gerais patarimais mirksiukas.gif
O su tais pūkiniais kombinzoniukais vientisais ar nebūna mažyliams šalta mūsų šaltomis žiemos dienomis g.gif

Sunku pavasarinukam Columbios kombio dydi pritaikyt. O istempt dvi ziemas tai is vis mistika. Kad butu idealu, tai reik dvieju dydziu.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 08 28, 16:13)
žinokit aš jau visą savaitę tik skaitau ir skaitau, atrodo jau apsisprendžiau imti 24 mėn, bet kai paskaičiau atsiliepimą paskutinį šios mamytės:
tai ir pasimečiau, kad nebūtų kad nupirksiu 24 mėn, o "paskęs" jame, nekaip atrodis ar pan.  g.gif  Manajai balandžio mėn bus metukai. dabar yra 66 cm, aišku iki žiemos dar paauks nemažai.
bet įtariu gali būti, kad dabar "skęs", o kitais metais bus jau permažas  g.gif

Basari'a, pas mane beveik identiska situacija, as irgi pasimetusi, imciau 18 men., bet ten, kur mums perka, belike tik 24 men. Pagalvojau jeigu ka, padesiu kitai ziemai g.gif Labai skirtingos nuomones.
Atsakyti
O kam tempt 2 ziemas? Siuos kombius puikiai nuperka kitos mamytes,pirkit siemet pagal savo dydi,panesiosit,parduosit,kitais metais pirksit kita pagal savo dydi smile.gif O jei dabar nusipirksit,pamatysit kad netinka,uz ta pacia kaina perparduosit smile.gif zinoma,jei pirksit ne nauja,nes kol kas ju paklausa didesne uz pasiula mirksiukas.gif Ir jei planuojat ne bizni daryti,o perparduoti panesiota ruba saziningai uz protinga kaina smile.gif
Beje,mes patys pirkom kombi 2 metams,bet ne Columbia o North Face. Va ten tai cudas ir butent tam pritaikytas,kazkas ten prasikerpa,prasiardo ir kombis atitinkamai padideja: prailgeja klesnes ir rankoves thumbup.gif

Jei ka domina galit paziuret cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 29 rugpjūčio 2012 - 07:02