Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(looo @ 2012 03 14, 15:22)
norejau pranesti kad su savo pukiniu 24men kombiu sekmingai uzbaigsim sezona, balandzio men pradzioje, 2ju metu gimtadieniu. esame ~88ugio, aiksu per klyna nera labai laisvas, bet normaliai dar, lyg neverzia-kitaip vaikas duotU zinoti.

tad teigiu gad su 24men pukiniu kombiu galima atsvesti 2ju metu gimtadieni. bet IKI 92cm tikrai NE!.

drinks_cheers.gif
As sakyciau, kad tinkamas maximum iki 90cm turbut. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano metinukas baigia šią žiemą su 24 mėn. kombiu...tikrai bent jau tie leliukiški kombiai pamažinti,bet šiltumas ir lengvumas neišpasakytas wub.gif .Kitą žiemą mums bus dveji metukai,tai nebežinau,kokį dydį žiūrėti...(šiaip aukštas mano vaikutis...).Gal galit kas kokią nuorodą apie žieminį kombį dvimetinukui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 15 kovo 2012 - 16:10
Mes ir dziaugemes tiek kombiu, tiek batais smile.gif pirkom vientisa...savo dvimeciui emiau 4T ir tikrai neskendom smile.gif galesiu foto imest, jei idomu kaip atrode smile.gif tiesa, musu ugis 96 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 03 16, 23:35)
Mes ir dziaugemes tiek kombiu, tiek batais smile.gif pirkom vientisa...savo dvimeciui emiau 4T  ir tikrai neskendom smile.gif galesiu foto imest, jei idomu kaip atrode smile.gif tiesa, musu ugis 96 cm  ax.gif

O kur jūs radot vientisą 4T? Mano vaikinukas irgi aukštas,tai reikia irgi gerokai didesnį žiūrėtis...
Atsakyti
Mes turim štai tokį 4T 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 03 19, 15:44)
O kur jūs radot vientisą 4T? Mano vaikinukas irgi aukštas,tai reikia irgi gerokai didesnį žiūrėtis...

www.marshallleisure.co.uk tik nesuprantu kokio šiltumo jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 03 19, 18:12)
www.marshallleisure.co.uk tik nesuprantu kokio šiltumo jis smile.gif

Mano manymu jis labiau rudeninis, 80 g insulation, o kitu columbios komb. insulation 160 g.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 03 19, 15:44)

Siuo metu pasiula maza...dazniausiai rugpjuti, rugseji buna papildymas, tada reik ieskot smile.gif o as pirkau toki ir is cia(USA), bet ner dabar jo
http://www.sierratra...e-kids~p~3358a/
Buvo ir dar didesniu dydziu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turit patirties su mikroflysiniais kombiais - kazin jie taip pat mazinti kaip ir pukiniai kombiai?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 03 23, 00:51)
Gal kuri turit patirties su mikroflysiniais kombiais - kazin jie taip pat mazinti kaip ir pukiniai kombiai?

Mes neturim patirties, bet va gavo mazelis dovanu toki pries 2 sav.,tai labai viliuosi jog kitai ziemai bus geras. Rodos 12 -18 men dydis(reik paziuret), bet mazas neatrodo...dabar 7 men tikrai paskestu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mane irgi domina kombiu dydziai ne pukiniu, o su flisiniu pamušalu. Koki patartumet imti dydi 18M ar 24M, jei mergytei lapkriti bus 1 metukas, beja ar jis tinka musu žiemoms? Kalbu apie toki:
http://www.sierratra...;colorFamily=03
Atsakyti
Praeita ziema turejome pukini vientisa kombi 12M dydzio, nors dukrai metukai suejo tik kova, bet jau parsisiuntus ji jis buvo praktiskai kaip tik, tada mums buvo 9 menesiai, atvaiksciojom iki 11 men siaip ne taip, bet idealiausias variantas butu buves 18M dydis ax.gif
Dabar noriu nupirkti atskira pukini kombi, nebloga kaina randu, bet infant 24M dydi ziauriai bijau imti kad nepasikartotu situacija g.gif Gal kas patarsite kazka? blush2.gif
Atsakyti