Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Tetavova @ 2011 12 23, 11:00)
Sakykite,prasau,o sito koks uzpilas? Kiek jo ten yra  g.gif  doh.gif  Man labai plonas pasirode. Bijau susaldyti mazye.

http://www.cozymole....9_Helio_18.html

Aciu atsakiusioms ir visas su artejanciomis sventemis  wub.gif

Šis pūkinis,nemanau,kad sušals damutė 4u.gif
Atsakyti
Maniškė (4m) nešioja columbia tectonite kombinezoną. Pasiruošėm žiemai, o jos kaip tik ir nėra doh.gif Bet galiu pasakyt, kad daiktas nepamainomas - ir kai drėgna ir kai šilčiau nesuprakaituoja ir kai šalčiau nesušąla. vat tik didelių šalčių kol kas neišbandėm, nes jų nebuvo, bet kažkaip įtariu, kad irgi bus gerai. žodžiu aš balsuoju žiemą už columbia kombinezonus cool.gif
tiesa, 4 m, dukra 109 cm ūgio, nešioja 4-5 y dydį mirksiukas.gif
Atsakyti
As nusipirkusi toki komb., tai mano anyta pastoviai aikcioja, kad saldau vaika smile.gif
user posted image

O gal galit pakomentuoti ta toki kaip romperiuka, kur po kombinezonu rengti? Ar siltas jis?
Atsakyti
O man gal galit patarti ar sitoks kombis su 60g uzpildo labai plonas? Tik rudeniui/pavasariui ar ir ziema nesioti galima? Ir kokie dar jo pliusai,minusai?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Kieno vaikiukai jau nesioja siuos kombinzonui gal galit parasyt kaip ten su ju dydziais. Konkreciai domina 2T ir 3T. Columbia puslapy parasyti cm apimciu, tarkim 2T dydzio per krutine 20 in , t.y. 50 cm. Jei vaikiuko krutines apimtis yra 50 cm tai imti didesni kad butu ten vietos ar cia kaip ir su ju batais, kad rekomenduojami tokiai pedutei, nesiojam 7 dydzio vitpadukas kazkur 14 cm o pedute 12 cm, ten nemazai laisvos viętos. Pasimeciau su tais dydziais doh.gif
GAl galetumet parasyt ju ismatavimus 2T 3T ir 4T, gal taip lengviau butu orientuotis perkant..

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 01 27, 00:33)
As nusipirkusi toki komb., tai mano anyta pastoviai aikcioja, kad saldau vaika smile.gif

O gal galit pakomentuoti ta toki kaip romperiuka, kur po kombinezonu rengti? Ar siltas jis?

Mano jau priprato irnesakyk.gif
Na, pas mus nėra šalta (daugiausia buvo apie -4), tai aš rengiu vilnos bodžiuką, frotines pėdkelnytes ir fleeso megztinuką 4u.gif Dar nei karto nesušalo smile.gif Kai būna šilčiau, vilnonio bodžiuko net nerengiu smile.gif
Atsakyti
turiu žieminius kombinezonus savo dvimečiui ir keturmečiui - dvimečiui dviejų dalių, kelnės su liemene, keturmečiui - vientisą. pirkau pagal mamų rekomendacijas, bet esu labai labai nusivylusi - net ir storai aprengtas didysis pareina sustipęs - labai plonas kombis, nors dauguma išgyrė ir columbia puslapyje buvo aprašoma, jog net pati šalčiausia žiema nebaisi. mažojo striukės rankovės plonos ploniausios... abiu vaikus turiu labai gerai prirengti, jei noriu vestis kur nors (kalbu apie storus ir šiltus rūbus). taip pat turiu batus, kurie, kaip teigiama, nešiojimui iki -35. nesąmonių nesąmonė - dydį pilnai atitinka, kojos ledinės vos kelių laipsnių minuse. daugiau Columbia žiemai tikrai nebepirksiu schmoll.gif įdėčiau nuorodas, bet neturiu pakankamai laiko naršyti internete ieškant modelių - pirkau sierroj, dabar jų ten nebemačiau
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 01 28, 14:32)
turiu žieminius kombinezonus savo dvimečiui ir keturmečiui - dvimečiui dviejų dalių, kelnės su liemene, keturmečiui - vientisą. pirkau pagal mamų rekomendacijas, bet esu labai labai nusivylusi - net ir storai aprengtas didysis pareina sustipęs - labai plonas kombis, nors dauguma išgyrė ir columbia puslapyje buvo aprašoma, jog net pati šalčiausia žiema nebaisi. mažojo striukės rankovės plonos ploniausios... abiu vaikus turiu labai gerai prirengti, jei noriu vestis kur nors (kalbu apie storus ir šiltus rūbus). taip pat turiu batus, kurie, kaip teigiama, nešiojimui iki -35. nesąmonių nesąmonė - dydį pilnai atitinka, kojos ledinės vos kelių laipsnių minuse. daugiau Columbia žiemai tikrai nebepirksiu  schmoll.gif įdėčiau nuorodas, bet neturiu pakankamai laiko naršyti internete ieškant modelių - pirkau sierroj, dabar jų ten nebemačiau

Bukit gera,idekit nurodas kokius modelius pirkot,nes labai praverstu zinoti 4u.gif
Atsakyti
Maniškė turi tokią striukę. Tikrai nesušąlo per visus šituos šalčius, nes į lauką kai buvo -15 bent pusvalandžiui. Man patinka, kad ji lengva ir šilta, patogu judėti. 2T yra 86 cm, 4T 104 cm ūgiui.

Turi ir kepurę su pirštinėmis tai pirštinytės pritaikytos kai nelabai šalta, dabar dedu normalias, žiemines. Bet šiaip gruodį su plonom vaikščiojo ir šiltos rankos buvo.

Batukai nežinau, kažkaip vėsokos kojos būna, ypač jei pastoviniuoja. Bet Ecco prie 0 laipsnių ledinės jau būdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 27, 00:58)
O man gal galit patarti ar sitoks kombis su 60g uzpildo labai plonas? Tik rudeniui/pavasariui ar ir ziema nesioti galima? Ir kokie dar jo pliusai,minusai?
user posted image

turim tokį su 60 g., tik spalvytė kitokia 4u.gif
Prie -20 nėjom, bet prie -7-9, tikrai drąsiai galima eiti laukan mirksiukas.gif Rankovytės atrodė labai plonos, bet medžiaga su Omni-shield yra neperpučiama thumbup.gif Aprengiu bodžiuką, golfiuką, jei šalčiau dar ir megztuką, pėdkelnes ir pirmyn thumbup.gif Nei karto negrįžom net vėsiom rankytėm mirksiukas.gif
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 27, 11:56)
Kieno vaikiukai jau nesioja siuos kombinzonui gal galit parasyt kaip ten su ju dydziais. Konkreciai domina 2T ir 3T.

ant kombiukų etiketės užrašyti tokie dydžiai:
2T - 86 cm,
3T - 94 cm,
4T - 102 cm 4u.gif
QUOTE(Auksuole @ 2012 02 05, 20:01)
Batukai nežinau, kažkaip vėsokos kojos būna, ypač jei pastoviniuoja. Bet Ecco prie 0 laipsnių ledinės jau būdavo  doh.gif

čia tema ne apie tai, bet apie Ecco aš tik geriausios nuomonės 4u.gif
Atsakyti
Mano manymu, tai superinis kombinezonas, labai lengvas ir is tikruju siltas.
Lengvai uzsisega automobilio keduteje, vaikas labai lengvai juda. Daug daug pliusu. Nors is pirmo zvilgsnio atrodo tikrai plonas. Bet tik atrodo.
Kai vaikstom (iseinam ir prie -15C), rengiames bodziuka, tada arba vilnoni megztuka arba flysini, o apacioj pedkelnes ir antras vilnones kelnytes. Nugaryta visada buna silta, kartais net nededu pirstiniu, uztenka atlenkiamu pirstinyciu, kai juda rankytes buna siltos.

O jei miegam lauke (iki -10), tai dar apvinioju vilnoniu apklotu (cia jau kai minusine temperatura), na ir tada vilnones kojines, dar papildomai kojytes apvynioju, dar tilpom galejom uzlenkti kojytems ta kombinezono dali. Kazkaip miegodavom be batu. Tik dabar prie didesniu salciu lauke nemiegam jau diena.

Paminesiu, kad mums dabat 1,3men, nesiojam 24 men dydi nuo spalio pradzios, tada daug lengviau rengemes ir lauke miegojo tik su pedkelnemis, bodziuku ir megztuku ir su kombinezonu, be uzkloto).
Manau siam dydziui ugis tiktu 78-86 cm (iki 82 cm ugio galima uzlenkti kojytems kombinezono dali), o atlenkus manau tiks iki 86cm.
Dabar mes 83cm, tai dar klesniu ilgio yra, bet vos vos uzsilenkia, jau nelabai patogu.

QUOTE(Iznija @ 2012 01 26, 23:33)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 01 28, 14:32)
turiu žieminius kombinezonus savo dvimečiui ir keturmečiui - dvimečiui dviejų dalių, kelnės su liemene, keturmečiui - vientisą. pirkau pagal mamų rekomendacijas, bet esu labai labai nusivylusi - net ir storai aprengtas didysis pareina sustipęs - labai plonas kombis, nors dauguma išgyrė ir columbia puslapyje buvo aprašoma, jog net pati šalčiausia žiema nebaisi. mažojo striukės rankovės plonos ploniausios... abiu vaikus turiu labai gerai prirengti, jei noriu vestis kur nors (kalbu apie storus ir šiltus rūbus). taip pat turiu batus, kurie, kaip teigiama, nešiojimui iki -35. nesąmonių nesąmonė - dydį pilnai atitinka, kojos ledinės vos kelių laipsnių minuse. daugiau Columbia žiemai tikrai nebepirksiu  schmoll.gif įdėčiau nuorodas, bet neturiu pakankamai laiko naršyti internete ieškant modelių - pirkau sierroj, dabar jų ten nebemačiau

Pirmą kartą išgirdau kad vaikai šaltų su Columbijos kombikais unsure.gif Gal netinkamus rūbus po apačią dedate, arba kombikai ne tie, kur žiemai skirti unsure.gif
Nešiojam vientisą kombiuką, kur iš plunksnų yra, vaikas šiltut šiltutėlis smile.gif ir po apačia tikrai ne storai rengiu jį, svarbu kad būtų natūralios medžiagos, o ne sintetika smile.gif kombiukas lengvas, nesunku vaikščioti wink.gif

Man tik pagyros Kombiukams, ir negaila nei vieno cento smile.gif Jau nupirkau atskirų dalių kitai žiemai biggrin.gif
Atsakyti