Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Tina* @ 2011 11 22, 11:26)
Labukas  4u.gif  ar siltas sis variantas ar yra dar siltesniu?  g.gif
http://www.cozymole....9_Helio_18.html
Manosios ugis 74 cm, zadu 18 men. dydi, nesiotume dabar. Nepaskesim jame?  ax.gif

Mano vaiko ugis 74, dabar nesiojame 18 men dydi, kojos jau nebeuzsilenkia, rankytes dar uzsilenkia, taip kad tikrai nepaskesite, as net galvoju, kad reikejo man 24 men. imti.
Atsakyti
Ar nelenda Jums pūkai iš pūkinių kombių? Iš mūsiškio tai kas kart iš lauko grįžus vis randu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 11 24, 23:42)
Ar nelenda Jums pūkai iš pūkinių kombių? Iš mūsiškio tai kas kart iš lauko grįžus vis randu  schmoll.gif

Lenda.
Atsakyti
Norejau paklausti kas nors pirkote Columbia Fleece kombinzoniuką, kuri galima vilkti po apačia labai šaltom žiemom? Ar verta įsigyti? Mes turime Carters vientisa fleec'ini kombinzoniuka ir galvoju gal to pakaks, nes jie žymiai pigesni ir atrodo šilti.
Atsakyti
user posted image

82 cm vaikui pirkau 24 mėn. tokį kombinezoną, tai per klyną taip vos vos, o va rankovės ir kojos gerokai per ilgos, reik atraityt kone per sprindį doh.gif
neatrodo storas, bet pūstas pakankamai, susidaro oro tarpas, kuris šildo.
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2011 12 01, 11:30)
Norejau paklausti kas nors pirkote Columbia Fleece kombinzoniuką, kuri galima vilkti po apačia labai šaltom žiemom? Ar verta įsigyti? Mes turime Carters vientisa fleec'ini kombinzoniuka ir galvoju gal to pakaks, nes jie žymiai pigesni ir atrodo šilti.

carters dažniausiai būna iš mikroflees'o, irgi pakankamai šilti
Atsakyti
mes turime, labai thumbup.gif
tik del brangumo apsimoka pikrti gal kai jusu vaikui ~76cm, ir imti 24men. siemet bus didokas, uztat pravers ir dar kita ziema smile.gif beje pagal lasvuma, atrodo lyg didesnis/patogesnis nei virsutinis kombis, nes virsutinis mums jau greit bus mazas, o tas fleecinis vis dfar tarnaus smile.gif

user posted image

beje isivaizduoju kad gerokai siltesnis nei carters...nes carters toks labiau mikrocleecas, primena kaip vatini/pukelio pavirsiu labiau, o sitas tikras storas fleece.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 gruodžio 2011 - 10:59
o va šitaip mes su cartersiuku atrodom:) atsiprašau, kad taip apkarpiau:)
user posted image
Šiaip tikrai šiltas šitas romperis, bet tikiu, kad columbios šiltesnis, nes jis daugiau kaip kombinezonas. Bet mes ir su šiuo isviversime:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oracle: 09 gruodžio 2011 - 16:05
Sveikos,
gal kuri galite man paaiškinti, kam ant striukės kapišono (kombinezonas iš dviejų dalių) reikalingas lipdukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2011 12 14, 20:53)
Sveikos,
gal kuri galite man paaiškinti, kam ant striukės kapišono (kombinezonas iš dviejų dalių) reikalingas lipdukas  g.gif

aš lipuko pagalba regiliuoju kapišono dydį. šiaip jei būnam su kapišonu, tai padarau jį trumpesnį, jei lietus, tai atlaisvinu lipduką ir kapišonas toks prailgintas gaunasi, apsaugo nuo lietaus
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 12 14, 21:01)
aš lipuko pagalba regiliuoju kapišono dydį. šiaip jei būnam su kapišonu, tai padarau jį trumpesnį, jei lietus, tai atlaisvinu lipduką ir kapišonas toks prailgintas gaunasi, apsaugo nuo lietaus

ačiū 4u.gif gal tikrai tam ir skirtas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeetta @ 2011 11 13, 15:41)
reik ziuret kiek uzpilo yra. sia informacija rasite gamintojo puslapyje arba pardavejo. jei 60, manyciau mazoka musu salciams, jei 80 g, turetu tikti  4u.gif
dar priklauso nuo to, ar labai megstat rengti leliuka. mum pvz iki -10 ir 60 g pasiltinimo uztenka  smile.gif

Sakykite,prasau,o sito koks uzpilas? Kiek jo ten yra g.gif doh.gif Man labai plonas pasirode. Bijau susaldyti mazye.

http://www.cozymole....9_Helio_18.html

Aciu atsakiusioms ir visas su artejanciomis sventemis wub.gif
Atsakyti