Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(firenze1 @ 2011 11 08, 23:09)
Mes taip pat 80cm ir emem 24men. Ir visai nesigailiu. jau buvom isbande tai rankogalius nedaug ir uzlenkti reikia,o jei netycia pirstiniu neuzdejau tai labai tinka ir nelenktos rankoves. o Kombi kelnem isvis jokiu problemu, juk ilgis lipikais reguliuojasi. Mano vaikas vaiksto,begioja net. tai sis kombis pats tas,nevarzo judesiuku visai. tikiuos nesusalsim ir visa ziema dziaugsimes thumbup.gif

Mes emem vientisa, kadangi savarankiskai dar nevaikstome.
Apie atskirus galiu pasakyti tik tiek, kad matavomes kazkurio modeliuko 18 men., bet net netilpom. Bet cia gal nuo kombinezono modelio priklauso?
O pirstines mano merginai uzdeti be sansu biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi miegam lauke su kombinzonu columbios vaikas siltas, nereikia daug pledu deti. tik tokia problemele. vaikas lauke iki miego pabuvo 2val tada uzmigo ir miegojo apie 2val, viso 4 valandos lauke. buvo su columbia batukais, o kojos kokio saltumo buvo verysad.gif tiesa pasakius nesupratau kodel taip ivyko,nes nebuvom jokioj patalpoj,kad sukaistu. ir neisivaizduoju kas bus ziema, tikiuos tai nepasikartos
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2011 11 07, 23:46)
hmmmm...
O ka ziema darysite g.gif
Man atrodo per anksti

Žiemą šilčiau po kombiu rengsiu. Kaip šiandien tik +5 ir drėgna tai apregiau, plonos pėdkelnės, bodis igom rankovėm ir plonas džemperiukas, ir dar nestoru vilnoniu pledu užkoljau ir tikrai nesukaito, matos, kad nesušalo, bet ir labai šilta nebuvo lėle mano smile.gif

QUOTE(...little mary... @ 2011 11 08, 01:19)
O žiemą dar papildomai vieną megztukėlį aprengsim  biggrin.gif 
Na, nežinau - pas mus apie +5, oras pagelus, vėjas smarkokas. Aš rengiu. Tiesa, po apačia tikrai nepritūzinu - vos maikytė ir lengva plona bliuskytė ilgom rankovėm, ar tik bodžiukas ilgom rankovėm ir pėdkelnytės plonos. Ir nei ji perkaista, nei sušyla  ar sušala schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(firenze1 @ 2011 11 08, 23:09)
Mes taip pat 80cm ir emem 24men. Ir visai nesigailiu. jau buvom isbande tai rankogalius nedaug ir uzlenkti reikia,o jei netycia pirstiniu neuzdejau tai labai tinka ir nelenktos rankoves. o Kombi kelnem isvis jokiu problemu, juk ilgis lipikais reguliuojasi. Mano vaikas vaiksto,begioja net. tai sis kombis pats tas,nevarzo judesiuku visai. tikiuos nesusalsim ir visa ziema dziaugsimes thumbup.gif

Maniškė apie 78 cm ir 24 mėn dydis neatrodo labai didelis, rankoves vos uzlenkiau, o kojų su batukais kai buvo, tai iš vis neišėjo užlenkti. aš čia apie vientisą kombį. apie kokius Jūs lipukus kalbate??
Atsakyti
Kaip siltai aprengti vaika? Kaip jau minejo viena mamyte, kad priklauso nuo vaiko ir pacios seimos gyvenimo budo.
Lipdukai turbut buvo turima omeny apie atskira komb. Ten yra tokie pailginti/patrumpinti kombinezono kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iznija: 08 lapkričio 2011 - 22:34
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 08, 10:44)
Pas mus visad vėsiau keliais laipsniais nei LT tongue.gif Ir gyvenam mes ant jūros kranto  ax.gif
Be to, ir vaikai vaikams nelygu. Mes su MB mėgėjai šilumos, ir mazgiai ir tokie biskutį pašalėliai hihihi.gif

Jei manot, kad reikia- renkit 4u.gif Aš pati spalio pabaigoje su pūkine striuke pradėjau vaikščioti, jei šilčiau lauke, einu tik su trumparankove maikute, bet paltuko nekeičiu, nes jis neperpučiamas, komfortas thumbup.gif
Mažei jau irgi greit columbia pūkus trauksiu ax.gif

QUOTE(firenze1 @ 2011 11 08, 22:16)
...buvo su columbia batukais, o kojos kokio saltumo buvo verysad.gif tiesa pasakius nesupratau kodel taip ivyko,nes nebuvom jokioj patalpoj,kad sukaistu. ir neisivaizduoju kas bus ziema, tikiuos tai nepasikartos

Kokie čia batukai?
Atsakyti
Kombinzona atskira ziemai pirkom tai kelnytes su lipukais. o batai Columbios zieminiai kur iki -32 laipsniu.Vakar sukaites buvo vaikas namie ir isejom i lauka miegoti,aisku grizus kojos nebuvo is siltuju.Keista is tikruju,kad su siai batais vaiko koja vistiek vesi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(firenze1 @ 2011 11 10, 09:58)
Kombinzona atskira ziemai pirkom tai kelnytes su lipukais. o batai Columbios zieminiai kur iki -32 laipsniu.Vakar sukaites buvo vaikas namie ir isejom i lauka miegoti,aisku grizus kojos nebuvo is siltuju.Keista is tikruju,kad su siai batais vaiko koja vistiek vesi. g.gif

as manau, kad jusu kojytes sala butent del to, kad vaikas miega, o jie pritaikyti aktyviems maziukams. tas pats ir su 2-ju daliu kombiais. tokia jau ta silumos sistema.
Atsakyti
merginos o jei noriu nupirkti striuke 7 metu berniukui 130, tai ten irgi su ismierom grybauja? kokia ziureti reikia gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeetta @ 2011 11 10, 15:53)
as manau, kad jusu kojytes sala butent del to, kad vaikas miega, o jie pritaikyti aktyviems maziukams. tas pats ir su 2-ju daliu kombiais. tokia jau ta silumos sistema.

Tiesa pasakius as irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif .Reik vaikeli atpratinti nuo miegojimo lauke.
Atsakyti
Mamukai,
ieškau žieminio atskiro kombio dukrai. Esam 16 mėn. ir laaabai smulkios. bet.. tas bet doh.gif ilgom rankytėm, nestandartinėm.. žodžiu, rūbelius be pamatavimo negaliu pirkti... o kadangi esam dar ir kūdos, tai viskas kas tinka pagal rankų ilgį, netinka pagal plotį...
Žodžiu, esam apie 83 cm... kokio dydžio kombinezono mums reiktų? kiek supratau, landžiodama po SM, tai rankovės bus arba 24, arba 27 cm nuo pažasties iki rankovės galo? atitinkamai 12 ir 24 mėn.? gal jei kuriai nesunku galit pamatuot tiksliai kokio gi ilgio tos rankovės skirtingų dydžių?

Iš anksto laaabai laaabai dėkoju.
Atsakyti
nu ka mano 6 menesiu, beveik jau 7 menesiu kudikis, ugis 70 cm, svoris 9.500 vos vos tilpo i 18 men kombi istisa, dabar jam tip top, po kokio men jauciu jau bus mazas doh.gif zodziu jei va idesiu ji toki kaip manie su bodi ilgom ir pedkelnem, gal dar golfukas tilps, nes su megztuku jau ankstoka bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 11 07, 17:35)
Ar jau rengiate pūkinius kombinezonus? Jei taip, ką dedate po apačia, kai dabar + 6-7 laipsniai? Šiandien gavome saviškį, tai galvoju, jau rytoj rengti, nes einame į lauką miegojimui.

miega su pikiniu lauke. Bodis ilgom rankovem+ pedkelnes + vienguba medvilninė kepurytė. Jokių antklodžių./pledukų. Normaliai, šilos kojos/rankos/nosiukas.
P.S> 8 mėnesiai - kombis 24 mėn. manau, pats tas, mažesnio nenorečiau imti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 12 lapkričio 2011 - 17:50