Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Iznija @ 2011 10 22, 00:22)
Mes 80 cm. Emem 24 men. Asm. man atrodo didokas, bet visi patare imti 24 men., kadangi vaikutis dar nevaiksto, kad galeciau uzlenkti rankytes ir kojytes. Dar turint omeny, kad kombinezona nesios iki kokio kovo-balandzio men.
O tarp 18 ir 24 men. ilgio skirtumas - 7 cm.

Na ne visai tiesa :
18 men iki 81 cm
24men iki 86 cm
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2011 10 22, 02:01)
Na ne visai tiesa :
18 men iki 81 cm
24men iki 86 cm

Tai as kalbu apie realu komb ilgi, o ne apie tai, kas ant etiketes parasyta. Mane informavo taip:
18 ir 24 men dydziai atitinkamai
visas ilgis nuo petuko iki apacios 68/75 cm
nuo petuko iki klynuko 44/47 cm
nuo klynuko i apacia 27/32 cm
rankove nuo petuko 27/31 cm
rankove nuo pazastuko 24,5/28,5 cm
Atsakyti
patarkite is kur uzsisakinejate vientisus pukinius kombius?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzhdut @ 2011 10 21, 22:08)
Siuo metu esam 9 mėn. apie 75 cm... vis neapsisprendziu del vientiso kombinezono dydzio koki imti 18 ar 24.. Turejom galimybe pasimatuoti 24, tai kaip kosmonautai dabar, tiek rankos, tiek kojos per ilgos apie sprindi....

Kazi kitai ziemai 24 gal dar butu geras neuzlenkus kojyciu ir rankyciu ?? Ir vaiksciosim jau padoriai..

Ar tiesiog imti 18 ?

Kas su patirtim patart galetu smile.gif

Mūsų metukų ir dviejų mėnesių 74 cm, mes turim 18 4u.gif
Atsakyti
mamytes, dar ir nuo vaiko sudejimo-proporciju priklauso. mano mazyle 1,4 men, 82 cm ugis, bet labai smulki, dar 10 kg nesveria. mums 18 men dydis tikrai tinka, dar iki ziemos pabaigos sociai.
cia as apie vientisus pukinius.
tad jei tik turite kokia galimybe - matuokites pries pirkdamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeetta: 27 spalio 2011 - 08:27
QUOTE(Jeetta @ 2011 10 27, 09:26)
mamytes, dar ir nuo vaiko sudejimo-proporciju priklauso. mano mazyle 1,4 men, 82 cm ugis, bet labai smulki, dar 10 kg nesveria. mums 18 men dydis tikrai tinka, dar iki ziemos pabaigos sociai.
cia as apie vientisus pukinius.
tad jei tik turite kokia galimybe - matuokites pries pirkdamos  4u.gif

SMULKUMAS CHIA NE PRIE KO, JIE YRA VISI VIENODO PLOCIO ~40CM. esme matmenyje nuo kaklo iki klyno.
turime 24men, per galunes viskas chiki, net ilgoki, bet ziu, visgi visai ziemai neuzteks, per klyna liko tik pora cm atsargos max.

bet turime dar termo varianta, siai ziemai smile.gif 3T .

(musu ugis ~84cm)

VISIEMS NUO 78CM UGIO PATARIU IMTI 24MEN (TAM KAD NEVAIKSTANCIAM VAIKUI GALIMA BUTU UZDENGT GALUNES I TAS KISENES).
YPAC JEI NAUDOJATES NESYNE-KENGURA.
Atsakyti
Ar jau rengiate pūkinius kombinezonus? Jei taip, ką dedate po apačia, kai dabar + 6-7 laipsniai? Šiandien gavome saviškį, tai galvoju, jau rytoj rengti, nes einame į lauką miegojimui.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 11 07, 17:35)
Ar jau rengiate pūkinius kombinezonus? Jei taip, ką dedate po apačia, kai dabar + 6-7 laipsniai? Šiandien gavome saviškį, tai galvoju, jau rytoj rengti, nes einame į lauką miegojimui.

hmmmm...
O ka ziema darysite g.gif
Man atrodo per anksti
Atsakyti
O žiemą dar papildomai vieną megztukėlį aprengsim biggrin.gif
Na, nežinau - pas mus apie +5, oras pagelus, vėjas smarkokas. Aš rengiu. Tiesa, po apačia tikrai nepritūzinu - vos maikytė ir lengva plona bliuskytė ilgom rankovėm, ar tik bodžiukas ilgom rankovėm ir pėdkelnytės plonos. Ir nei ji perkaista, nei sušyla ar sušala schmoll.gif
Atsakyti
O mes rengem, kai per sventes vaziavom ant kapu, nes buvo dargana. Rengem ant bodziuko ir giedriuku, tai sakyciau buvo per silta.
Atsakyti
Pas mus visad vėsiau keliais laipsniais nei LT tongue.gif Ir gyvenam mes ant jūros kranto ax.gif
Be to, ir vaikai vaikams nelygu. Mes su MB mėgėjai šilumos, ir mazgiai ir tokie biskutį pašalėliai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 08 lapkričio 2011 - 10:45
QUOTE(Iznija @ 2011 10 22, 00:22)
Mes 80 cm. Emem 24 men. Asm. man atrodo didokas, bet visi patare imti 24 men., kadangi vaikutis dar nevaiksto, kad galeciau uzlenkti rankytes ir kojytes. Dar turint omeny, kad kombinezona nesios iki kokio kovo-balandzio men.
O tarp 18 ir 24 men. ilgio skirtumas - 7 cm.

Mes taip pat 80cm ir emem 24men. Ir visai nesigailiu. jau buvom isbande tai rankogalius nedaug ir uzlenkti reikia,o jei netycia pirstiniu neuzdejau tai labai tinka ir nelenktos rankoves. o Kombi kelnem isvis jokiu problemu, juk ilgis lipikais reguliuojasi. Mano vaikas vaiksto,begioja net. tai sis kombis pats tas,nevarzo judesiuku visai. tikiuos nesusalsim ir visa ziema dziaugsimes thumbup.gif
Atsakyti