Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirka Italijoje

Baltai pavydziu. bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 04 10, 10:11)
Baltai pavydziu. bebe.gif

Na kazin kas kam cia pavydet turetu biggrin.gif

Ne i tema, bet ... Osle irgi pavasaris wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 balandžio 2012 - 10:33
thumbup.gif Saunios moteriskes. drinks_cheers.gif

Irgi pagalvojau, kad koki archyva netycia busi atradusi. biggrin.gif

ir kap Bergamas is antro zvilgsnio? mirksiukas.gif

O kur nakvojot? Ten pat gal?

Ziuriu i nuotraukas ir mastau, kad jei jau apejote per diena, tai gal geros pusantros dienos Bergamui - per daug? Gal dar koki kita ezeriuka pasiplanuoti mums reiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 04 10, 11:36)
thumbup.gif  Saunios moteriskes.  drinks_cheers.gif

Irgi pagalvojau, kad koki archyva netycia busi atradusi.  biggrin.gif

ir kap Bergamas is antro zvilgsnio?  mirksiukas.gif

O kur nakvojot? Ten pat gal?

Ziuriu i nuotraukas ir mastau, kad jei jau apejote per diena, tai gal geros pusantros dienos Bergamui - per daug? Gal dar koki kita ezeriuka pasiplanuoti mums reiktu?  g.gif

ne, nemanau, kad per daug g.gif nepabuvojau botanikos sode dar, kazkaip i pili nenuejom, o ka jau kalbeti, kad visom gatvelem nepasmirinejom. ir aplamai, ne pro sali dar man ten dienele pasibuti biggrin.gif nuotrauku daug nedariau, daug kas jau matyta buvo anksciau, fotikas ne koks visiskai, tai daznai net ranka nekildavo kazka fotografuoti. siaip tai ir i apacia net nesileidom abu tuos kartus doh.gif
viesbutis labai geras pasitaike, o vieta aplamai superine. emem per booking, buvo geras pasiulymas i trivieti.
http://www.tripadvis...e_Lombardy.html

Is antro zvilgsnio jis dar labiau patiko smile.gif ... nors.... nezinau gal net, aisku, kad pavasari viskas kitaip atrodo, ir tie ziedai, ir ta zaluma. Ziema irgi buvo labai zavu - mazai zmoniu, rubu parduotuveliu daug tada buvo uzdarytu, tai viskas ne taip "turistiskai" atrode.

tiesa, kazkaip nesinorejosi fotografuoti ir sios baznycios viduje, pagalvojau, kad vistiek nesugebesiu uzfiksuoti graziai. bet labai, labai rekomenduoju, freskos tikrai ispudingos wub.gif

https://www.google.c...cB4bP4QTyypDmBw

is vikipedijos:
San Michele al Pozzo Bianco. Bažnyčia pastatyta XII a. Čia galima pamatyti daugybę XII ir XVI a. freskų, įskaitant Lorenzo Lotto piešinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 balandžio 2012 - 12:13
Bet koks teisingas sprendimas paimt ir išlėkt į žydintį miestą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 04 10, 12:14)
Bet koks teisingas sprendimas paimt ir išlėkt į žydintį miestą  biggrin.gif

Islekti i apsnigta Bergama buvo ne ka prastesnis sprendimas wub.gif abu kart sprendimai buvo labai spontaniski... ak, tas papigiaiskas ryanair'as doh.gif biggrin.gif gaila, kad i Lietuva tuo metu tokiu kainu nebuvo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 balandžio 2012 - 12:21
Nu bet kaip būtų faina tokią gundytoją, kaip jūs, turėti wub.gif , vat kad kas nors mane taip sugundytų... blush2.gif
Juokauju, žinoma, bet jūsų tokios spontaniškos kelionės nuostabiai atrodo. Tik ar nebūna taip, kad prasideda tas malonumas ir ... taip greitai baigiasi, ar nejaučiat gilaus liūdesio skrisdama taip greit namo? g.gif
Atsakyti
Mūsų maršrutas buvo Bergamas( nakvynė jame 1naktis) , toliau dvi nakvynės prie Gardos ez.Malkesinio miestelyje puikiame viešbutyje http://www.booking.c...15d524a2c7ccX29 su neapsakomu vaizdu į ežerą ir kalnus, čia yra keltuvas pakeliantis į kalnus, kur toliau gali pasirinkti vaikščiojimą kalnų keliukais, įvairiais maršrutais. Toliau aplankyta Verona, iš jos- apsistojimas Moglijano Veneto, iš kurio traukinuku l.patogiai pasiekiama Venecija, sekantis taškas : kurortas Comacchio prie jūros , puikus viešbutis su l.turtingais pusryčiais thumbup.gif http://www.eurobooki...CFcfP3wodmS65EQ , toliau kelionę tęsėme link Parmos ir baigėme skrydžiu atgal iš Bergamo. Italijoje važiavome tik vietinės reikšmės keliais pro mažus miestelius.
Išties Italijoje nuostabus pavasaris. Žydintys sodai, aguonos, pienės, nuostabi žaluma... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija13: 13 balandžio 2012 - 16:48
QUOTE(Vivica @ 2012 04 13, 10:09)
Nu bet kaip būtų faina tokią gundytoją, kaip jūs, turėti  wub.gif , vat kad kas nors mane taip sugundytų...  blush2.gif
Juokauju, žinoma, bet jūsų tokios spontaniškos kelionės nuostabiai atrodo. Tik ar nebūna taip, kad prasideda tas malonumas ir ... taip greitai baigiasi, ar nejaučiat gilaus liūdesio skrisdama taip greit namo?  g.gif

Ne, man nebuna. Uz kitus tai negaliu sakyti, gal kazkam tokios trumpos isvykos labai nepatinka ir netinka. Man tai kaip mazytis stebuklas. trys valandos ir tu jau visai kitoje vietoje, visai kitoje aplinkoje, kitame klimate... wub.gif Aplamai tai jau buni nusiteikes, kad pabusi tik tiek ir ne ilgiau, ir tada viskas einasi sklandziai ir be giliu nuliudimu smile.gif Tiesiog reikia teisingai pasirinkti pramogas. Mes norejome maloniai pasibuti grazioje vietoje, be jokiu lekimu ir bandymu viska suspeti. Buvo mintis kazkur nulekti nakti, bet paskui nutarem, kad geriau maziau, bet kokybiskiau. Jausmas po keliones buvo toks, tarsi visa savaitgali ten buciau praleidusi. Kita vertus, tai ko cia liudeti, kai zinai, kad visai nesudetinga atsidurti vel patikusioje vietoje, arba atrasti kazka naujo kitur.

QUOTE(Frezija13 @ 2012 04 13, 16:47)
Mūsų maršrutas buvo Bergamas( nakvynė jame 1naktis)

Gal nuotraukyciu butu galima? wub.gif Matau, kad smagiai pakeliavote thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pavydžiu smile.gif Pradėjau galvoti, gal rudenį bandyt kažką su Italija suregzti blush2.gif Gal g.gif Kol kas bandysim gegužės pabaigoje Slovakiją šturmuoti smile.gif O paskui vėl mąstysim, kaip ir ką smile.gif
P.S. Lomkės man konkrečios dėl kelionių blush2.gif
Atsakyti
Gal nuotraukyciu butu galima? wub.gif Matau, kad smagiai pakeliavote thumbup.gif
_________
Foto reikia susitvarkyti mirksiukas.gif .
Įkeliu nuoroda apie pakilimą į Monte Baldo kalną prie Gardos ežero http://www.youtube.c...h?v=R6AEBlhBFBk , http://www.funiviedelbaldo.it/
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 04 13, 18:08)
Aš irgi pavydžiu smile.gif Pradėjau galvoti, gal rudenį bandyt kažką su Italija suregzti  blush2.gif  Gal  g.gif  Kol kas bandysim gegužės pabaigoje Slovakiją šturmuoti smile.gif O paskui vėl mąstysim, kaip ir ką smile.gif
P.S. Lomkės man konkrečios dėl kelionių  blush2.gif

O man jokiu lomkiu tongue.gif biggrin.gif Visos manpo paskutines keliones kazkaip is anksto neplanuotos, viskas netiketa kazkaip budavo. Tai net idomu, kada ir kur mes isleksim sekanti karta biggrin.gif

QUOTE(Frezija13 @ 2012 04 13, 18:36)
Foto reikia susitvarkyti  mirksiukas.gif .

lauksiu wub.gif
Atsakyti