Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirka Italijoje

QUOTE(Antalija* @ 2010 12 05, 18:12)
labai gražus saulėlydis  wub.gif

Saulelydis buvo pasakiskas, o stai fotikas prastas, viso grozio neparodo biggrin.gif

As tikiuosi, kad kam nors ne tik nuotraukytes patiks, bet gal tiks ir musu marsrutas, kai norisi per labai trumpa laika pamatyti kuo daugiau, ir svarbiausia ivairiau.
Atsakyti
maršrutas labai geras thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 12 05, 18:51)
maršrutas labai geras  thumbup.gif  4u.gif

Jusu cekiska kelione irgi puiki, isimetusi i favoritus buvau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 05, 15:44)
Saulelydis buvo pasakiskas, o stai fotikas prastas, viso grozio neparodo  biggrin.gif

As tikiuosi, kad kam nors ne tik nuotraukytes patiks, bet gal tiks ir musu marsrutas, kai norisi per labai trumpa laika pamatyti kuo daugiau, ir svarbiausia ivairiau.

pamacius ta saulelydi is karto pagalvojau apie MB hihihi.gif
O marsrutas isties buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 12 05, 13:30)
ne, ne del metu laiko, tiesiog nyku man ten, kur nera gamtos, pilka labai  smile.gif  grazi Venecija, bet tu sakai, kad noretum grizti. As ne

as noreciau per Venecijos karnavala,zinau,kad ten mases zmoniu,bet idomu turetu buti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 06, 00:48)
pamacius ta saulelydi is karto pagalvojau apie MB hihihi.gif
O marsrutas isties buvo thumbup.gif
Papildyta:

as noreciau per Venecijos karnavala,zinau,kad ten mases zmoniu,bet idomu turetu buti wub.gif

tuo pat metu mateme ir saulelydi is alpiu puses, tiksliau mateme, ne pati saulelydi, o jo atspindi kalnuose, labai graziai atrode, kazkiek kitose nuotraukose matosi, bet visa grozi parodyti jau reiktu profo, be to ir uzfiksavau tik pradzia . bet atrode labai zavingai.
Karnavalas gal ir idomu, tik neisivaizduoju, jei didziule minia zmoniu, tai ar imanoma kazka pamatyti ir pajausti ta dvasia karnavalo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 17:15)
Taip, ir tuo labai dziaugiuosi, nes man ji tokia.. purvina ir pilka susirode, net pakalbejom, kad gerai, jog tamsu, tai tas purvas nors nekrenta taip i akis blush2.gif  Siaip nesuzavejo, kaip miestas, taciau klaidziojimas tomis paslaptingomis, gana tusciomis gatvelemis buvo super, kanalai tokie paslaptingi, tylus, miegantys... Naktis paliko daug vietos fantazijai  biggrin.gif  Labai dziaugiuosi, kad pamaciau, taciau noru grizti nedegu blush2.gif

jau 7 kartus buvau Venecijoje ir ji tikrai nera purvinesne ar pilkesne negu kiti Italijos miestai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 16:05)
jau 7 kartus buvau Venecijoje ir ji tikrai nera purvinesne ar pilkesne negu kiti Italijos miestai  mirksiukas.gif

Nenoriu sumenkinti ar isaukstinti vieno ar kito miesto mirksiukas.gif Venecija ne be pagrindo yra vienas zinomiausiu ir isskirtiniausiu pasaulio miestu. Tiesiog rasau savo subjektyvius ispudzius ir tiek smile.gif Dar karta sakau, as venecija nenusivyliau, net atvirksciai, ji man patiko daug labiau nei tikejausi. Tiesiog yra vietu, i kurias man norisi grizti, o vat Venecijos man uzteko tiek kiek maciau smile.gif O pilkumas, tai cia jau kaip kas ji supranta, tiesiog matyt jusu pilko miesto asociacijos yra kitokios, nei mano mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu temos autorei 4u.gif Padejot prisiminti ir privertet sirdi plakti pagreitintu budu biggrin.gif
Maciau ir mielai grisiu, o tai tikrai bus wub.gif Siaures Italija - rojus zemej. Riva de Garda, Lemone wub.gif Toliau Venecija, Murano, Burano salos, Verona ir zinoma Alpiu kalnai.
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 12 06, 16:58)
Riva de Garda, Lemone 

Va sita teko isimti is marsruto del laiko stokos verysad.gif Verona taip pat, o taip norejosi, net buvom pasiryze nakti griztant is Venecijos uzsukti. Bet paziurejus i nusikalusius bendrakeleivius jau pratylejau, kai buvo metas i ja sukti rolleyes.gif

Gal galite imesti savo nuotraukas i tema? Manau kitiems ruosiantis i ta Italijos puse butu labai naudinga ir patogu, deliojant savo marsruta. Patogiau, nei ieskoti per visa interneta mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena diena Bergamo Citta Alta wub.gif uz nuotrauku kokybe atsiprasau, dziaugiuosi, kad aplamai fotikas buvo, nes maniskis tai namuose likes doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nesupratau. g.gif blink.gif Tu cia kaip atsiradai?Per sias sventes?Ar is archyvu foto trauki? g.gif

Foto wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 04 10, 09:35)
Nesupratau. g.gif  blink.gif Tu cia kaip atsiradai?Per sias sventes?Ar is archyvu foto trauki? g.gif

Foto  wub.gif

Foto, tai kaip foto, bet pats Bergamas siuo metu nuostabus wub.gif o ir silta diena buvo, pasiseke su oru.
Labai jau pigus bilietukai buvo vienai dienai nulekti blush2.gif moteriska kompanija neatsispyre gundymams blush2.gif
topsecret.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

senamiestyje biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Matau, kad Linole temoje mirksiukas.gif Pakilkite butinai i S.Vigilio. pestute arba funikulieriumi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pabaigai romantiska fotke biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 balandžio 2012 - 09:42