Ačiū už virtualią kelionę. Man labai viskas gražu atrodė - ypač miestai naktį...
cobre super kelione
dar pasakyk nuo Bergamo iki Milano mazdaug kiek km ir iki Milano kiek apytiksliai km? man labai grazus Milanas

Bergamas - Milanas apie 55 km.
O antros klausimo dalies nesupratau

QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 20:58)
Bergamas - Milanas apie 55 km.
Gal turejai omenyje iki Venecijos? Jei taip, tai Bergamas - Venecija 230 km. Bet gana lengvas kelias, nors diena, kai vaziavome, tai masinu nemazai pradzioje buvo, tai vyrui teko pratintis tiek prie naujos masinos, tiek prie kiek kitokio vairavimo stiliaus. Nakti buvo liuks, gana sviesi autostrada
Siaip Bergamo vieta labai gerai, jei nori pakeliauti. O man Milanas toks nuobodus susirode, jokio isskirtinumo, miestas be veido 

dekui uz atsakyma... aha antras klausymas buvo apie Venecija, tik ne taip surasiau

QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 22:52)
saltoka turetu but

QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 05, 00:27)
Nepabandes nezinosi

O mes speliojome, kam ten tie podiumai visur stovi. Versiju buvo ivairiu, bet apie potvyni nepagalvojome

cia kazkiek tie podiumai matosi

super Cobre savaitgalis

QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 15:15)
Taip, ir tuo labai dziaugiuosi, nes man ji tokia.. purvina ir pilka susirode, net pakalbejom, kad gerai, jog tamsu, tai tas purvas nors nekrenta taip i akis
Siaip nesuzavejo, kaip miestas, taciau klaidziojimas tomis paslaptingomis, gana tusciomis gatvelemis buvo super, kanalai tokie paslaptingi, tylus, miegantys... Naktis paliko daug vietos fantazijai
Labai dziaugiuosi, kad pamaciau, taciau noru grizti nedegu 

gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka

As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena

Savaitgalis super

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 05, 16:15)
gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka
As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena
Naktiniai miestai man patinka,ypac tokie,nes tada daug vietos lieka fantazijai ir paslaptims,bet dienos metu visai kitas miesto veidas..
Savaitgalis super

Savaitgalis super

ne, ne del metu laiko, tiesiog nyku man ten, kur nera gamtos, pilka labai

Tiesa, mes su vyru pakalbejom, kad vaikstant Venecijos gatvemis, tai jei butum su marskineliais trumpom rankovem, tai nuotraukose net nesuprastum, kuriuo metu laiku tu ten esi

fantastika
daug pamatėt

ir ačiū, kad parodėt

ir ačiū, kad parodėt

Dėkui, kad nepatingėjai ir su mumis nuotraukyytėmis pasidalinai
tikrai geras vaizdas palmės ir sniegas
labai gražus saulėlydis

tikrai geras vaizdas palmės ir sniegas

QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 02:57)
labai gražus saulėlydis