Ačiū už virtualią kelionę. Man labai viskas gražu atrodė - ypač miestai naktį...
cobre super kelione dar pasakyk nuo Bergamo iki Milano mazdaug kiek km ir iki Milano kiek apytiksliai km? man labai grazus Milanas
Bergamas - Milanas apie 55 km.
O antros klausimo dalies nesupratau Gal turejai omenyje iki Venecijos? Jei taip, tai Bergamas - Venecija 230 km. Bet gana lengvas kelias, nors diena, kai vaziavome, tai masinu nemazai pradzioje buvo, tai vyrui teko pratintis tiek prie naujos masinos, tiek prie kiek kitokio vairavimo stiliaus. Nakti buvo liuks, gana sviesi autostrada Siaip Bergamo vieta labai gerai, jei nori pakeliauti. O man Milanas toks nuobodus susirode, jokio isskirtinumo, miestas be veido
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 20:58)
Bergamas - Milanas apie 55 km.
O antros klausimo dalies nesupratau Gal turejai omenyje iki Venecijos? Jei taip, tai Bergamas - Venecija 230 km. Bet gana lengvas kelias, nors diena, kai vaziavome, tai masinu nemazai pradzioje buvo, tai vyrui teko pratintis tiek prie naujos masinos, tiek prie kiek kitokio vairavimo stiliaus. Nakti buvo liuks, gana sviesi autostrada Siaip Bergamo vieta labai gerai, jei nori pakeliauti. O man Milanas toks nuobodus susirode, jokio isskirtinumo, miestas be veido
dekui uz atsakyma... aha antras klausymas buvo apie Venecija, tik ne taip surasiau
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 22:52)
saltoka turetu but
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 05, 00:27)
saltoka turetu but
Nepabandes nezinosi
O mes speliojome, kam ten tie podiumai visur stovi. Versiju buvo ivairiu, bet apie potvyni nepagalvojome
cia kazkiek tie podiumai matosi
super Cobre savaitgalis
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 15:15)
Taip, ir tuo labai dziaugiuosi, nes man ji tokia.. purvina ir pilka susirode, net pakalbejom, kad gerai, jog tamsu, tai tas purvas nors nekrenta taip i akis Siaip nesuzavejo, kaip miestas, taciau klaidziojimas tomis paslaptingomis, gana tusciomis gatvelemis buvo super, kanalai tokie paslaptingi, tylus, miegantys... Naktis paliko daug vietos fantazijai Labai dziaugiuosi, kad pamaciau, taciau noru grizti nedegu
gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka
As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena Naktiniai miestai man patinka,ypac tokie,nes tada daug vietos lieka fantazijai ir paslaptims,bet dienos metu visai kitas miesto veidas..
Savaitgalis super
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 05, 16:15)
gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka
As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena Naktiniai miestai man patinka,ypac tokie,nes tada daug vietos lieka fantazijai ir paslaptims,bet dienos metu visai kitas miesto veidas..
Savaitgalis super
Savaitgalis super
ne, ne del metu laiko, tiesiog nyku man ten, kur nera gamtos, pilka labai grazi Venecija, bet tu sakai, kad noretum grizti. As ne. Miestas ir tiek, pabuvau, pamaciau, tikrai verta pamatyti, isskirtinis sis miestas, ir net labai, bet grizti Na sienos ir tiek, diena daugiau spalvu nuo gondolu, galima apziureti plaukiojant, kad ir tais autobusiukais, aplankyti salas, na saules nusviestos sienos, bet vistiek sienos Kiekvienam savo Va Bellagio, tai tikrai pasikeitus metu laikui, kardinaliai kitaip atrodytu Bet kokiu atveju, man Venecija patiko daug labiau nei tikejausi
Tiesa, mes su vyru pakalbejom, kad vaikstant Venecijos gatvemis, tai jei butum su marskineliais trumpom rankovem, tai nuotraukose net nesuprastum, kuriuo metu laiku tu ten esi ne visur aisku, bet tikrai galetum tokiu universaliu fotkiu prisidaryti
fantastika daug pamatėt
ir ačiū, kad parodėt
ir ačiū, kad parodėt
Dėkui, kad nepatingėjai ir su mumis nuotraukyytėmis pasidalinai
tikrai geras vaizdas palmės ir sniegas
labai gražus saulėlydis
tikrai geras vaizdas palmės ir sniegas
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 02:57)
labai gražus saulėlydis