Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirka Italijoje

Ačiū už virtualią kelionę. Man labai viskas gražu atrodė - ypač miestai naktį...
Atsakyti
cobre super kelione thumbup.gif dar pasakyk nuo Bergamo iki Milano mazdaug kiek km ir iki Milano kiek apytiksliai km? man labai grazus Milanas wub.gif
Atsakyti

Bergamas - Milanas apie 55 km.
O antros klausimo dalies nesupratau g.gif Gal turejai omenyje iki Venecijos? Jei taip, tai Bergamas - Venecija 230 km. Bet gana lengvas kelias, nors diena, kai vaziavome, tai masinu nemazai pradzioje buvo, tai vyrui teko pratintis tiek prie naujos masinos, tiek prie kiek kitokio vairavimo stiliaus. Nakti buvo liuks, gana sviesi autostrada thumbup.gif Siaip Bergamo vieta labai gerai, jei nori pakeliauti. O man Milanas toks nuobodus susirode, jokio isskirtinumo, miestas be veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 20:58)
Bergamas - Milanas apie 55 km.
O antros klausimo dalies nesupratau  g.gif  Gal turejai omenyje iki Venecijos? Jei taip, tai Bergamas - Venecija 230 km. Bet gana lengvas kelias, nors diena, kai vaziavome, tai masinu nemazai pradzioje buvo, tai vyrui teko pratintis tiek prie naujos masinos, tiek prie kiek kitokio vairavimo stiliaus. Nakti buvo liuks, gana sviesi autostrada  thumbup.gif  Siaip Bergamo vieta labai gerai, jei nori pakeliauti. O man Milanas toks nuobodus susirode, jokio isskirtinumo, miestas be veido  blush2.gif

dekui uz atsakyma... aha antras klausymas buvo apie Venecija, tik ne taip surasiau smile.gif
Atsakyti
Niu va, o mes likom nepabraide biggrin.gif

http://www.lrytas.lt...po-vandeniu.htm
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 22:52)

saltoka turetu but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 05, 00:27)
saltoka turetu but  biggrin.gif

Nepabandes nezinosi biggrin.gif
O mes speliojome, kam ten tie podiumai visur stovi. Versiju buvo ivairiu, bet apie potvyni nepagalvojome blush2.gif

cia kazkiek tie podiumai matosi

user posted image

Atsakyti
super Cobre savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 15:15)
Taip, ir tuo labai dziaugiuosi, nes man ji tokia.. purvina ir pilka susirode, net pakalbejom, kad gerai, jog tamsu, tai tas purvas nors nekrenta taip i akis blush2.gif  Siaip nesuzavejo, kaip miestas, taciau klaidziojimas tomis paslaptingomis, gana tusciomis gatvelemis buvo super, kanalai tokie paslaptingi, tylus, miegantys... Naktis paliko daug vietos fantazijai  biggrin.gif  Labai dziaugiuosi, kad pamaciau, taciau noru grizti nedegu blush2.gif

gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka mirksiukas.gif
As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena ax.gif Naktiniai miestai man patinka,ypac tokie,nes tada daug vietos lieka fantazijai ir paslaptims,bet dienos metu visai kitas miesto veidas..

Savaitgalis super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 05, 16:15)
gal toks metu laikas ir todel atrode purvina ir pilka mirksiukas.gif
As irgi rudeni buvau,bet buvo itin silta,jokiu megztuku ir striukiu nereikejo,tai atrode,scvaru,svisu ir jauku.Vaiksciojau ir nakti ir diena ax.gif Naktiniai miestai man patinka,ypac tokie,nes tada daug vietos lieka fantazijai ir paslaptims,bet dienos metu visai kitas miesto veidas..
Savaitgalis super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ne, ne del metu laiko, tiesiog nyku man ten, kur nera gamtos, pilka labai smile.gif grazi Venecija, bet tu sakai, kad noretum grizti. As ne. Miestas ir tiek, pabuvau, pamaciau, tikrai verta pamatyti, isskirtinis sis miestas, ir net labai, bet grizti schmoll.gif Na sienos ir tiek, diena daugiau spalvu nuo gondolu, galima apziureti plaukiojant, kad ir tais autobusiukais, aplankyti salas, na saules nusviestos sienos, bet vistiek sienos biggrin.gif Kiekvienam savo mirksiukas.gif Va Bellagio, tai tikrai pasikeitus metu laikui, kardinaliai kitaip atrodytu thumbup.gif Bet kokiu atveju, man Venecija patiko daug labiau nei tikejausi thumbup.gif
Tiesa, mes su vyru pakalbejom, kad vaikstant Venecijos gatvemis, tai jei butum su marskineliais trumpom rankovem, tai nuotraukose net nesuprastum, kuriuo metu laiku tu ten esi biggrin.gif ne visur aisku, bet tikrai galetum tokiu universaliu fotkiu prisidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 gruodžio 2010 - 14:32
fantastika wub.gif daug pamatėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir ačiū, kad parodėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, kad nepatingėjai ir su mumis nuotraukyytėmis pasidalinai mirksiukas.gif 4u.gif

tikrai geras vaizdas palmės ir sniegas thumbup.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 12 04, 02:57)

labai gražus saulėlydis wub.gif
Atsakyti