QUOTE(Agne.D. @ 2011 02 21, 15:21)
Toks jausmas, kad mano aplinkoje aukliu kaina kazkokia kosmine lyginant su tuo, ka raso mamytes.. Valandinei auklei mokejau po 15lt uz valanda, o dabar ieskau pastovios aukles, tai kalbejau su viena, kuri turi gera rekomendacija ir kaina 10 lt uz val., kas gaunasi 1800lt per menesi, jei dirbs nuo 8 iki 17 val. Buvau nutarusi moket 1500lt, bet 1800lt jau ir man atrodo daugoka, juo labiau, kad gyvenu baltupiuose, o ne kazkur toli uz miesto..
Tai kad tikrai kosminės
10 lt už valandą nuolaitinei auklei? Aš pati gaudavau prieš du metus 10 lt/val., bet buvau valandinė auklė ir skaitėsi, kad gerai labai uždirbau
Kad turi rekomendaciją irgi nereiškia, kad tokių atlygių turi prašytis... Pati dabar dirbu papildomai šeimoje, kur mane rekomendavo ir jau ten atrankos kaip ir nebuvo, norėjo, kad dirbčiau - gaunu 8 lt/val., dirbu vidutiniškai po 6 valandas per savaitę.
--------------------
Noriu nuomonės tiek iš auklių, tiek iš mamų pozicijų, dirbu valandine aukle (grafikas nuolatinis - apie 4 val. per dieną kasdien). Jei ne dėl to, kad pati negaliu, o dėl tėvų daugiau įtakos nedirbu visą mėn., ar turėtų kažkiek tėvai sumokėti, ar man sėdėti mėnesį be pinigų ir laukti, kol vėl reikės į darbą...