Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 02 04, 23:38)
Lietuvoje vaiką mama gali auginti iki 3 metų, dėl šventos ramybės pasižiūrėkit įstatymuose, bet mano draugė jau greit 3 metai su dukryte namie ir viskas ok, tikrai galima 3 metus.

Auginti tai galima iki 3 metų, bet motinystės išmokos mokamos iki 2. Todėl mamytės ir eina į darbą.
Atsakyti
Sveiki,

Auginu vaikus Rieseje. Vienai mergaitei - 2 metukai, o mazajam berniukui 4 men.
Jei priziuri 1 vaika - moku 6 Lt/val. Jei du - tai 9 Lt/val. Galvoju, kad uz du vaikus per daug moku, nes tikrai turiu pazystamu, kurie uz 3nukus 8 Lt/val moka. Bet patvarko, valgyt retsykiais padaro, skustis lb negaliu. Bet kai ivertinu, kad tokia bedarbyste, bei motinystes pasalpu sumazejimas vos ne perpus - aukliu kainos perpus nenukrito... Zinoma, TIKRAI susirasciau pigiau, bet kazkaip gaila ir vaikas priprato.
Atsakyti
Manau, kad dar ir nuo gyvenamos vietos priklauso smile.gif jei auklė gyvena Riešėje, tada puiku, jei važiuoja iš toliau, manau, kad protinga mokėti šiek tiek daugiau smile.gif ir nuo vaikų amžiaus skirtumo priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 07, 17:58)
Manau, kad dar ir nuo gyvenamos vietos priklauso smile.gif jei auklė gyvena Riešėje, tada puiku, jei važiuoja iš toliau, manau, kad protinga mokėti šiek tiek daugiau smile.gif ir nuo vaikų amžiaus skirtumo priklauso smile.gif

drinks_cheers.gif vieta kainai itakos turi, nes jei vaziuoti del keliu valandu i kita miesto gala 30 min, logiska ax.gif
bet 9 lt, daugokai g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir auklytes, susiduriau su tokia problemele, kad nezinau kiek moket auklytei. Suneli auklyte priziuretu tik sestadieniais 9-10valandu. priziuretu savo namuose. Gal galetumet patart kiek moket uz valanda?
Atsakyti
manau maziausiai 5 lt.o toliau ziurekite..pagal susitarima, bet manyciau nedaugiau 7 lt ribos tai tikrai
Atsakyti
Sutinku su MEET. Manau reikėtų mokėti 50-70Lt už visą dieną 4u.gif O jei, kaip rašot, darbas būtų auklės namuose, tai taip išeina, kad jai nekainuotų kelionė nei laiko, nei pinigų. Tad numanau, kad ir 50Lt turėtų tikti auklytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 02 11, 22:05)
Sutinku su MEET. Manau reikėtų mokėti 50-70Lt už visą dieną 4u.gif O jei, kaip rašot, darbas būtų auklės namuose, tai taip išeina, kad jai nekainuotų kelionė nei laiko, nei pinigų. Tad numanau, kad ir 50Lt turėtų tikti auklytei smile.gif

bet turbut kainuotu auklei vaiko maitinimas,nebent mamyte atnesa maista.
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 12 20, 16:49)
nu virsune... doh.gif tai cia jums nepinigai....seimoje dazani buna, kad vieno kurio alga toki skaiciu ir siekia...o cia matai, normali aukle neis....mano auklyte minim gauna 500 lt, cia jos nelieciami pinigi, bet ji yra valandine aukle, bet nors ir i savaite ateina keleta kartu, mano vaikai mokosi dainu, skaitoma kartu, piesiama ir panasiai, o ji labai patenkinta, kad gali tokia suma uzsidirbti, jei virsyja valandas ir suma, sumokam likusia dali, jei neisdirba, tai jos pinigai, niekas atgal nepraso...o aukle superine, dirbusi darzelyje...nereikia cia ismandreti ir isivaizduoti, akd aukles tai jau kazkas tokio...teisingai sako, maksimoj gauna 700 lt ir patenkintas zmogus, o cia jau kaip auklei-tai nepinigai...nejuokaukit...

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki,turesiu priziuret mergaite 3menesius jai 9m ji gyvens mano namuose nes mama isvyksta, mergaite sveika savarankiska lankys mokykla bet klausimas kiek mokama uztai? mes nuo marijampoles ir laukiam patarimu.aciu
Atsakyti
Toks jausmas, kad mano aplinkoje aukliu kaina kazkokia kosmine lyginant su tuo, ka raso mamytes.. Valandinei auklei mokejau po 15lt uz valanda, o dabar ieskau pastovios aukles, tai kalbejau su viena, kuri turi gera rekomendacija ir kaina 10 lt uz val., kas gaunasi 1800lt per menesi, jei dirbs nuo 8 iki 17 val. Buvau nutarusi moket 1500lt, bet 1800lt jau ir man atrodo daugoka, juo labiau, kad gyvenu baltupiuose, o ne kazkur toli uz miesto..
Atsakyti
QUOTE(Agne.D. @ 2011 02 21, 15:21)
Toks jausmas, kad mano aplinkoje aukliu kaina kazkokia kosmine lyginant su tuo, ka raso mamytes.. Valandinei auklei mokejau po 15lt uz valanda, o dabar ieskau pastovios aukles, tai kalbejau su viena, kuri turi gera rekomendacija ir kaina 10 lt uz val., kas gaunasi 1800lt per menesi, jei dirbs nuo 8 iki 17 val. Buvau nutarusi moket 1500lt, bet 1800lt jau ir man atrodo daugoka, juo labiau, kad gyvenu baltupiuose, o ne kazkur toli uz miesto..

Tai kad tikrai kosminės smile.gif
10 lt už valandą nuolaitinei auklei? Aš pati gaudavau prieš du metus 10 lt/val., bet buvau valandinė auklė ir skaitėsi, kad gerai labai uždirbau smile.gif
Kad turi rekomendaciją irgi nereiškia, kad tokių atlygių turi prašytis... Pati dabar dirbu papildomai šeimoje, kur mane rekomendavo ir jau ten atrankos kaip ir nebuvo, norėjo, kad dirbčiau - gaunu 8 lt/val., dirbu vidutiniškai po 6 valandas per savaitę.
--------------------
Noriu nuomonės tiek iš auklių, tiek iš mamų pozicijų, dirbu valandine aukle (grafikas nuolatinis - apie 4 val. per dieną kasdien). Jei ne dėl to, kad pati negaliu, o dėl tėvų daugiau įtakos nedirbu visą mėn., ar turėtų kažkiek tėvai sumokėti, ar man sėdėti mėnesį be pinigų ir laukti, kol vėl reikės į darbą... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 vasario 2011 - 14:26