Nezinau auklei mokejau 5lt/val manu normaliai,plius pati visad buvau namie nes
visa laika valgyti padarydavau,aprengdavau tik ne visada i lauka ejaukartu
kada isvaziavau i ligonine teko auklei ir ilgiau dirbti aisku pries isvaziuodama sutariau kad bus iki 5 val ne ilgiau,ogo maniske ir 20 sugebedavo iseiti,aisku pinigeliai kapsi,mano mama nemokedavo pasakyti kad jau laikas eiti,o ta ir sededavo
nu kaip aukle gudri,proga isnaudojom.Kai grizau su mazium is ligonines tai kartais nezinodavau ar as viena su dvynukais ir mazium ar dar aukle yra...ji pamego Tv ziureti o tu mama ten uzsibaladok su visais trim,kada paklausiu kodel dvyniu neinate maitinti ,toji atsako kad as maniau kad pati su jais noriu pabuti
buvo dar visokiu kuriozu,bet paskui ja atleidau,lengviau buvo be aukles nei su,aisku teko lauko atsisakyti,tik po pietu kai tetis grizdavo iseidavom,be to aukle zaisdavo tik su ramesniu vaiku,o ne su judresniu
Tik va nesuprantu to dalyko kai darbinas auklem sutinkam su aptartom salygom,o paskui tai algos per mazai,tai tas tai anas negerai
jei matai netinka,tai jau ieskok kito ,savo varianto.Dar viena aukle reikalaudavo visad karstu pietu,ir pastoviai kad jai citrinu butu,po keliu dienu pamaciau kad man per sunku
esant ,pietus gamindavau pries griztant vyrui,o cia dar aukle apsokineti,kuri dirbo tik iki 16val nuo10,kaiip ir antroji aukle
pietu dvynukai guldavos 14 valtai to darbo tikrai daug nebuvo.Dabar ramu dvyniai i darziuka as su mazaja dar namie,bet reikalui esant ieskosim valandines aukles,visiems trims,bet po siu aukliu esu jomis nusivylus tai nelabai ir ryztuosi joms,da rka pastebejau geriau jaunesne samdyti nei vyresne,jos paprasciausiai nepajiege tiek paskui du begti