Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(MEET @ 2011 01 03, 11:21)
na, nezinau, kainos dabar tikrai net didziuosiuose mistuose nera tokios aukstos..mums savaitgali net isvaziuojant aukle neskaiciuoja kitaip, kaip po 5 lt, nors jau reikia ir apsitvarkyti, ir valgyt minimaliai pasidaryti, nes as paliksiu pilna saldikli, bet vistiek...cia nuo auklytes priklauso...musu tai toks tarifas jau 3 metai

O jums pačiai neatrodo, kad būtų žmogiška bent jau savaitgaliais padidinti tarifą, gal ji tikrai to verta, gal ji irgi nori pasijusti labiau vertinama?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 06, 21:51)
O jums pačiai neatrodo, kad būtų žmogiška bent jau savaitgaliais padidinti tarifą, gal ji tikrai to verta, gal ji irgi nori pasijusti labiau vertinama?

ji vertinama labai net...kiekviena karta os keliones parvezama lauktuviu ir ne simboliniu... ax.gif savaitgalis jai buna kartais po 4 dienu laisvu, tai enlabai ji ir mes sureiksminam, kad savaitgalis, nes ji yra valandine aukle, ne pilba darbo diena dirbanti..mes siulem moketi daugiau, sake, nereikia tikrai, uztenka kiek ji uzdirba....tad per prevarta juk nekisiu..vis klausiu ar viskas gerai, ar ne..ji baisiausiai pergyvena kai uzdirba tarkim 350, o gauna viusomet 500, jai buna nesmagu, kad ima pinigus, kuriu neisdirbo, oas pastoviai turiu aiskinti, akd tai jos sutarta pinigu suma ir jokiu kalbu nereikia, jei isdirba maziau...neskaitau, dar dovaneliu , kurios labai daznia....tai kavos geresnes pakutis, tai saldumynas parveztas..pyragas, torciukas...jau rupinames mes ja labai, ivairios sventes ir panasiai...net planuojam vestis i druskininkus savaitei, aisku, isnuomosis kambary, maistas ir visa kita...
musu tokia situacija, nzn, jei 3 metus kartu gyvenam, ty, bendraujam, tai reiskia viskas abiems pusems puiku, ji mus net savo vaikais vadina, o mergytes mociute saukia...jos vyras begalo myli musu vaikus...nzn...gal kam atrodo kosmosas, bet kai zinau, kaip mes bendraujam, kaip elgiames, tai...
juk per savaite buna, kad isbuna tik 10 valandu, tai nemanau, akd mokama mazai musu auklytei....kad ir isbuna ne daug valandu, jei kas menesi minimaliai sutarta suma nesikeicia, isbuvo 20 valandu, o gauna sutarta suma-500..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 07 sausio 2011 - 11:21
QUOTE(MEET @ 2011 01 07, 13:13)
ji vertinama labai net...kiekviena karta os keliones parvezama lauktuviu ir ne simboliniu... ax.gif savaitgalis jai buna kartais po 4 dienu laisvu, tai enlabai ji ir mes sureiksminam, kad savaitgalis, nes ji yra valandine aukle, ne pilba darbo diena dirbanti..mes siulem moketi daugiau, sake, nereikia tikrai, uztenka kiek ji uzdirba....tad per prevarta juk nekisiu..vis klausiu ar viskas gerai, ar ne..ji baisiausiai pergyvena kai uzdirba tarkim 350, o gauna viusomet 500, jai buna nesmagu, kad ima pinigus, kuriu neisdirbo, oas pastoviai turiu aiskinti, akd tai jos sutarta pinigu suma ir jokiu kalbu nereikia, jei isdirba maziau...neskaitau, dar dovaneliu , kurios labai daznia....tai kavos geresnes pakutis, tai saldumynas parveztas..pyragas, torciukas...jau rupinames mes ja labai, ivairios sventes ir panasiai...net planuojam vestis i druskininkus savaitei, aisku, isnuomosis kambary, maistas ir visa kita...
musu tokia situacija, nzn, jei 3 metus kartu gyvenam, ty, bendraujam, tai reiskia viskas abiems pusems puiku, ji mus net savo vaikais vadina, o mergytes mociute saukia...jos vyras begalo myli musu vaikus...nzn...gal kam atrodo kosmosas, bet kai zinau, kaip mes bendraujam, kaip elgiames, tai...
juk per savaite buna, kad isbuna tik 10 valandu, tai nemanau, akd mokama mazai musu auklytei....kad ir isbuna ne daug valandu, jei kas menesi minimaliai sutarta suma nesikeicia, isbuvo 20 valandu, o gauna sutarta suma-500..

Kaip smagu skaityti,kad yra tokiu supratingu seimu.
Manau aukle dirbdama tokioje seimoje ,stenksis is visos sirdies dirbti ir visa savo meile atiduos netik vaikui ,bet ir visai seimai.
Kad daugiau butu tokiu seimu.
Sekmes jums.
Atsakyti
dekui...gal kam ir atrodo, kad mazai ar nesistengiam aukles ivertinti, taciau as zinau, kokie musu santykiai, kaip mes sutriam su ja, kaip vaikai ja myli...nesuklysiu pasakiusi, kad mylim kaip tikra mociute...jei kokiu klausimu kils, visada stengsdimes kalbetis..per 3 metus manau jau susikalbejom pakankamai..susigyvenom
Atsakyti
Sveikos ,merginos

Man irgi iskilo tokia dilema.Reikia aukles...Mano pupai greit bus metukai,o i darba paaiskejo,kad turiu grizti vasara.Tai tada jau jai bus 1.5.Bet vistiek mano akim maziuke.Sirdi skauda pasiutusiai verysad.gif ,nes reikes ja palikti visai darbo dienai.I darzeli mus uzrase tik 2.7 men.Gyvenam Vilniuje, centre.Paskaiciau cia apie ikainius tai siurpu paliko.Zinau,kad 1000 lt moketi negaleciau,nes pati tiek uzdirbu.Ir isvis esu pasibaisejusi ta musu sistema vaiku darzeliuose.Motinystes atostogos 2 metai,o vaika i darzeli priima tik nuo2.7.Lieka tik privatus darzeliai ir aukles,kurie irgi nori jaustis ''zmoniskai''.O kaip man jaustis?...Patarkit merginos,ar cia visur tos kainos tokios dideles ar gali buti ir kokiu kitu variantu.Man nera kas padeda ir neturiu as su kuo ja palikti.
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 01 10, 21:50)
Paskaiciau cia apie ikainius tai siurpu paliko.Zinau,kad 1000 lt moketi negaleciau,nes pati tiek uzdirbu.

Kaina priklauso ir nuo to, ką reikės daryti namuose be vaiko priežiūros, kiek valandų per dieną/ savaitę išeis rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaicius matosi,kad abi puses gina savo teises,aukles-per mazas atlyginimas, mamos-uz ka tiek moket auklei blink.gif Kazkada dirbau aukle,atlyginimu niekada nesiskundziau,kiek sutardavome,tiek buvau patenkinta,uztekdavo smile.gif Labiau man buvo savrbu,kad butu seima supratinga ir elgtusi kaip su zmogumi,o ne savo samdiniu.Vienoje seimoje tikrai dirbau,kuri buvo nuostabi,buvau gerbiama,vaikas mane labai mylejo,net iki dabar susirasom,nuotrauku gaunu,kaip auga vaikutis,tiesiog dziugina sirdele,kai atvaizupoju ir man sako ar prisimeni,kaip mes eidavome cia pasivaikscioti ir pirkti saldainiu biggrin.gif Berniukui dabar 5metai,o jis viska tiek pameni,kad sakau,taip dziugina sirdi,zinau,kad tie metai nenuejo veltui,kad buvau mylima ir islikau vaiko sirdeleje ir galveleje.Noriu pabrezti tai,kad paskaicius,kai kuriu mamu postus,tai gyvenime as pas ju nedirbciau,nes matosi ,kad aukles iesko kaip kokios darbuotojos,o ne savo vaiko drauges,as manau pirmniausia reikia ieskoti ZMOGAUS,kuris bus su tavo vaiku,o ne api epinigus tiek rietis ir aiskinti uz ka joms tiek moketi,nes zinokite vaikui aukle yra kaip antra mama ,kuri juo rupinasi kol mamytes nera namie,todel nepamirskite ir zmogiskuju jausmu,ne skartais pas jusu to truktsa labai.Kalbu is patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 11, 12:11)
Paskaicius matosi,kad abi puses gina savo teises,aukles-per mazas atlyginimas, mamos-uz ka tiek moket auklei blink.gif Kazkada dirbau aukle,atlyginimu niekada nesiskundziau,kiek sutardavome,tiek buvau patenkinta,uztekdavo smile.gif Labiau man buvo savrbu,kad butu seima supratinga ir elgtusi kaip su zmogumi,o ne savo samdiniu.Vienoje seimoje tikrai dirbau,kuri buvo nuostabi,buvau gerbiama,vaikas mane labai mylejo,net iki dabar susirasom,nuotrauku gaunu,kaip auga vaikutis,tiesiog dziugina sirdele,kai atvaizupoju ir man sako ar prisimeni,kaip mes eidavome cia pasivaikscioti ir pirkti saldainiu biggrin.gif Berniukui dabar 5metai,o jis viska tiek pameni,kad sakau,taip dziugina sirdi,zinau,kad tie metai nenuejo veltui,kad buvau mylima ir islikau vaiko sirdeleje ir galveleje.Noriu pabrezti tai,kad paskaicius,kai kuriu mamu postus,tai gyvenime as pas ju nedirbciau,nes matosi ,kad aukles iesko kaip kokios darbuotojos,o ne savo vaiko drauges,as manau pirmniausia reikia ieskoti ZMOGAUS,kuris bus su tavo vaiku,o ne api epinigus tiek rietis ir aiskinti uz ka joms tiek moketi,nes zinokite vaikui aukle yra kaip antra mama ,kuri juo rupinasi kol mamytes nera namie,todel nepamirskite ir zmogiskuju jausmu,ne skartais pas jusu to truktsa labai.Kalbu is patirties mirksiukas.gif

taip, sutinku 100 proc drinks_cheers.gif mes juokiames, kad musu aukle kaip is tu meksikieciu filmu, visada salia, visada pamoko, nes mes jauni, tad nera ko noreti, neviska darome teisingai tiek aukledami, tiek mokindami...tad visada saunu, kad vaikams negiordint, ji mus draugiskai pamokina blush2.gif tarkim, o tu daugiau taip nesakyk, nes sese nebuvo teisi, kaip dejosi ir panasiai...mes labai mylim savo aukle wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti kiek normalu moketi uz dvynukus, leliukus?
Pati dirbu su jais. Aukle dirbu jau senai. Rekomendaciju turiu daug is visu mamyciu. Su vaikuciais ir moku dirbti, o svarbiaisiai patinka ir tinka. Ir su visom seimom ir ju vaikais iki siol visais bendraujam. Kai vaikai miega aptvarkau kambarius ar palyginu. Kai viska sutvarkau tai it tv isijungiu, nes nebera ka daryti. Neziuresiu gi pro langa smile.gif . Bet savo darba as pati dirbu su meile ir atsidavimu.
Noriu patarimo kokia butu normali alga valandine? Darbo diena gaunasi apie 8-9val ir 4-5 dienos per savaite.
Dekui uz pasisakymus.
Atsakyti
na ir kainos aukliu, plaukai pasisiause....kai siais laikais algos apkarpytos moket po 700 ar 800,kad ir 600 lt auklei nezmoniska.
Atsakyti
QUOTE(Netikdelto @ 2011 01 25, 16:27)
na ir kainos aukliu, plaukai pasisiause....kai siais laikais algos apkarpytos moket po 700 ar 800,kad ir 600 lt auklei nezmoniska.

O kiek jusu manymu ZMOGISKA moketi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 25 sausio 2011 - 17:21
QUOTE(Netikdelto @ 2011 01 25, 17:27)

Taigi kas negali mokėti normaliai, tai ir nesamdo auklių. Yra vaikų lopšeliai-darželiai. O auklės bent jau minimumą už 8 val. darbo dieną tai privalo užsidirbti.
Atsakyti