Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Inlove @ 2012 02 20, 16:52)
Mamytes, kaip manote, ar pakankama aukles alga Kaune 800 Lt uz 4 dienas darbo per savaite nuo 8.30 iki 17.30. Jokiu papildomu lyginimu ir t.t.

cia uz viena ar du vaikucius?manau uztenka.jai auklei vaziuoti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(panda1 @ 2012 02 20, 17:02)
cia uz viena ar du vaikucius?manau uztenka.jai auklei vaziuoti nereikia.

Uz vieno vaikucio prieziura. Vaziuoti jai reikia, bet dirba jinai 4 dienas. Jei dirbtu 5, moketume 1000 Lt.
Atsakyti
sveikos..
oi, kaip man šiuo metu tai aktualu.
pirmiausia dėl įkainių, ar normalu Klaipėdoje mokėti 6lt už val ir plius apmokėti kelionės išlaidas (mikriuku)? darbas 4 dienas per savaitę nuo 8val iki įvairiai - 15, 16 ar 17 val... ar čia ne per mažai? fiksuotą atlyginimą kažkaip sunku apskaičiuoti, nes darbo valandos skirtingos kiekvieną savaitę, kartais ilgiau, kartais trumpiau.. kaip elgtis tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2012 02 22, 17:08)
sveikos..
pirmiausia dėl įkainių, ar normalu Klaipėdoje mokėti 6lt už val ir plius apmokėti kelionės išlaidas (mikriuku)? darbas 4 dienas per savaitę nuo 8val iki įvairiai - 15, 16 ar 17 val... ar čia ne per mažai? fiksuotą atlyginimą kažkaip sunku apskaičiuoti, nes darbo valandos skirtingos kiekvieną savaitę, kartais ilgiau, kartais trumpiau.. kaip elgtis tokiu atveju?

kkazkaip daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2012 02 22, 16:08)
sveikos..

na manyciau kaina vidutine jei gyvenat paciam mieste o ne uzmiesti<kiek toli sustojimas nuo gyvenamos vietos,ar geras susisiekimas>.jusu vietoj tarciaus del kokiu 50lt i diena nesvarbu kiek laiko buna<gi mazdaug tas laikas ir isislygins>
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2012 02 22, 22:23)
kkazkaip daugoka g.gif

QUOTE(slluota @ 2012 02 23, 13:06)
na manyciau kaina vidutine jei gyvenat paciam mieste o ne uzmiesti<kiek toli sustojimas nuo gyvenamos vietos,ar geras susisiekimas>.jusu vietoj tarciaus del kokiu 50lt i diena nesvarbu kiek laiko buna<gi mazdaug tas laikas ir isislygins>

ačiū už atsakymus. mes gyvename ne pačia mieste, bt susisiekimas geras. tai, manau, už tai neturėčiau daugiau mokėti. mokant į dieną po 50lt per mėnesį išeitų 1000.. manau, tikrai per daug, nes auklė būna ne pilną darbo dieną, plius pirmad laisva diena.. kažkaip sunkoka susidėlioti finansus, kai toks darbo grafikas.
Atsakyti
sveikos..

Labai panašiai pas mane. Tik tiek, kad mes auklę kviečiamės kai sergam ax.gif o sergam labai dažnai ir namie prabūna mergytė po 2-3 sav. Tai būna auklė nuo 9 iki įvairiai 15 ar 16 val. Už dieną moku po 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 02 24, 10:34)
Labai panašiai pas mane. Tik tiek, kad mes auklę kviečiamės kai sergam  ax.gif o sergam labai dažnai ir namie prabūna mergytė po 2-3 sav. Tai būna auklė nuo 9 iki įvairiai 15 ar 16 val. Už dieną moku po 50 Lt.

na,nežinau, man atrodo, kad už dviejų ar trijų val. darbą 50lt yra per daug (čia mano atveju). duodant po 6lt už val. žmogus 8 val turi už tiek dirbti.. žodžiu sunkus klausimas, bet pirma reikia rasti tinkamą žmogų, kas kol kas atrodo sunkiai suvokiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2012 02 24, 12:03)
na,nežinau, man atrodo, kad už dviejų ar trijų val. darbą 50lt yra per daug (čia mano atveju). duodant po 6lt už val. žmogus 8 val turi už tiek dirbti.. žodžiu sunkus klausimas, bet pirma reikia rasti tinkamą žmogų, kas kol kas atrodo sunkiai suvokiama biggrin.gif

na už 2-3 val tai taip ax.gif
Atsakyti

jei tik 2-3val tai uz 12-18lt na nezinau ar labai kas nores g.gif ir dar i uzmiest g.gif na nebent kazkas kaimynystej gyventu<ieskokit savo rajone>.ir dar jei tiek trumpai tai ir mokekit kaip valandinej auklej kur tarifai truputi didesni,bet zinosit kad visada ja prisisauksi g.gif na bet jus ieskokit ir tikrai manu kad rasit 4u.gif
Atsakyti
kokia dabar vidutinė auklės laga Vilniuje?normali
Atsakyti

Pirmiausia turetumete apsispresti kiek laiko aukle pas jus bus. Nes nuo 8 val iki 15 ar ilgiau, tai ne 2-3 val. Be to, tures duot valgyt, jei dar ir gamint tures, vel prisideda litas kitas. Taip pat ko gero reiks ir transporto islaidas apmoket, nes gal reiks persest ar su mikriuku atvaziuot.
Atsakyti