Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 09, 12:55)
Tai vat koks atlygis butu teisingas uz toki darba ir kaip ta papildoma darba apmoketi?

Papildyta:

na kai vienas vaikas gal tada ir tikrai budavo kad nebuvo ka veikti. Bet gi visad galima susirasti buities darbu, kaip supratau mama samdesi ne grynai aukle o labiau pagalbininke visais buities klausimais? smile.gif
Papildyta:

Mama samdėsi mane kaip auklę, jokių buities darbų daryti nereikėjo, maistą gamindavo pati,namus tvarkydvaosi taip pat pati.apie tai nebuvo net kalbos mirksiukas.gif
---
Dabar pas juos dirbu karts nuo karto savaitgaliais, prižiūriu tris vaikus. Tai mes ir namus susitvarkome, ir pietus pasigaminame, ir pažaidžiame. Dabartinis viariantas man mielesnis širdžiai. Moka 100 lt. Darbo laikas dažniausiai nuo 10 iki 18 val., ir trumpiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 09 sausio 2012 - 13:12
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 09, 14:11)
--
Dabar pas juos dirbu karts nuo karto savaitgaliais, prižiūriu tris vaikus. Tai mes ir namus susitvarkome, ir pietus pasigaminame, ir pažaidžiame. Dabartinis viariantas man mielesnis širdžiai. Moka 100 lt. Darbo laikas dažniausiai nuo 10 iki 18 val., ir trumpiau 4u.gif

na tia valandinis ikainis visada didesnis nei pastovus uzmokestis. Jei skaiciuoti 20 dienu po 100 lt tai jau 2000 gaunasi. Tiek tikrai negalesime moketi, tada jau neapsimoka dirbti mum su vyru doh.gif Zinoma vaikai nesirgs visas tas 20 dienu....

Labiau noreciau isgirsti mamyciu nuomone kiek uz toki darba reiktu moketi ir kaip tartis uz "papildomus" vaikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 09, 14:02)
na tia valandinis ikainis visada didesnis nei pastovus uzmokestis. Jei skaiciuoti 20 dienu po 100 lt tai jau 2000 gaunasi. Tiek tikrai negalesime moketi, tada jau neapsimoka dirbti mum su vyru  doh.gif Zinoma vaikai nesirgs visas tas 20 dienu....

Labiau noreciau isgirsti mamyciu nuomone kiek uz toki darba reiktu moketi ir kaip tartis uz "papildomus" vaikus smile.gif

Ne ne, jums tai tikrai valandinio nepaismoka mokėti, kadangi aš dirbu savaitgalį ir man moka kitaip, todėl gaunasi daugiau,tas, kas dirba darbo dienomis , dažniausiai būna fiksuotas užmokestis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 09, 15:28)
Ne ne, jums tai tikrai valandinio nepaismoka mok?ti, kadangi aš dirbu savaitgal? ir man moka kitaip, tod?l gaunasi daugiau,tas, kas dirba darbo dienomis , dažniausiai b?na fiksuotas užmokestis mirksiukas.gif

Tai uz mergyte fiksuota moketume, klausimas kiek moketi kai bus kiti du vaikai. Turbut uz dienas reiktu tartis, nes kai jau sirgs tai visa diena gi namie bus. Tik kiek?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 09, 14:50)
Tai uz mergyte fiksuota moketume, klausimas kiek moketi kai bus kiti du vaikai. Turbut uz dienas reiktu tartis, nes kai jau sirgs tai visa diena gi namie bus. Tik kiek?

Jei tik dabar pradės lankyti darželį, tai man atrodo bus daug ligų, tai ar negeriau Jums iškart sutart fiksuotą užmokestį į mėnesį...
Atsakyti
labas vakaras,noreciau paklausti,jei as pas save namuose priimciau pora vaikuciu paziureti,nes sedziu namie ir galiu kitoms padeti,na ir pinigeliu reikia nes gaunu tik uz viena vaikuti,butu ydomu kiek uz valanda tokiu atveju prasyti,kad abiem pusem gerai butu,as ir valgyt duociau ir pietu miego,kaip su savo vaikais viska daryciau 4u.gif o gal kam reikia tokiu paslaugu,nes skelbima daviau si vakara,gyvenam kaune,aukstuose kaniukuose,jei ka,patarkit del tos kaainos,ar 5lt valandai butu gerai?
Atsakyti
Sveikos mamytes,gyv.miestelyje pradejau dirbt aukle 7men.kudikio.Isverdu,paruosiu koseles,bei jo prieziura.Si men.tai priziuriu kasdien nes mamyte studijuoja neekivaizdiniu.Noreciau pasiklausti apie kainas?as gaunu 20lt i diena,jei tai puse dienos tada 10litu,darbo diena dazniausiai nuo 7.30 iki 18.30.patarkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuutė: 10 sausio 2012 - 12:44
QUOTE(vaiduuutė @ 2012 01 10, 13:40)
Sveikos mamytes,gyv.miestelyje pradejau dirbt aukle 7men.kudikio.Isverdu,paruosiu koseles,bei jo prieziura.Si men.tai priziuriu kasdien nes mamyte studijuoja neekivaizdiniu.Noreciau pasiklausti apie kainas?as gaunu 20lt i diena,jei tai puse dienos tada 10litu,darbo diena dazniausiai nuo 7.30 iki 18.30.patarkite.

unsure.gif 20 litų už tokio ilgumo dieną??
Atsakyti
QUOTE(vaiduuutė @ 2012 01 10, 13:40)

keista kad klausiate dabar, kai jau pradejote dirbti. jei tokios salygos tiko, su jom sutikot, tai vadinasi gerai. Butu atsakingiau pasidometi ar atlygis jums tinkamas pries sutinkant su pasiulymu.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 10, 13:43)
unsure.gif  20 litų už tokio ilgumo dieną??

vilniuje tikrai butu mazoka, bet miestelyje...gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuutė @ 2012 01 10, 12:40)

Betgi ne2 litai nesigauna už valandą. Žiauriai mažai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 09, 13:11)
i. Moka 100 lt. Darbo laikas dažniausiai nuo 10 iki 18 val., ir trumpiau 4u.gif

Už dieną ar už svtgalį tiek moka?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 10, 12:43)
unsure.gif  20 litų už tokio ilgumo dieną??

Na, viskas priklauso nuo to, koks miestelis, koks endarbo lygis, kokia vidutine alga jame ir t.t.
Pries keliolika metu sostineje auklei mokedavom apie 5 Lt/val, o mazesniame miestuke valanda kainuodavo ne daugiau 1 Lt ir tai jau skaitesi geras uzdarbis.
Toks uzmokescio santykis eile metu buvo, veliau nesidomejau, nes tapo neaktualu mirksiukas.gif
Todel toks uzdarbis butent tame miestelyje gali buti net ir labai geras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klara. @ 2012 01 10, 15:08)
Pries keliolika metu sostineje auklei mokedavom apie 5 Lt/val, o mazesniame miestuke valanda kainuodavo ne daugiau 1 Lt ir tai jau skaitesi geras uzdarbis.

gerais laikais mokejom ir 10 lt uz valanda...bet dabar man atrodo vel prie 5 griztama smile.gif
Atsakyti