Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Blueta @ 2011 12 13, 21:24)
Nu bet sutikit, kad nera taip privatus=geras. Visokiu tų ir privačių yr.

Zinoma sutinku, tik siandien taip pasitaike ax.gif Ir pati vesiu i darziuka, manau yra puikiu privaciu darzeliu ir yra puikiu valdisku. Aukle gerai iki 3m., bet kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 gruodžio 2011 - 20:57
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 13, 17:12)
O paūgėjus vaikams ar negeriau vesti juos į kokį ,kad ir privatų darželį, kuriame vaikai ne tik tobulės,lavinsis, bet ir bendraus su kitais vaikais? g.gif Esu mačiusi daug pavyzdžių ir tikrai labiausiai vykęs buvo,kad vaikai lanko privatį darželį,o ne sėdi su auklyte namie mirksiukas.gif Bet jau nukrypau į lankas...

Linkiu nenusivilti pasirinktu privačiu darželiu, juose tikrai nėra viskas tobula. Turiu keletą pažįstamų, kurie atsiėmė savo vaikus iš privataus darželio. Elementarus ugdymas toks prastas, kad sunku įsivaizduoti, o įsiuvus vaikui į kišenę blakę išgirdo tokių dalykų, kad ne tik plaukai pasišiaušė. Dabar leidžia vaikus į valstybinį ir yra patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushra1: 14 gruodžio 2011 - 13:09
QUOTE(aushra1 @ 2011 12 14, 13:07)
Linkiu nenusivilti pasirinktu privačiu darželiu, juose tikrai nėra viskas tobula. Turiu keletą pažįstamų, kurie atsiėmė savo vaikus iš privataus darželio. Elementarus ugdymas toks prastas, kad sunku įsivaizduoti, o įsiuvus vaikui į kišenę blakę išgirdo tokių dalykų, kad ne tik plaukai pasišiaušė. Dabar leidžia vaikus į valstybinį ir yra patenkinti.

Tiek privačiuose, tiek valstybiniuose to gali atsitikti,aš nekalbu apie visus, nes nežinau, yra tikrai gerų darželių tiek privačių, teik valstybinių. Beto, 3 ir 5 metų vaikai sugeba labai puikiai viska pasakoti kas ten vyskta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2011 12 13, 20:55)
Zinoma sutinku, tik siandien taip pasitaike  ax.gif Ir pati vesiu i darziuka, manau yra puikiu privaciu darzeliu ir yra puikiu valdisku. Aukle gerai iki 3m., bet kiek zmoniu tiek nuomoniu  smile.gif

Sutinku,kad auklė gerai iki 3 metų mirksiukas.gif Bet iš auklės reikalauti,kad jau nuo mažumės jį lavintų visokiais būdais mandrais, tai man biški irgi žiauroka. smile.gif Man natūraliau atrodo knygučių paskaitymas, piešimas, na tokei dalykai ,kur kiekviena gali užsiimti,bet ne per daug, kas per daug, tas nesveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaures pasvaiste @ 2011 12 13, 16:26)
ach, norejote ikasti  smile.gif  Nieko tokio. Tikrai turbut nesu tobula mama, kaip jus sau leidote greitai mane suklasifikuoti  biggrin.gif . Esu tik mama, galinti daug sumoketi auklei, todel ieskanti geriausios is geriausiu. Vidutinisku jau maciau, taciau kol kas nenuleidziu ranku. Ir  jei pasitaikys  ta tobula - mielai priimsime. Kad butu gera pagalba netobulai mamai  biggrin.gif

Labai sunku pastovia gera aukle rasti. Kiek as ju esu macius...!!!
Kai tik buvau pradejus aukles ieskot maniau, kad jei galiu moket nemazai tai ir aukle lengviau rasiu. klydau...
patarciau daug telefoniniam pokalbiui laiko skirti-ten daug kas "islenda". perskambint mamom, kur yra pries tai aukle dirbus. Nepatingekit nuodugniai iki smulkmenu viska issiklausinet. Kas kitom mamom budavo priimtina ir del ko aukles net girdavo... man visiskai netikdavo smile.gif Taigi, buvau aukliu ar net mamu akim inoringa ragana smile.gif))
Bet kas iesko tas randa.
Sekmes !!!

QUOTE(Kava&arbata @ 2011 12 13, 20:57)
Tik su tais darzeliais nelabai kas gero  g.gif Siandien kaip tik ejau pro toki privatu  smile.gif , vaikai buvo lauke: visas kiemas betonas  doh.gif ,jame trinasi vaikai, piktu balsu baubia aukletoja, o vienas laipioja ant tvoros tokiais baisiiais strypais  doh.gif (zveryne darzelis)Tai gal geriau aukle, kuri moka uzsiimti vaiku  g.gif ar i koki bureli dar nuvestu, kad su vaikais pabutu.

Is musu lankytu privaciu labiausiai Montesori ( netoli basanaviciaus g geliu turgelio) mum tiko, nors jis paprastutis, bet ir man ir sunui labai patiko. Pries pora metu lanke, bet iki siol aukletoja Vyda prisimena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 14, 13:47)
Man natūraliau atrodo knygučių paskaitymas, piešimas, na tokei dalykai ,kur kiekviena gali užsiimti.

Mano irgi tokia nuomone. Ir to pilnai pakanka vaikui iki 3 metų. Kam jį grūzint nuo mažumės,spės dar prisimokys. Dėl to auklei nekeliu jokių ypatingų užduočiu,kas liečia lavinima.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2011 12 13, 20:57)
Tik su tais darzeliais nelabai kas gero  g.gif Siandien kaip tik ejau pro toki privatu  smile.gif , vaikai buvo lauke: visas kiemas betonas  doh.gif ,jame trinasi vaikai, piktu balsu baubia aukletoja, o vienas laipioja ant tvoros tokiais baisiiais strypais  doh.gif (zveryne darzelis)Tai gal geriau aukle, kuri moka uzsiimti vaiku  g.gif ar i koki bureli dar nuvestu, kad su vaikais pabutu.

Kartais ne Liubarto gatveje tas darzelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zizu* @ 2011 12 18, 17:09)
Kartais ne Liubarto gatveje tas darzelis? g.gif

Taip
Atsakyti
Sveikos,
norejau pasiklausti Jusu nuomones. Turim valandine auklyte kuriai mokam po 6 lt \val. Siuo metu ji priziuri 2 metuku mergyte ir po pietu grizta pirmokele. (Aukle norejo uz mazyte gauti 5 lt\val + 2 lt tuom laiku kai yra didzioji) Kad nereiktu skaiciuoti tiesiog mokam vidurki, nes panasiai ir gaunasi suma. Dirba 2-3 dienas per sav. Dabar reiktu kad dirbt pilna, .t.y. kasdien po 10 val. Tai auklyte nori vistiek gauti uz val kas finale gaunasi gan soloidi suma apie 1300 lt. Aukle TIK rupinasi vaikais. Valgyt padaryta ir palikta buna, ruosos jokios, net i lauka neveda nes sako kad sunku jai. (Auklyte jau metuose) Ka manot apie toki jos norima atlygi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškėnė: 22 gruodžio 2011 - 17:30
QUOTE(Meškėnė @ 2011 12 22, 18:29)
Sveikos,
norejau pasiklausti Jusu nuomones. Turim valandine auklyte kuriai mokam po 6 lt \val. Siuo metu ji priziuri 2 metuku mergyte ir po pietu grizta pirmokele. (Aukle norejo uz mazyte gauti 5 lt\val + 2 lt tuom laiku kai yra didzioji) Kad nereiktu skaiciuoti tiesiog mokam vidurki, nes panasiai ir gaunasi suma. Dirba 2-3 dienas per sav. Dabar reiktu kad dirbt pilna, .t.y. kasdien po 10 val. Tai auklyte nori vistiek gauti uz val kas finale gaunasi gan soloidi suma apie 1300 lt. Aukle TIK rupinasi vaikais. Valgyt padaryta ir palikta buna, ruosos jokios, net i lauka neveda nes sako kad sunku jai. (Auklyte jau metuose)  Ka manot apie toki jos norima atlygi?

Gaunasi visai normali suma už pilną darbo dieną ir 2 vaikus. Tik negerai, kad neveda vaikų į lauką.
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2011 12 22, 17:29)
Sveikos,
norejau pasiklausti Jusu nuomones. Turim valandine auklyte kuriai mokam po 6 lt \val. Siuo metu ji priziuri 2 metuku mergyte ir po pietu grizta pirmokele. (Aukle norejo uz mazyte gauti 5 lt\val + 2 lt tuom laiku kai yra didzioji) Kad nereiktu skaiciuoti tiesiog mokam vidurki, nes panasiai ir gaunasi suma. Dirba 2-3 dienas per sav. Dabar reiktu kad dirbt pilna, .t.y. kasdien po 10 val. Tai auklyte nori vistiek gauti uz val kas finale gaunasi gan soloidi suma apie 1300 lt. Aukle TIK rupinasi vaikais. Valgyt padaryta ir palikta buna, ruosos jokios, net i lauka neveda nes sako kad sunku jai. (Auklyte jau metuose)  Ka manot apie toki jos norima atlygi?

Per didelis, vien tai ,kad ji jau metuose ir net i lauką neveda, absurdas, su vaikais vadinasi užsiima mažai, tokiai mokėčiau apie 800-900 Lt. , ne daugiau, netinka, sakyčiau viso gero mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jeigu metuose ir per sunku išvesti į lauką, negali reikalauti kaip už "pilną servisą".
Atsakyti
Sveikos,

Jei ji virtu valgyti ir vestu i lauka (kas mano supratimu turi buti kasdien, nebent lietus jau labai didelis) tai 1200 manau normalu.

P.S. Na,o jus nepagalvojote, kad ji dirbdama kasdien t.y. 5 dienas niekada neves Jusu vaiku i lauka blink.gif - kazkoks absurdas doh.gif
Atsakyti