QUOTE(Siaures pasvaiste @ 2011 12 13, 16:26)
ach, norejote ikasti
Nieko tokio. Tikrai turbut nesu tobula mama, kaip jus sau leidote greitai mane suklasifikuoti
. Esu tik mama, galinti daug sumoketi auklei, todel ieskanti geriausios is geriausiu. Vidutinisku jau maciau, taciau kol kas nenuleidziu ranku. Ir jei pasitaikys ta tobula - mielai priimsime. Kad butu gera pagalba netobulai mamai
Labai sunku pastovia gera aukle rasti. Kiek as ju esu macius...!!!
Kai tik buvau pradejus aukles ieskot maniau, kad jei galiu moket nemazai tai ir aukle lengviau rasiu. klydau...
patarciau daug telefoniniam pokalbiui laiko skirti-ten daug kas "islenda". perskambint mamom, kur yra pries tai aukle dirbus. Nepatingekit nuodugniai iki smulkmenu viska issiklausinet. Kas kitom mamom budavo priimtina ir del ko aukles net girdavo... man visiskai netikdavo
Taigi, buvau aukliu ar net mamu akim inoringa ragana
))
Bet kas iesko tas randa.
Sekmes !!!
QUOTE(Kava&arbata @ 2011 12 13, 20:57)
Tik su tais darzeliais nelabai kas gero
Siandien kaip tik ejau pro toki privatu
, vaikai buvo lauke: visas kiemas betonas
,jame trinasi vaikai, piktu balsu baubia aukletoja, o vienas laipioja ant tvoros tokiais baisiiais strypais
(zveryne darzelis)Tai gal geriau aukle, kuri moka uzsiimti vaiku
ar i koki bureli dar nuvestu, kad su vaikais pabutu.
Is musu lankytu privaciu labiausiai Montesori ( netoli basanaviciaus g geliu turgelio) mum tiko, nors jis paprastutis, bet ir man ir sunui labai patiko. Pries pora metu lanke, bet iki siol aukletoja Vyda prisimena