Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

Aciu Kava&arbata uz nuomone. Tikrai nereikia plauti grindu visas dienas ir lyginti kalnus.
Ir mano manymu 600 ar 800lt aukles alga maza.
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš ax.gif Kartais tenka padirbti auklyte savaitgaliais. Dirbu šeimoje, kur kažkada dirbau aukle kiekvieną dieną. Savaitgaliais dirbu 10-18 val. Yra trys vaikučiai : 1,5 m, 3 m. ir 5 metų. Už dieną gaunu 100 lt.. Valgau ten, namus susitvarkau savo noru, išsiplaunu grindis,išsisiurbliuoju, vakare mamytei palieku švarius namus.Valgyt pagamina mama arba aš, priklauso nuo mamos turimo laiko. Į darbą važiuoju 17 km. į priekį ir 17 atgal, naudojant savo kurą. Veiksmas Vilniuje 4u.gif Sąlygomis esu patenkinta. Kadangi trys vaikai, o mažoji ne tokai ir didelė, tai per dieną yra tikrai ką veikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 12 gruodžio 2011 - 17:21
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 12, 17:18)
Pasisakysiu ir aš ax.gif Kartais tenka padirbti auklyte savaitgaliais. Dirbu šeimoje, kur kažkada dirbau aukle kiekvieną dieną. Savaitgaliais dirbu 10-18 val. Yra trys vaikučiai : 1,5 m, 3 m. ir 5 metų. Už dieną gaunu 100 lt.. Valgau ten, namus susitvarkau savo noru, išsiplaunu grindis,išsisiurbliuoju, vakare mamytei palieku švarius namus.Valgyt pagamina mama arba aš, priklauso nuo mamos turimo laiko. Į darbą važiuoju 17 km. į priekį ir 17 atgal, naudojant savo kurą. Veiksmas Vilniuje 4u.gif Sąlygomis esu patenkinta. Kadangi trys vaikai, o mažoji ne tokai ir didelė, tai per dieną yra tikrai ką veikti 4u.gif

Nu bet kaip jus taip spejat ir laiko randat? Su trim kinderiais? blink.gif
Cia aukle rašo,kad absol laiko neturetu nieko patvarkyt,jei vieną dabotų,o jus va tris,praktiškai pametinukus prižiuret turit.

Beje,o mažiausioji,kartais ne Upe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 12 12, 23:26)
Nu bet kaip jus taip spejat ir laiko randat? Su trim kinderiais?  blink.gif
Cia aukle rašo,kad absol laiko neturetu nieko patvarkyt,jei vieną dabotų,o jus va tris,praktiškai pametinukus prižiuret turit.

Beje,o mažiausioji,kartais ne Upe?  smile.gif

Tai ,kad nežinau ko nespėti. "Dičkiai" žaidžia savarankiškai dviese, prisigalvoja jie visokių žaidimų, užsiimti su jais nereikia labai jau daug, o mažoji visada ant rankų, tai kažkaip ir sukuosi. Kai mažoji užmiega pietų miego, užsiimam su dičkiais kažką- tai piečiam, tai knygeles skaitom. smile.gif
Ne,ne Upe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anostrada @ 2011 12 04, 00:50)
Kokia jusu nuomone. Ar normalu? Ar daug? Ar mazai?
Aciu uz nuomones smile.gif

Mano nuomone, tokia alga gerai auklei, kuri profesionaliai uzsiima vaiku ugdymu ir jei jie tolimesniame rajone yra normali.
Kaip suprantu, tokia ir turite? bigsmile.gif

As vis dar ieskau ir nerandu savosios.... Galiu moketi daug, bet kaip mano vyras sako - turi buti tokia kaip Mere Popins, taciau kol kas deja nieko panasaus neaptikom.

Va tokia 4u.gif http://www.youtube.c...h?v=aXOW5hRyvWo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaures pasvaiste: 13 gruodžio 2011 - 14:00
QUOTE(Siaures pasvaiste @ 2011 12 13, 13:58)
Mano nuomone, tokia alga gerai auklei, kuri profesionaliai uzsiima vaiku ugdymu ir jei jie tolimesniame rajone yra normali.
Kaip suprantu, tokia ir turite?  bigsmile.gif

As vis dar ieskau ir nerandu savosios.... Galiu moketi daug, bet kaip mano vyras sako - turi buti tokia kaip Mere Popins, taciau kol kas deja nieko panasaus neaptikom.

Va tokia  4u.gif  http://www.youtube.c...h?v=aXOW5hRyvWo

Abejoju ir ar aptiksit, ir abejoju ar pati tokia esate, nes tobulų auklių, mamų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 13, 15:03)
Abejoju ir ar aptiksit, ir abejoju ar pati tokia esate, nes tobulų auklių, mamų nėra mirksiukas.gif

ach, norejote ikasti smile.gif Nieko tokio. Tikrai turbut nesu tobula mama, kaip jus sau leidote greitai mane suklasifikuoti biggrin.gif . Esu tik mama, galinti daug sumoketi auklei, todel ieskanti geriausios is geriausiu. Vidutinisku jau maciau, taciau kol kas nenuleidziu ranku. Ir jei pasitaikys ta tobula - mielai priimsime. Kad butu gera pagalba netobulai mamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaures pasvaiste @ 2011 12 13, 15:26)
ach, norejote ikasti  smile.gif  Nieko tokio. Tikrai turbut nesu tobula mama, kaip jus sau leidote greitai mane suklasifikuoti  biggrin.gif . Esu tik mama, galinti daug sumoketi auklei, todel ieskanti geriausios is geriausiu. Vidutinisku jau maciau, taciau kol kas nenuleidziu ranku. Ir  jei pasitaikys  ta tobula - mielai priimsime. Kad butu gera pagalba netobulai mamai  biggrin.gif

Ne, tikrai nenorėjau Jums įkasti mirksiukas.gif Atsiprašau, jei taip pagalvojote blush2.gif Tiesiog, kartais mamos nejaučia ribų ir reikalauja net gi to, ko pačios nesugeba vaikui duoti mirksiukas.gif Ir kartais labai,netgi labai erzina,kad reikalauja,kad būtų auklė tokia pati kaip mama, čia tai visiškas abusrdas,nes kiekvienas žmogus yra individualus.Ir ta auklė tikrai neprivalo pvz. pamperso keisti ar obuolį atpajuti būtent taip,kaip mama nori biggrin.gif
Esu tikrai ilgai dirbusi aukle, tikrai žiūriu ir iš mamos pozicijos,kad nori rasti gerą auklę..jei man reikėtų auklės, tikrai būtų svarbiausia žmogiškumas ir vaiko priežiūra, o ne tai,kad ji būtų nearelioji Meri Popins, tobulintų ir lavintų mano vaiką neareliais dalykais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 13 gruodžio 2011 - 15:34
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 13, 15:31)
Ne, tikrai nenorėjau Jums įkasti mirksiukas.gif Atsiprašau, jei taip pagalvojote blush2.gif Tiesiog kartais mamos nejaučia ribų ir reikalauja netgi to, ko pačios nesugeba vaikui duoti mirksiukas.gif Ir kartais labai,netgi labai erzina,kad reikalauja,kad būtų auklė tokia pati kaip mama, čia tai visišskas abusrdas,nes kiekvienas žmogus yra individualus.Ir ta auklė tikrai neprivalo pvz. pamperso keisti ar obuolį atpajuti būtent taip,kaip mama nori biggrin.gif

Atsiprasymas priimtas smile.gif tikiuosi nesu is tokiu raganu, kaip aprasete. Man tokios smulkmenos net nebutu svarbu, jei rimtai, tai ieskau intelektualios ir kurybingos aukles, kuriai galeciau su pasitikejimu perleisti vaiku ugdyma paugejus.
Atsakyti
QUOTE(Siaures pasvaiste @ 2011 12 13, 15:37)
Atsiprasymas priimtas  smile.gif  tikiuosi nesu is tokiu raganu, kaip aprasete. Man tokios smulkmenos net nebutu svarbu, jei rimtai, tai ieskau intelektualios ir kurybingos aukles, kuriai galeciau su pasitikejimu perleisti vaiku ugdyma paugejus.

O paūgėjus vaikams ar negeriau vesti juos į kokį ,kad ir privatų darželį, kuriame vaikai ne tik tobulės,lavinsis, bet ir bendraus su kitais vaikais? g.gif Esu mačiusi daug pavyzdžių ir tikrai labiausiai vykęs buvo,kad vaikai lanko privatį darželį,o ne sėdi su auklyte namie mirksiukas.gif Bet jau nukrypau į lankas...
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 13, 17:12)
O paūgėjus vaikams ar negeriau vesti juos į kokį ,kad ir privatų darželį, kuriame vaikai ne tik tobulės,lavinsis, bet ir bendraus su kitais vaikais? g.gif Esu mačiusi daug pavyzdžių ir tikrai labiausiai vykęs buvo,kad vaikai lanko privatį darželį,o ne sėdi su auklyte namie mirksiukas.gif Bet jau nukrypau į lankas...

Tik su tais darzeliais nelabai kas gero g.gif Siandien kaip tik ejau pro toki privatu smile.gif , vaikai buvo lauke: visas kiemas betonas doh.gif ,jame trinasi vaikai, piktu balsu baubia aukletoja, o vienas laipioja ant tvoros tokiais baisiiais strypais doh.gif (zveryne darzelis)Tai gal geriau aukle, kuri moka uzsiimti vaiku g.gif ar i koki bureli dar nuvestu, kad su vaikais pabutu.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 13, 16:12)

Va,mano irgi tokia nuomone. Nuo 3/4 metu geriau i normalų darželi.
QUOTE(Kava&arbata @ 2011 12 13, 19:57)
Tik su tais darzeliais nelabai kas gero  g.gif Siandien kaip tik ejau pro toki privatu  smile.gif , vaikai buvo lauke: visas kiemas betonas  doh.gif ,jame trinasi vaikai, piktu balsu baubia aukletoja, o vienas laipioja ant tvoros tokiais baisiiais strypais  doh.gif (zveryne darzelis)Tai gal geriau aukle, kuri moka uzsiimti vaiku  g.gif ar i koki bureli dar nuvestu, kad su vaikais pabutu.

Nu bet sutikit, kad nera taip privatus=geras. Visokiu tų ir privačių yr.
Atsakyti