Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Janyta123 @ 2011 11 03, 23:27)

Janyta, tokios auklės tyčia nesamdyčiau, nes nemoka skaityt to, kas net paryškintai parašyta pirmame temos puslapyje, jog reklamuotis šitoje temoje negalima. Tai kaip tokiam žmogui vaiką ir savo namų raktus patikėt blink.gif ?
Papildyta:
QUOTE(sena_siela @ 2011 08 14, 15:06)
Esu klaipėdietė. Gavau pasiūlymą dirbti nuo 7:30h. iki 20:30h. už 30Lt. per dieną. Iš viso reiktų dirbti 13h.  O paskaičiavus valandinį, gaunasi 2,30Lt.  Jums tai panašu į normalų atlygį? Išgirdusi pasiūlymą pasimečiau, nežinau kaip vertinti blink.gif
P.S. Auklės reikia beveik 4 metų berniukui.

na tai turbūt Jums pačiai spręsti. Atrodo gal kiek mažoka, bet jei kitur darbo nėra, tai negi geriau išvis nedirbti. Nors šiaip toks įkainis jau vos ne vergove kvepia. Šiaip manyčiau čia nebent variantas vienišai pensijinio amžiaus moterytei, kuri ar šiaip ar taip pensiją gauna bet iš jos neišgyvena ir priversta kažkaip suktis, todėl sutinka dirbti tokiom sąlygom už tokią kainą.
Atsakyti
sveikos,

Gal galit patart kiek kainuoja Kaune valandinė auklė? Tarkim po keturias-šešias val. pora kart per sav.?
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2011 11 07, 02:59)
sveikos,

Gal galit patart kiek kainuoja Kaune valandinė auklė? Tarkim po keturias-šešias val. pora kart per sav.?

Jei iš mano dabartinės patirties, tai 5-7Lt/val.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 10 17, 21:55)
o dieve katastrofa, kokios kainos  doh.gif  geriau jau tada pati savo vaikuti priziuresiu, kol i darzeli bus galima leisti  smile.gif

Anokia cia katastrofa. Juk ne pirmam pasitaikiusiam zmogui patikime savo vaikus. Reikalavimus keliame nemazus, o moketi norisi centus, tai kur logika? Aisku, jei mama uzdirba tiek kiek ir aukle kainuoja, tai ir susimastai ar ne geriau paciai buti. Bet nesuprantu mamu, kurios pacios mazai uzdirbdamos mano, kad aukle turetu uzdirbti dar maziau schmoll.gif
Atsakyti
Draugė tai žinau sutarusi už valandą 5 lt (Vilniuje), bet ten su studenčioke ar dvyliktoke
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 06, 15:55)
Janyta, tokios auklės tyčia nesamdyčiau, nes nemoka skaityt to, kas net paryškintai parašyta pirmame temos puslapyje, jog reklamuotis šitoje temoje negalima. Tai kaip tokiam žmogui vaiką ir savo namų raktus patikėt  blink.gif ?

Nereikia taip susireikšminti. Žiūrėkite, kad kurią dieną pačiai netektų dėlioti skelbimus kur tik išmanysite.
Papildyta:
QUOTE(Kyvis @ 2011 11 07, 18:52)
Anokia cia katastrofa. Juk ne pirmam pasitaikiusiam zmogui patikime savo vaikus. Reikalavimus keliame nemazus, o moketi norisi centus, tai kur logika? Aisku, jei mama uzdirba tiek kiek ir aukle kainuoja, tai ir susimastai ar ne geriau paciai buti. Bet nesuprantu mamu, kurios pacios mazai uzdirbdamos mano, kad aukle turetu uzdirbti dar maziau  schmoll.gif

Labai taikliai pastebėta.
Atsakyti
Kaip manote, ar 800 Lt + 75 Lt uz nuolatini ir + maistas, dirbant 8 val per diena be virsvalandziu yra normalus atlyginimas Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Bacardi @ 2011 11 09, 11:50)
Kaip manote, ar 800 Lt + 75 Lt uz nuolatini ir + maistas, dirbant 8 val per diena be virsvalandziu yra normalus atlyginimas Kaune?

Taip, jeigu be jokių papildomų darbų , normalus.
Atsakyti
QUOTE(Bacardi @ 2011 11 09, 10:50)

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos, matau kad pagr. tema yra aukliu atlyginimas, bet turbut kiekvienas noretumet, kad aukles kazka su vaikuciais nuveiktu, o ne prie TV sedetu arba prie PC, o vaikas pas sau veiksmo ieskotu. Tad siulau pasidometi ir aukliu siokiais tokiais meniniais gabumais, nes jei kada sugalvosit vaikiuka i darzeli leisti, jis bus gerokai atsilikes nuo bendraamziu...

Visiskai atsitiktinai sutikau priziureti draugu mergaite (2,5m), nors turiu labai gera darba, taciau pirmoj dienos pusej esu laisva.
Sutarem 6lt/val. Pagaminu pusrycius, pietus, butinai iseinam i lauka, ir paguldau pietu miegelio, as taip pat galiu valgyti is ju saldytuvo. Kiekviena diena mes su ja darom darbelius - klijuojam, piesiam, rudeni is lapu darem darbelius, ka nors dekoruojam ar siaip spalvinam. Kiekviena diena paliekam darbeli parodyti mamai. Nuolat kazko mokomes - ar tai sviesoforo taisykliu, figuru, spalvu, ar dainele kazkokia, ar lengva ketureili. Man svarbu, kad tiek mama (patikejusi man vaika) tiek vaikas jaustu pazanga, kad plestusi akiratis, ir su laiku prireikus ji lengviau prisijungtu prie savo bendraamziu...
4u.gif Sekmes Jums paieskose, nepatikekit savo vaiko didziosios dienos dalies bet kam, juk jie mazi kopijuotojai, ir i pasauli ziuri didelem smalsiom akim, kurios nori visko mokytis dar ir dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2011 11 17, 08:09)

Ikainis 2000/men. Dirbant nuo 12 iki 18 val. d.d. Savaitgaliai ir virsvalandziai - pagal susitarima.

Manau,kad per brangu. Vistik darbo diena tik 6 valandos,o atlyginimas solidus.
Mano nuomone,tokio "kalibro" auklei LT rinka dar nepribrendus.

QUOTE(Helene @ 2011 11 17, 20:56)

Visiskai atsitiktinai sutikau priziureti draugu mergaite (2,5m),
Kiekviena diena mes su ja darom darbelius - klijuojam, piesiam, rudeni is lapu darem darbelius, ka nors dekoruojam ar siaip spalvinam. Kiekviena diena paliekam darbeli parodyti mamai.

Kazkaip sudetingi tie darbeliai man atrodo tokio amziaus vaikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 11 17, 20:07)
Manau,kad per brangu. Vistik darbo diena tik 6 valandos,o atlyginimas solidus.
Mano nuomone,tokio "kalibro" auklei LT  rinka dar nepribrendus.
Kazkaip sudetingi tie darbeliai man atrodo tokio amziaus vaikui  unsure.gif

Kokia alga tokio kalibro auklei butu tinkama LT?

Tokie darbeliai 2,5 metu vaikui tikrai nera persudetingi.
Atsakyti