Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(sunflow @ 2011 08 12, 14:05)
Na taip aš pasiūlau savo kainą, o jos pradeda, oj neee, aš anoj šeimoj gaudinėjau 1,7 tūkst. o Jūs čia man 1,2 tūkst. siūlot....

Nu tas "gaudavau tiek" išvis patyliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 19 rugpjūčio 2011 - 19:59
QUOTE(charite @ 2011 08 15, 07:08)
Ruoskites dar veinai krizes, atnesiancios dar didesne bedarbyste, bangai, po rinkimu, 2013  mirksiukas.gif Visi ekspertai apie tai garsiai rekia. Liks dar maziau galinciu moketi ir toki atlygi.

Is tu 10 valandu tikrai ne visos dirbamos. Juk vaikas miega pietu miego  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai galima ruostis ir pasaulio pabaigai,bet nereiskia,kad dabar mazinkimes visi atlyginimus,nes dar viena krize arteja mirksiukas.gif Jus turbut juk nesimazinat jau savo atlyginimo nes krize kazkada arteja g.gif
Ne visos,jei vaikas miega pora valandu,juk ir pietus auklei priklauso ir darbo vietos apsitvarkymas ir maistuko pagaminimas vaikui .
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2011 08 19, 14:13)
uz kelias valandas - 60lt mano galva tikrai yra perdaug

ne uz kelias,o uz 10 val 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 rugpjūčio 2011 - 20:54
QUOTE(Muse @ 2011 08 19, 10:46)
kai vaikas serga, 10 val -60 lt.
Jei reikes tik kelias valandas per diena darbo metu -vistiek 60 lt, nemazinsiu sumos.

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 24, 21:50)

ne uz kelias,o uz 10 val 4u.gif

Taigi ji rase,kad ir uz kelias tiek pat mokes.Va,ziurek Muses posta auksciau.
Atsakyti
sveikos wink.gif
noriu suzinoti, ieskau aukles savo 2 metu berniukui, darbo valandos 9,00 - 17,00val.(vilnius) kartais iki 15,00, kartais iki 18,00 pagal susitarima is anksto, siulau 1000lt, ar tai normalu? noriu kad mazajam gamintu valgyt: pusryciai, pietus, vakariene- nieko ypatingo- kose, sriuba, ir t... Dekoju is anksto uz nuomones ir patarimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke22 @ 2011 09 02, 14:55)
sveikos wink.gif
noriu suzinoti, ieskau aukles savo 2 metu berniukui, darbo valandos  9,00 - 17,00val.(vilnius) kartais iki 15,00, kartais iki 18,00 pagal susitarima is anksto, siulau 1000lt, ar tai normalu? noriu kad mazajam gamintu valgyt: pusryciai, pietus, vakariene- nieko ypatingo- kose, sriuba, ir t...  Dekoju is anksto uz nuomones ir patarimus wink.gif

Laba,jeigu nėra jokių kitų (būsto valymo,šeimos rūbų lyginimo ir pan.) darbų,tada atlygis geras mirksiukas.gif Dukra auklės darbo ieško,tai pasiūlymai panašūs
Atsakyti

Na busto valymas butu sioks toks, netvarkos po dienos grizus is darbu nenoreciau bute rasti smile.gif

QUOTE(into*in @ 2011 09 02, 15:00)
Laba,jeigu nėra jokių kitų (būsto valymo,šeimos rūbų lyginimo ir pan.) darbų,tada atlygis geras  mirksiukas.gif  Dukra auklės darbo ieško,tai pasiūlymai panašūs

Atsakyti
QUOTE(knopke22 @ 2011 09 02, 17:03)
Na busto valymas butu sioks toks, netvarkos po dienos grizus is darbu nenoreciau bute rasti smile.gif

Čia savaime suprantama-po savęs auklė privalo susitvarkyti.. t.y. vaikučio kambarį,žaislus,virtuvę,indus. Turėjau galvoje-langų,vonios,miegamųjų tvarkymą-valymą. man už šiuos darbus moka papildomai 4u.gif
O šiaip žinoma pavalau kur akivaizdu,kad reikia-nėra problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu into*in drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri susiduret, gal kur girdejot, kiek paprastai mokama dvynuku auklei? Aukle butu namie kartu su mama, tik kartais keliom valandom liktu viena su maziukais.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kuri, kiek būtų normalu Kaune mokėti auklei (2 metukų mergaitei) kuri reikalinga kas 3-čią ar 4-tą dieną darbo valandomis, kai dirbsiu.
Atsakyti
o dieve katastrofa, kokios kainos doh.gif geriau jau tada pati savo vaikuti priziuresiu, kol i darzeli bus galima leisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 10 17, 22:55)
o dieve katastrofa, kokios kainos  doh.gif  geriau jau tada pati savo vaikuti priziuresiu, kol i darzeli bus galima leisti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti