Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Loretutttia @ 2011 08 12, 13:51)
Kokiam Jūs čia mieste gyvenat, kad tokios brangios auklės. Šeši litai už valandą yra tikrai per daug doh.gif
Mes savo auklei mokam 3.5 lt už valandą plius jai yra leidžiama valgyti mūsų namuose kiek tik nori, tik gražiai paprašėm, kad nesineštų maisto į savo namus. Ji prižiūri sūnų, padaro valgyt, sutvarko kambarius. Esam labai patenkinti aukle tai visada per šventes padovanojame kokią dovanėlę. smile.gif

na, as mazam mietseli valandinei auklei moku 5 lt, menesinis nelieciamas mokestis-500 lt
Atsakyti
kaip manote ar normali kaina valandinei auklei, kuri bus reikalinga tik vakarais Klaipedoje 6 lt?bet priziureti reiks ramias dvynukes 11menesiu?
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 08 11, 11:10)
Na žinokit pakraupau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ieškau auklės savo mergaitei 1,3 metų, ir vyresnėlei paimti iš mokyklos po pietų. Darbas 10 val. per dieną. Vilniuje.
Perskambinau gal kokiai dešimčiai moterų ir visos kaip sutarusios mažiau 1,3 tūkst. nenori gauti  blink.gif  blink.gif  blink.gif Rekordas buvo 2 tūkst. Lt.
Ar čia realiai taip yra išbrangę, ar čia man tik tokios pasitaiko...  verysad.gif

normali kaina,puse dienos vienas vaikas,likusi puse dienos 2 vaikai
Juolab,kad ir pragyventi uz tos 1300lt ne kazin kokie pyragai siais laikais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2011 08 11, 19:11)
Kaip valandinei, tai gal ir normali nesiginčiju, bet dirbant visas darbo dienas po 10 val. manau yra daugoka. Na bet čia yra mano nuomonė. Kiekvienas save vertina savaip. O juk norėti nedraudžiama  mirksiukas.gif

bet zmogus kasdien dirbs po 10 val g.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2011 08 12, 12:05)
Čia Vilniuje. Aš neprašau, kad pas mane namuose tvarkytųsi, noriu, kad tik užsiiminėtų su vaikais. Mokytojos irgi nenoriu, noriu surasti vaikam draugą...

o vaikui reikes padeti paruosti pamokas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 12 rugpjūčio 2011 - 22:53
ei ahoi, klausiu kiek mokate valandinei vakarinei auklei uz dvynukus Klaipedoje?dirbti reiketu po 3-4 val kas antra vakara arba kas vakara?
Atsakyti
Esu klaipėdietė. Gavau pasiūlymą dirbti nuo 7:30h. iki 20:30h. už 30Lt. per dieną. Iš viso reiktų dirbti 13h. O paskaičiavus valandinį, gaunasi 2,30Lt. Jums tai panašu į normalų atlygį? Išgirdusi pasiūlymą pasimečiau, nežinau kaip vertinti blink.gif
P.S. Auklės reikia beveik 4 metų berniukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 16 rugpjūčio 2011 - 15:49
QUOTE(sena_siela @ 2011 08 14, 15:06)
Esu klaipėdietė. Gavau pasiūlymą dirbti nuo 7:30h. iki 20:30h. už 30Lt. per dieną. Iš viso reiktų dirbti 13h.  O paskaičiavus valandinį, gaunasi 2,30Lt.  Jums tai panašu į normalų atlygį? Išgirdusi pasiūlymą pasimečiau, nežinau kaip vertinti blink.gif

uz tiek valandu tikrai per mazai. As uz dvynukes mokejau po 8 lt uz valanda, bet dabar tiek nebegaliu moket uztat is klausiu ar uz val 6 lt yra normalu, dirbti per diena reiketu po kelias valandas
Atsakyti

Visoms auklems mokama 5-7lt./val.
Priklauso nuo teveliu galimybiu.
Bet nereikia auklytem rasyneti nesamoniu.
Kad valyti gaminu(visai seimai, as bent taip suprantu,jeigu raso,nes vaikui tai visos gamina),lyginu,buta tvarkau,tai man iskyla klausimas,kada ir kaip aukle uzsijama su vaikuciu,koki demesi jam skiria.
As pati dirbu aukle,bet speju tik apsitvarkyti,pavalgyti tik pripuldama.
Nezinau,o gal as jau tokia.....
Bet man laiko truksta,tiek kiek noretusi nuveikti su savo princesemis.
[/quote]
as nepadarau to per diena,mazyle miega 2-3 val tai viska po truputi ir darau kas diena,o valgyt padaryt ar siaip elementariausius darbus atlikt galima ir su vaiku
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 12, 23:52)
Juolab,kad ir pragyventi uz tos 1300lt ne kazin kokie pyragai siais laikais 4u.gif

bet zmogus kasdien dirbs po 10 val g.gif

Ruoskites dar veinai krizes, atnesiancios dar didesne bedarbyste, bangai, po rinkimu, 2013 mirksiukas.gif Visi ekspertai apie tai garsiai rekia. Liks dar maziau galinciu moketi ir toki atlygi.

Is tu 10 valandu tikrai ne visos dirbamos. Juk vaikas miega pietu miego mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sena_siela @ 2011 08 14, 15:06)
Esu klaipėdietė. Gavau pasiūlymą dirbti nuo 7:30h. iki 20:30h. už 30Lt. per dieną. Iš viso reiktų dirbti 13h.  O paskaičiavus valandinį, gaunasi 2,30Lt.  Jums tai panašu į normalų atlygį? Išgirdusi pasiūlymą pasimečiau, nežinau kaip vertinti blink.gif

As isivaizduoju, kad dirbant visa diena ar ilgiau, turi buti skaiciuojamas nebe valandinis, o menesinis atlygis, taip pat aptariama kelione pirmyn/atgal bei maitinimas (ar mokama papildomai, ar iskaiciuota i atlygi).
30Ltx20 darbo dienu=600 Lt menesiui. Siuo atveju tikrai nepakankamai.
Atsakyti
Sveiki, kai as priziurejau 1 metu mergyte ir 4 metu berniuka man i valanda mokejo 7 lt. Kai priziurejau mergyte 2 su puses metu, man mokejo uz diena t.y. nuo 8.30 iki ~16h. 40 Lt. Siuo metu priziuriu 9 men mergyte, uz ja man moka 5 Lt i valanda, + valgau ju saskaita, o nuo spalio menesio dirbsiu pilna darbo diena, tai mokes menesini atlyginima 900Lt. Uz sia suma ieina tik maisto gaminimas vaikui ir uzsiemimas su juo. Veiksmas Klaipedoje. smile.gif
Atsakyti
Hm. Mes sutareme, kad savo valandinei auklytei (reikes vaiko(-u) sirgimo atveju arba kai mes noresime kazkur iseiti su teveliu) mokesime taip:
Pilna diena, kai vaikas serga, 10 val -60 lt. Jei namie liks ne vienas vaikas -70 lt. Po 18.00 val -10 lt/val papildomai;
Jei reikes tik kelias valandas per diena darbo metu -vistiek 60 lt, nemazinsiu sumos.

Plius atvaziavimas.

Neisivaizduoju kiek man cia gausis per menesi, nes yra 3 darzeli lankantys vaikai, mazoji dar tik 2 metu (dvyniai jau 5 metu), tai ko gero speju 2-3 sav maziausiai per menesi kazkuris is vaiku bus namie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 19 rugpjūčio 2011 - 09:46
QUOTE(Muse @ 2011 08 19, 10:46)
Hm. Mes sutareme, kad savo valandinei auklytei (reikes vaiko(-u) sirgimo atveju arba kai mes noresime kazkur iseiti su teveliu)  mokesime taip:
Pilna diena, kai vaikas serga, 10 val -60 lt. Jei namie liks ne vienas vaikas -70 lt. Po 18.00 val -10 lt/val papildomai;
Jei reikes tik kelias valandas per diena darbo metu -vistiek 60 lt, nemazinsiu sumos.

Plius atvaziavimas.

Neisivaizduoju kiek man cia gausis per menesi, nes yra 3 darzeli lankantys vaikai, mazoji dar tik 2 metu (dvyniai jau 5 metu), tai ko gero speju 2-3 sav maziausiai per menesi kazkuris is vaiku bus namie...

uz kelias valandas - 60lt mano galva tikrai yra perdaug
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 08 19, 10:46)
Hm. Mes sutareme, kad savo valandinei auklytei (reikes vaiko(-u) sirgimo atveju arba kai mes noresime kazkur iseiti su teveliu)  mokesime taip:

Plius atvaziavimas.

Mano galva, galima buvo daryti fiksuota menesini atlygi. Aukle islostu, jei vaikai maziau sirgtu ir jai reiktu ne visa menesi dirbt.

Mokant uz diena, kokia nesazininga aukle, noredama pasiimti tuos kasdieninius 60-70 Lt, galetu susimastyti, kaip pratesti vaiku sirgima, kad jai ,,eitu" uzdarbis cool.gif
Atsakyti