Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(inguzele @ 2011 08 08, 10:18)
nu nieko sau, ir taip dar buna  doh.gif  svetimam zmogui toki ilga laiko tarpa palikti savo vaika, nesuvokiama  unsure.gif 
Tikrai manau sulyciau pergalvoti ir ivertinti tevus ir ju toki apsisprendima, kad tikrai kaip Blobse minejo, kad nebutu tokia situacija kad liksit su vaiku ir be pinigu  verysad.gif

pussesere/pusbrolis ne svetimi schmoll.gif ir kartais ne viska lemia pinigai cool.gif nors siais laikais(kaip pasirodo) net artimus gimines matuojame pinigais cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 08, 22:16)
pussesere/pusbrolis ne svetimi schmoll.gif ir kartais ne viska lemia pinigai cool.gif nors siais  laikais(kaip pasirodo) net artimus gimines matuojame pinigais cool.gif  doh.gif

na atsiprasau labai...as maniau kad cia visai svetimam nepazystamam, patyt nedaskaiciau iki galo kurnors doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Ne, cia mano pusbrolis 4u.gif nu mes laikom labiau broliu, man teko ir gyvent su juo nemazai laiko, ir jis vienintelis buves seimoj, tevai kai mire, gyveno su mociute, tai ir as ten, kol mokiaus. Nu bet vistiek, as su ja uzvakar kalbejau del to palikimo, sakiau, kad vaikas pamatys, ner mamos viena diena, ner kita diena, sako skypas yra dar doh.gif likau issiziojus. Nu dar sake galit laisvai vezt kas antra savaitgali mociutei, gyvena tam paciam mieste, tik ji dirba ir neapsiima..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 08 09, 14:40)
sakiau, kad vaikas pamatys, ner mamos viena diena, ner kita diena, sako skypas yra dar 

doh.gif Ziauriai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 08 09, 13:40)
Ne, cia mano pusbrolis  4u.gif nu mes laikom labiau broliu, man teko ir gyvent su juo nemazai laiko, ir jis vienintelis buves seimoj, tevai kai mire, gyveno su mociute, tai ir as ten, kol mokiaus. Nu bet vistiek, as su ja uzvakar kalbejau del to palikimo, sakiau, kad vaikas pamatys, ner mamos viena diena, ner kita diena, sako skypas yra dar  doh.gif likau issiziojus. Nu dar sake galit laisvai vezt kas antra savaitgali mociutei, gyvena tam paciam mieste, tik ji dirba ir neapsiima..

Nu tokia saltu nervu mama, kad net siurpu klausytis verysad.gif
Aisku saviems galima padeti, tik kad nepradetu naudotis jusu gerumu smile.gif O kaip teciui tokia situacija? blink.gif
Atsakyti
Na žinokit pakraupau doh.gif doh.gif doh.gif
Ieškau auklės savo mergaitei 1,3 metų, ir vyresnėlei paimti iš mokyklos po pietų. Darbas 10 val. per dieną. Vilniuje.
Perskambinau gal kokiai dešimčiai moterų ir visos kaip sutarusios mažiau 1,3 tūkst. nenori gauti blink.gif blink.gif blink.gif Rekordas buvo 2 tūkst. Lt.
Ar čia realiai taip yra išbrangę, ar čia man tik tokios pasitaiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 08 11, 13:10)
Na žinokit pakraupau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ieškau auklės savo mergaitei 1,3 metų, ir vyresnėlei paimti iš mokyklos po pietų. Darbas 10 val. per dieną. Vilniuje.
Perskambinau gal kokiai dešimčiai moterų ir visos kaip sutarusios mažiau 1,3 tūkst. nenori gauti  blink.gif  blink.gif  blink.gif Rekordas buvo 2 tūkst. Lt.
Ar čia realiai taip yra išbrangę, ar čia man tik tokios pasitaiko...  verysad.gif

6 Lt. /val., normali kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 08 11, 13:16)
6 Lt. /val., normali kaina  4u.gif

Dirbant po tiek daug valandų, kaina nukrenta šiek tiek smile.gif
1300 jau tikrai daugokai doh.gif o 2000 išvis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 rugpjūčio 2011 - 13:57
QUOTE(Blobse @ 2011 08 11, 13:16)
6 Lt. /val., normali kaina  4u.gif

Kaip valandinei, tai gal ir normali nesiginčiju, bet dirbant visas darbo dienas po 10 val. manau yra daugoka. Na bet čia yra mano nuomonė. Kiekvienas save vertina savaip. O juk norėti nedraudžiama mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodel paieskos nuo antro galo? Juk darbdavys siulo alga, ar ne taip g.gif Nereikia klausyti susireiksminusiu asabu. O jus savo kaina pasiulot? Ka jos i tai?
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 08 11, 13:10)
Na žinokit pakraupau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Perskambinau gal kokiai dešimčiai moterų ir visos kaip sutarusios mažiau 1,3 tūkst. nenori gauti  blink.gif  blink.gif  blink.gif Rekordas buvo 2 tūkst. Lt.
Ar čia realiai taip yra išbrangę, ar čia man tik tokios pasitaiko...  verysad.gif

Kokiam Jūs čia mieste gyvenat, kad tokios brangios auklės. Šeši litai už valandą yra tikrai per daug doh.gif
Mes savo auklei mokam 3.5 lt už valandą plius jai yra leidžiama valgyti mūsų namuose kiek tik nori, tik gražiai paprašėm, kad nesineštų maisto į savo namus. Ji prižiūri sūnų, padaro valgyt, sutvarko kambarius. Esam labai patenkinti aukle tai visada per šventes padovanojame kokią dovanėlę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2011 08 12, 13:05)
O kodel paieskos nuo antro galo? Juk darbdavys siulo alga, ar ne taip g.gif Nereikia klausyti susireiksminusiu asabu. O jus savo kaina pasiulot? Ka jos i tai?

Na taip aš pasiūlau savo kainą, o jos pradeda, oj neee, aš anoj šeimoj gaudinėjau 1,7 tūkst. o Jūs čia man 1,2 tūkst. siūlot....

Papildyta:
QUOTE(Loretutttia @ 2011 08 12, 13:51)
Kokiam Jūs čia mieste gyvenat, kad tokios brangios auklės. Šeši litai už valandą yra tikrai per daug doh.gif
Mes savo auklei mokam 3.5 lt už valandą plius jai yra leidžiama valgyti mūsų namuose kiek tik nori, tik gražiai paprašėm, kad nesineštų maisto į savo namus. Ji prižiūri sūnų, padaro valgyt, sutvarko kambarius. Esam labai patenkinti aukle tai visada per šventes padovanojame kokią dovanėlę. smile.gif

Čia Vilniuje. Aš neprašau, kad pas mane namuose tvarkytųsi, noriu, kad tik užsiiminėtų su vaikais. Mokytojos irgi nenoriu, noriu surasti vaikam draugą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunflow: 12 rugpjūčio 2011 - 13:05