Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Muse @ 2011 08 03, 11:29)
Tai ir issirinkom kita mergaite. Bet nezinau, kazkaip jaucia sirdis, kad nesu tikra savo pasirinkimu. Nezinau ka daryt... Ar tiket sirdim, ar leist jai pabandyt (dar nebuvo susitikusi su vaikais).... Vazinetu is toli, tai reiktu kompensuoti benzino islaidas...Bet ne tai svarbu. Nezinau kaip greit galetu atvaziuoti prireikus, kiek uztruks ir kiek tenkintu ja pacia tokie vazinejimai. Bijau, kad pabegs greitai...

Gal neatsakyk jai, o tiesiog pasakyk kad nori dar karta susitikt ir aptart viska...Tiesiog paklausk to, kas tave neramina ir stebek jos reakcija ir atsakymus...Normalu kad abejoji pasirinkimu, nes tai tavo vaikas ir tos abejones bus su bet kuriuo zmogumi, manau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 08 03, 12:40)
Gal neatsakyk jai, o tiesiog pasakyk kad nori dar karta susitikt ir aptart viska...Tiesiog paklausk to, kas tave neramina ir stebek jos reakcija ir atsakymus...Normalu kad abejoji pasirinkimu, nes tai tavo vaikas ir tos abejones bus su bet kuriuo zmogumi, manau... 4u.gif

Pakvieciau kitai savaitei pabuti su vaikais pora valandu. Vyras komandiruoteje bus, o man paskutine diena i kirpykla pries krikstynas (uzsirasiau gal pries menesi), tai nera kaip atsaukti. Paklausiu vaiku po to ir bus viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 08 03, 14:11)
Pakvieciau kitai savaitei pabuti su vaikais pora valandu. Vyras komandiruoteje bus, o man paskutine diena i kirpykla pries krikstynas (uzsirasiau gal pries menesi), tai nera kaip atsaukti. Paklausiu vaiku po to ir bus viskas aisku 4u.gif

O vaikai kokio amžiaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 03, 15:04)
O vaikai kokio amžiaus?  smile.gif

Dvynukai -5 m, mazoji -2 m.
Atsakyti
As noriu pradeti ieskoti valandines auklytes klaipedoje, kokiai 2-3 dienoms per savaite, ar gal kas yra susidures, lengva tokiu rasti, ar sunku? Ir kiek tada praso uz valanda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzele @ 2011 08 05, 00:15)
As noriu pradeti ieskoti valandines auklytes klaipedoje, kokiai 2-3 dienoms per savaite, ar gal kas yra susidures, lengva tokiu rasti, ar sunku? Ir kiek tada praso uz valanda?  ax.gif

Siaip, mamos, ne nuo to galo pradedate.Nekalauskite, ieskodamso, o siulykite, kiek galite moketi.Patikekite, apsirinkimas yra, t.y. is ko rinktis. O cia , kad prisiulys, tai abieju algos neuzteks. Mano toks patarimas butu.
Atsakyti
sveikos. Gal kam teko girdet apie atveji kai , kai tevai isvaziuoja i uzsieni ir palieka vaika? Pusbrolis su savo mergina nori palikt 7 metuku mergaite, planuoja pusmeciui, siulo man 1500 atlyginima ir plius vaiko islaidos. Ka apie tai manote atlyginimo atzvilgiu ir aplamai sita situacija?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 08 06, 17:53)
sveikos. Gal kam teko girdet apie atveji kai , kai tevai isvaziuoja i uzsieni ir palieka vaika? Pusbrolis su savo mergina nori palikt 7 metuku mergaite, planuoja pusmeciui, siulo man 1500 atlyginima ir plius vaiko islaidos. Ka apie tai manote atlyginimo atzvilgiu ir aplamai sita situacija?

Man rodos, kad viskas gerai, tik kazkiap reikia susitverkyti laikina glonba, ar pan. nes kitu atveju net i ligonine negales ligos atveju mergaites be tevu sutikimo paguldyt. na cia ne tas skyrelis.bet ...
Atsakyti
Gal galit nušviesti, kokį atlygį gauna auklės Kauno rajone? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 08 05, 14:25)
Siaip, mamos, ne nuo to galo pradedate.Nekalauskite, ieskodamso, o siulykite, kiek galite moketi.Patikekite, apsirinkimas yra, t.y. is ko rinktis. O cia , kad prisiulys, tai abieju algos neuzteks. Mano toks patarimas butu.

Teisybe sakote smile.gif sutinku, bet reikia zinoti bent mazdaug kas kiek moka, nes net nezinau kiek siulyti smile.gif jei pradesiu siulyti 3-4 lt. i valanda, o tokiu sumu seniausiai nebera blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 08 06, 15:53)

nu nieko sau, ir taip dar buna doh.gif svetimam zmogui toki ilga laiko tarpa palikti savo vaika, nesuvokiama unsure.gif
Tikrai manau sulyciau pergalvoti ir ivertinti tevus ir ju toki apsisprendima, kad tikrai kaip Blobse minejo, kad nebutu tokia situacija kad liksit su vaiku ir be pinigu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2011 08 07, 11:11)
Gal galit nušviesti, kokį atlygį gauna auklės Kauno rajone? blush2.gif

Manau 5-8lt į valandą. Ne valandinės galbūt 4-6lt.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 08 08, 15:41)
Manau 5-8lt į valandą. Ne valandinės galbūt 4-6lt.

nelabai suprantu:valandines - tiek ir tiek i val, ne valandines-tiek ir tiek i valanda. tai ne valandines ne pagal val skaiciuojasi turbut?
ir dar...
kainos 3-4 litai tikrai yra. turiu auklyte uz tokia suma, be to skambinanciu-n skaicius, t.y. tikrai daug. ir nesakau, kad blogos moterys siulosi. ir vel, cia aukles svao kaina kelia. beje, aisku visur yra zmoniskumas. as, pz., uz maziau, nei 20 lt nesikvieciu zmogaus, kazkaip geda butu 10litu sumoketi, sugaisusiam ir alika ir pinigsu kelionei, na, o jei val ilgeja ir kaina mazeja.ir baikit, prasau, forumo auklytes pusti burbulus wub.gif
Atsakyti