Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Kita mama @ 2011 07 22, 09:58)
Tas "gali sau leisti" priklauso nuo to, kiek auklė užsiprašo.

Beje, susidariau įspūdį iš forumo, kad auklei, samdomai per agentūrą mokama mažiau negu auklei "iš gatvės"? tai tiesa? Visad galvojau, kad atvirkščiai  blink.gif
Ir dar kartą, tai kiek kainuoja valandinė auklė Kaune 2 darželinukams arba + dar pradinukas? Ne mėnesiui, o valandomis. Kas žino?

Priklauso dar ir nuo agenturos, ES remiamoj agenturoj auklei mokami 8lt/val uz viena vaikuti. O apie kitas nesidomejau... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2011 07 22, 12:32)
oi, negaliu lotuliukas.gif o kas ta talenta turi ivertinti? pacios talentingosios aukles? tipo kuo daugiau praso, tuo, suprask, talentingesne? biggrin.gif

Jus visada taip ciniskai bendraujat? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir jas pakeičiančios auklytės, jungiuosi ir aš prie jūsų būrelio. Dar turiu šiek tiek laiko iki kol reikės grįžti darban, tačiau jau pradedu domėtis ir pažindintis. Maniau, kad ramiai sau auginsiu antrąją atžalą iki 2 metukų, mane jau pradeda kalbinti grįžti į darbą. Kol kas dar atsisakiau, tačiau pažadėjau pagalvoti ir grįžti pusmečiu anksčiau, t.y. nuo kitų metų gegužės/birželio mėnesio. Vyresnioji (kitąmet bus 4 m.) lanko darželį, o mažajai tuomet bus 1,5 m. Mums bus reikalinga auklė visai darbo dienai. Gyvename Kauno rajone, todėl jeigu nepavyks rasti auklytės čia, vietoje, reikės ieškoti Kaune. Auklė bus reikalinga iki rudens, galbūt ir ilgiau, žiūrėsim kaip seksis, nes paskui jau eitų į lopšelį. Šalia turime tėvus (senelius), kurie ir dabar visada padeda ir visur išleidžia, kai tik prireikia, tačiau jie yra dirbantys, o be to, aš tokios nuomonės, kad seneliai geriau lai džiaugiasi anūkais karts nuo karto juos pasaugodami. Jie jau užaugino mus, todėl darbar nusipelno poilsio smile.gif Vėliau, kai mažoji prades lankyti darželį, būtų reikalinga ir valandinė auklė, ligos atveju. Gal kuri turėjote panašią situacija, ar teko dirbti važinėti į rajoną?

Žodžiu nupiešiau visą situaciją, sakysit per anksti pradedu rūpintis? smile.gif bet jau dabar suku galvą kaip čia reikės suktis ir kaip rasti gerą pamainą sau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2011 07 24, 23:42)
Gal kuri turėjote panašią situacija, ar teko dirbti važinėti į rajoną?

Tikrai atsiranda auklių, kurios važinėja į rajoną, jei tik kokie mikriukai važiuoja, būna sumoka tuos kelis litus atvažiavimui, na, čia susitarimo reikalas smile.gif
Tačiau tikrai rasit auklytę ir rajone gyvendami 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(eeeglute @ 2011 07 24, 23:42)
Gal kuri turėjote panašią situacija, ar teko dirbti važinėti į rajoną?

Žodžiu nupiešiau visą situaciją, sakysit per anksti pradedu rūpintis? smile.gif bet jau dabar suku galvą kaip čia reikės suktis ir kaip rasti gerą pamainą sau  4u.gif  wub.gif

As vazinedavau i rajona su savo masina, 20km budavo nuo mano namu, papildomai sumokedavo uz kuro islaidas. Bet manau, teisingai, kad anksti pradedat ieskoti, gal surasit kazka is savo rajono 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 12 rugpjūčio 2011 - 12:13
Sveikos,

Taigis, ieskau auklytes vaiku ligos atveju. Ne nuolatiniam darbui, tad aisku, kad valandinid ikainis turi buti gal didesnis nei paprastai. Gyvename irgi uz miesto, tad ir kura reiktu iskaicuoti. Bet kai studente, paklaususi, ar mano 2 metu vaikas jau vaiksto, papraso 15 lt uz valanda -nebezinau ka pasakyti g.gif . 150 lt uz diena. Skaiciuoju, kad vaikai sirgs 2-3 savaites, nes vaiku 3, serga pasikeisdami gi, tai auklyte kainuotu 1500 -2250 lt. Be jokiu papildomu darbu.

Cia normalu??
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 25, 17:13)
Taigis, ieskau auklytes vaiku ligos atveju. Ne nuolatiniam darbui, tad aisku, kad valandinid ikainis turi buti gal didesnis nei paprastai. Gyvename irgi uz miesto, tad ir kura reiktu iskaicuoti. Bet kai studente, paklaususi, ar mano 2 metu vaikas jau vaiksto, papraso 15 lt uz valanda -nebezinau ka pasakyti g.gif . 150 lt uz diena. Skaiciuoju, kad vaikai sirgs 2-3 savaites, nes vaiku 3, serga pasikeisdami gi, tai auklyte kainuotu 1500 -2250 lt. Be jokiu papildomu darbu.

Cia normalu??

irnesakyk.gif O kodel ir 30 Lt/val negali uzsiprasyt? Svajot juk nedraudziama biggrin.gif
As jusu atveju tureciau kazkoki fiksuoto atlygio pasiulyma ir ieskociau zmogaus, gyvenancio netoliese. Idealu, jei kokia miela pensinnke, norinti prisidurti prie kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 25, 18:13)
Sveikos,

Cia normalu??

Sveiki.As manau,kad jus kazko nesupratot.
Arba aukle nesveiko proto.
Juk tokio val.uzmokescio niekas net girdet ,negirdejo.
Pati dirbu aukle ir daug aukliu dirba tame rajone.
Taip ,kad didziausias uzmokestis8lt./val.(tai cia jau moka geras pajamas turintys teveliai)
Atsakyti
Sveikos,

Cia normalu??

Butu gerai,kad Jus pagalvotumete, koki uzmokesti galite skirti ir pati siulytumete uz toki. Na, kazkiek pasilikite pasiderejimui aisku. 15 lt uz valanda uz viena vaikuti nera labai jau normalu schmoll.gif Nebent ieskotumete aukles kokiom 2-3val per diena, bet, kaip suprantu, ieskot 10valandu...
Papildyta:
QUOTE(charite @ 2011 07 25, 17:20)
irnesakyk.gif O kodel ir 30 Lt/val negali uzsiprasyt? Svajot juk nedraudziama  biggrin.gif
As jusu atveju tureciau kazkoki fiksuoto atlygio pasiulyma ir ieskociau zmogaus, gyvenancio netoliese. Idealu, jei kokia miela pensinnke, norinti prisidurti prie kavos  smile.gif

Nebutinai pensininke ir nebutinai gyvenanti netoliese. Tiesiog reikia ilgiau paieskoti...
Atsakyti

Ketinu pasiūlyti auklei 8 Lt/val. už visus tris vaikus (dideli jie, patys užsiima, reik tik valgyt paduoti ir pietų miego paguldyti). Juolab, kad ir valandų susidarys ne taip jau mažai.
O 15 Lt/ val. už vieną vaiką, mano manymu, geroooookai per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 12 rugpjūčio 2011 - 12:13
Sveikos,

Cia normalu??

Tegul svajoja mergaitė toliau, o jūs ieškokit kitos auklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 25, 16:13)
Sveikos,

Cia normalu??

noreciau tokios algos biggrin.gif deja moka per pus maziau,nors vazineju savo masina uz miesto.
Atsakyti
Tai ir issirinkom kita mergaite. Bet nezinau, kazkaip jaucia sirdis, kad nesu tikra savo pasirinkimu. Nezinau ka daryt... Ar tiket sirdim, ar leist jai pabandyt (dar nebuvo susitikusi su vaikais).... Vazinetu is toli, tai reiktu kompensuoti benzino islaidas...Bet ne tai svarbu. Nezinau kaip greit galetu atvaziuoti prireikus, kiek uztruks ir kiek tenkintu ja pacia tokie vazinejimai. Bijau, kad pabegs greitai...
Atsakyti