QUOTE(jolantamed @ 2011 07 19, 23:07)
nezinau ir as tu kainu,bet davau cia skelbima neseniai aukles vaikui 7 val per diena -tai praso 1200-1300lt
(nieko gaminti ir tvarkyti nereikia),tai supratau ,kad gal krize baigiasi Lietuvoje,tik pas mane tesiasi,nes pries menesi vel atliginima sumazino.Ir nuejau i darzeli prasyma rasyti
Jau rasiau - uz keik mazesni valandu skaiciu per diena daugelis 1500 giedojo. O kai rimtai uzsiemiau paieskomis, atsirado trigubai pigiau ir geriau. Geriau, nes pirmas variantas uz beveik 1000 (irgi buvau ,,apsalus" nuo aukliu norimu algu) po menesio, kito, ,,atkrito". Nes aukle tiesiog ,,budavo" su vaikeliu, nepaisant labai aiskiai sutartu uzduociu. Turint omeny, kad is 4-5 jos darbo valandu vaikelis apie 1,5 valandos miegodavo, bent jau miego metu ne laikrasti skaityt, o pamastyt, ka pazaist, ar kaip pakalbint, tikrai galima buvo. O priziurint vaika velgi ne telefonu savo asmeninius reikalus norejosi, kad tvarkytu, ar isejus i lauka, kad ne su aplinkiniais mano kaimynais draugystes megztu, tramdydama zirzianti vaikeli.
Beje, atsirinkinejau ne viena, is daugelio variantu
Beveik dvigubai pigesnis variantas buvo studente mergina, labai atsakinga, labai kruopsti, darbsti. Ji nestokojo kurybiskumo, kaip uzsiimti su vaiku, uztektinai buvo iniciatyvos, ideju, veiklos ir judesio
Jai nebuvo sunku ir nuo kalniuko ziema nuciuozt, ir per balas su botukais pasitaskyt, ir kazka piest, lipdyt, deklamuot, metyt...
Taigi, vasara gal sunkoka kazka rast, gal rudeniop labiau pasisektu