Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(alinamuraskieme @ 2011 07 15, 20:23)
o as priziuriu mergyte gaminu valgyt lyginu tvarkau namus ir gaunu 6 lt uz val bet manau tikrai tai pakankamai daug :)nesiskundziu ps cia vln smile.gif

na, uz vaiko prieziura daug, bet ju atliekate dar ir kitas paslaugas, kurios auklei kaip ir neieina i pareina, iskyrus, maisto gaminima vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 07 16, 16:15)
na, uz vaiko prieziura daug, bet ju atliekate dar ir kitas paslaugas, kurios auklei kaip ir neieina i pareina, iskyrus, maisto gaminima vaikui 4u.gif

Visoms auklems mokama 5-7lt./val.
Priklauso nuo teveliu galimybiu.
Bet nereikia auklytem rasyneti nesamoniu.
Kad valyti gaminu(visai seimai, as bent taip suprantu,jeigu raso,nes vaikui tai visos gamina),lyginu,buta tvarkau,tai man iskyla klausimas,kada ir kaip aukle uzsijama su vaikuciu,koki demesi jam skiria.
As pati dirbu aukle,bet speju tik apsitvarkyti,pavalgyti tik pripuldama.
Nezinau,o gal as jau tokia.....
Bet man laiko truksta,tiek kiek noretusi nuveikti su savo princesemis.
Atsakyti
QUOTE(joanal @ 2011 07 16, 22:09)
Visoms auklems mokama 5-7lt./val.
Priklauso nuo teveliu galimybiu.
Bet nereikia auklytem rasyneti nesamoniu.
Kad valyti  gaminu(visai seimai, as bent taip suprantu,jeigu raso,nes vaikui tai visos gamina),lyginu,buta tvarkau,tai man iskyla klausimas,kada ir kaip aukle uzsijama su vaikuciu,koki demesi jam skiria.
As pati dirbu aukle,bet speju tik apsitvarkyti,pavalgyti tik pripuldama.
Nezinau,o gal as jau tokia.....
Bet man laiko truksta,tiek kiek noretusi nuveikti su savo princesemis.

Jusu zinios truputeli pasene, net einant ieskoti darbo i legalia aukliu agentura, kuria remia ES pries 6 ar 5men, man pasiule 8lt/val. I rankas. Jau nekalbu apie seima, kurioje dirbau. Taip kad nereikia sakyti kad tik tiek yra mokama, gal jus seniai dirbate ir paskutinius puse metu neieskojote naujo darbo. Nes as ieskojau ir teko bendrauti su ne viena seima ir su agentura. O gal man tiesiog taip pasiseka pataikyti ant tokiu seimu biggrin.gif
Atsakyti
Moku 40 lt. i diena. Ateina 7.30 ryte, iseina skirtingai, kartais 15 val. ir anksciau, o kartais veliau, max yra buvusi iki 17.30. Bet visada duodu 40 lt.
Vaikui 2,5 metu. Padaro vaikui pietus, iseina i lauka, uzmgido pokaiti, pravalo grindis ir dar rubus padziauna/nuima.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 15, 15:42)
Sveikos, merginos, gal patarsite, kokia pinigeliu suma turetu busti skiriama auklytei --namu ekonomei, esant sioms aplinkybems:
seimoje 3 vaikai, dvyniai 5 metu ir mazoji 2 metu. Visi eina i darzeli. Reikia zmogaus, kuris priziuretu vaika (-us) kai jie sirgs, o kai nesirgs ir bus darze, sutvarkytu namus (plautu grindis, valytu dulkes, lygintu ir kt. sutarti darbai). Kai vaikai serga, darbas nuo 8-iki 18 val, kai neserga -kokie 3 kartai per savaite po kelias valandas -kol sutarti darbai padaryti. Gyvename uz miesto, apie 15 km, tad reiktu savos masinos ir teisiu. Ieskome zmogaus ilgam, kad ateityje galetu vaikus is darzelio/mokyklos parvezti, pabuti popiete su jais, etc.

Galvoju  moketi menesini atlygi, nepriklausomai kiek to darbo, pirma mintis buvo 1000 lt. Nes jei vaikai sirgs visa menesi, gautusi 50 lt dienai. Jei nesirgs -uz tvarkyma kaip ir labai daug gaunasi sakyciau, bet jau cia loterija. Tai kaip ir nebezinau.

Kelios moteriskes atsiliepe su noru gauti 2000 blink.gif . Nesuprantu, ar as cia tiek mazai noriu moketi, ar tik mano dienos/valandos ikainis darbe tada  toks mazas smile.gif

nezinau ir as tu kainu,bet davau cia skelbima neseniai aukles vaikui 7 val per diena -tai praso 1200-1300lt blink.gif (nieko gaminti ir tvarkyti nereikia),tai supratau ,kad gal krize baigiasi Lietuvoje,tik pas mane tesiasi,nes pries menesi vel atliginima sumazino.Ir nuejau i darzeli prasyma rasyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 07 19, 23:07)
nezinau ir as tu kainu,bet davau cia skelbima neseniai aukles vaikui 7 val per diena -tai praso 1200-1300lt blink.gif (nieko gaminti ir tvarkyti nereikia),tai supratau ,kad gal krize baigiasi Lietuvoje,tik pas mane tesiasi,nes pries menesi vel atliginima sumazino.Ir nuejau i darzeli prasyma rasyti unsure.gif

Jau rasiau - uz keik mazesni valandu skaiciu per diena daugelis 1500 giedojo. O kai rimtai uzsiemiau paieskomis, atsirado trigubai pigiau ir geriau. Geriau, nes pirmas variantas uz beveik 1000 (irgi buvau ,,apsalus" nuo aukliu norimu algu) po menesio, kito, ,,atkrito". Nes aukle tiesiog ,,budavo" su vaikeliu, nepaisant labai aiskiai sutartu uzduociu. Turint omeny, kad is 4-5 jos darbo valandu vaikelis apie 1,5 valandos miegodavo, bent jau miego metu ne laikrasti skaityt, o pamastyt, ka pazaist, ar kaip pakalbint, tikrai galima buvo. O priziurint vaika velgi ne telefonu savo asmeninius reikalus norejosi, kad tvarkytu, ar isejus i lauka, kad ne su aplinkiniais mano kaimynais draugystes megztu, tramdydama zirzianti vaikeli.
Beje, atsirinkinejau ne viena, is daugelio variantu doh.gif
Beveik dvigubai pigesnis variantas buvo studente mergina, labai atsakinga, labai kruopsti, darbsti. Ji nestokojo kurybiskumo, kaip uzsiimti su vaiku, uztektinai buvo iniciatyvos, ideju, veiklos ir judesio thumbup.gif Jai nebuvo sunku ir nuo kalniuko ziema nuciuozt, ir per balas su botukais pasitaskyt, ir kazka piest, lipdyt, deklamuot, metyt...

Taigi, vasara gal sunkoka kazka rast, gal rudeniop labiau pasisektu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 07, 20:50)
As tuo metu baiginejau mokykla/studijavau, o ji su dukryte gyveno pas mus tai apie jokius biuletenius nebuvo kalbos, pasikeisdami auginom. Veliau dirbau aukle. Dar dirbau ir valdiska darba. Del to puikiai zinau, kas yra darbas su vaikais, kas yra biuleteniai ir darbdavys. Mano nuomone, tokia prabanga(aukle) gali sau leisti tik labai pasiturincios/turtingos seimos  mirksiukas.gif

QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 08, 11:30)
Tokiu atveju reikia pasiskaiciuot ar apsimoka is viso dirbti, jei auklei sumokate vos ne visa alga, plius dar kiek vaikuciui ant gydymo islaidu, keliones islaidos i darba, maistas darbe...Idomu, ar apsimoka?

Na, na....... lotuliukas.gif O kas Jūsų nuomonę yra labai pasiturinčios/turtingos šeimos?
Ir dar klausimas: o kodėl auklė, kuri turi patirties su vaikučiais, t.y. augino savo/sesers/draugės vaikus, savo sesutes ir/ar broliukus turėtų gauti atlyginimo tiek, kiek aš dirbdama aukštos kvailifikacijos ir specializuotą darbą?

O jei į temą, tai kiek dabar mokama už valandą valandinei auklei Kaune už 2 (darželinukai) arba 3 (+ dar vienas mokyklinukas) vaikus? Nuo iki?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2011 07 21, 21:44)
Na, na.......  lotuliukas.gif  O kas Jūsų nuomonę yra labai pasiturinčios/turtingos šeimos?
Ir dar klausimas: o kodėl auklė, kuri turi patirties su vaikučiais, t.y. augino savo/sesers/draugės vaikus, savo sesutes ir/ar broliukus turėtų gauti atlyginimo tiek, kiek aš dirbdama aukštos kvailifikacijos ir specializuotą darbą?
O jei į temą, tai kiek dabar mokama už valandą valandinei auklei Kaune už 2 (darželinukai) arba 3  (+ dar vienas mokyklinukas) vaikus? Nuo iki?
Ačiū.

Tokia, kuri gali sau leisti pasisamdyti aukle. Atsakymas i antra klausima: todel kad dirbti su vaikais reikalinga ne vien jusu pamineta kvalifikacija, kuri yra igyjama, bet dar ir igimtas talentas.
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 21, 22:29)
Tokia, kuri gali sau leisti pasisamdyti aukle. Atsakymas i antra klausima: todel kad dirbti su vaikais reikalinga ne vien jusu pamineta kvalifikacija, kuri yra igyjama, bet dar ir igimtas talentas.

Kvalifikacija ir talentas bet kokiam darbe reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas "gali sau leisti" priklauso nuo to, kiek auklė užsiprašo.

Beje, susidariau įspūdį iš forumo, kad auklei, samdomai per agentūrą mokama mažiau negu auklei "iš gatvės"? tai tiesa? Visad galvojau, kad atvirkščiai blink.gif

Ir dar kartą, tai kiek kainuoja valandinė auklė Kaune 2 darželinukams arba + dar pradinukas? Ne mėnesiui, o valandomis. Kas žino?
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 21, 22:29)

oi, negaliu lotuliukas.gif o kas ta talenta turi ivertinti? pacios talentingosios aukles? tipo kuo daugiau praso, tuo, suprask, talentingesne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2011 07 22, 12:32)
oi, negaliu lotuliukas.gif o kas ta talenta turi ivertinti? pacios talentingosios aukles? tipo kuo daugiau praso, tuo, suprask, talentingesne? biggrin.gif

biggrin.gif va va, jos taip ir mano...nepakeiciamu nera, reiketu nepamirsti 4u.gif
Atsakyti