QUOTE(KristeP. @ 2010 12 20, 11:00)
Kas keisčiausia, jog daugelis pradžioje akcentuoja, jog svarbiausia, kad su vaiku užsiimtumei, o vėliau tai pradeda vos ne priekaištauti, tai ko namai nesutvarkyti, ko ano nespėjai ir pan. Plėšantis tarp vaiko priežiūros ir namų tvarkymo, šveitimo nukenčia vis tiek kažkas. Tai vat paskui ir supaisyk tuos tėvus.
Na, už visus tėvus sunku atsakyti, turbūt, kad yra ir tokių, kurie padeda piktnaudžiauti susitarimu.
Aš tai dėl savęs rami, man antros namų šeimininkės nereikia (jei reiktų, tai samdyčiau ateinančią namus sutvarkyt moterį), nes aš vienintelė šeimininkė savo namuose ir negaliu pakęsti konkurencijos
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 12 20, 22:08)
draugė pasakė, kad geriau einu gatvių šluot nei su vaikais būti...
Aš taip pat. Labai myliu vaikus, bet tiesiog neugebėčiau išgyvent tokios didelės atsakomybės už svetimą vaiką
Man tai atrodo labai varginantis dalykas..savą vaiką tai būna viena akim žiūri, o kita akim stebi verdančią sriubą, o kai ateini į šeimą būti su jų didžiausiu turtu, tai neduokdie bent akimirkai nusisukti
Man irgi paprasčiau būtų ir labiau patiktų namus/butus/biurus tvarkyt, valyt..
QUOTE(Tutikutė @ 2010 12 21, 16:51)
tai tada darzelio aukletojos darbas turetu buti isvis neikainojamas
Ir baisu, kad taip nėra...
Aukle niekad nedirbau, bet sulyginti su pardavėja net nedrįsčiau, man tai absurdas..kur vaiko sveikata, gyvybė, jo saugi ir laiminga vaikystė, o kur ant juostos prie kasos važiuojantis agurkų stiklainėlis ar koks švarkas ant pakabos