QUOTE(SuperMeska @ 2010 12 16, 16:55)
Gal dar kas nors parasytu, kiek moka auklei Vilniuje, jei ji tik priziuri vaika, jokio namu tvarkymo ar maisto gaminimo?
as tai manau 1 val. ~ 7lt.
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2011 07 11, 11:40)
Mergaitės, patarkit
Turiu auklę pensininkė (labai tolima giminatė) moku jai 750 Lt per mėnesį už 1,3 metų vaiko priežiūrą Vilniuje nuo 9 iki 17,30 val. Jai labai sunku, tai ji net neina į lauką Pati tik grįžusi namo, varau į aikštelę
Labai pavargau
Dar viena problema, ji atsisako prižiūrėti vyresnėlę (nors buvo tartasi), o ji eis į mokyklą ir pusę dienos ją reikės prižiūrėti (aišku už papildomą mokestį).
Galutinai nusprendžiau, kad man reikia kito žmogaus, nes daugiau taip negaliu
Už kiek mano situacijoje reikėtų ieškoti auklės? Už 1,3 metų vaiko priežūrą visą dieną ir 6 metų vaiko paėmimą iš mokyklos ir priežiūrą pusę dienos.
Ačiū
Turiu auklę pensininkė (labai tolima giminatė) moku jai 750 Lt per mėnesį už 1,3 metų vaiko priežiūrą Vilniuje nuo 9 iki 17,30 val. Jai labai sunku, tai ji net neina į lauką Pati tik grįžusi namo, varau į aikštelę
Labai pavargau
Dar viena problema, ji atsisako prižiūrėti vyresnėlę (nors buvo tartasi), o ji eis į mokyklą ir pusę dienos ją reikės prižiūrėti (aišku už papildomą mokestį).
Galutinai nusprendžiau, kad man reikia kito žmogaus, nes daugiau taip negaliu
Už kiek mano situacijoje reikėtų ieškoti auklės? Už 1,3 metų vaiko priežūrą visą dieną ir 6 metų vaiko paėmimą iš mokyklos ir priežiūrą pusę dienos.
Ačiū
nezinau, gal 750lt. uz men. bent jau as noreciau dirbti uz tiek, juk nera labai jau ten sunku ta mergaite is mokyklos pasiimti, koks ten papildomas mokesis! su mazesniu vaikuciu nueini iki mokyklos ir viskas, dar pasivaiksciojimas bus.!!!! tuo labiau kad ir vaikai ne keleto menesiu (amziaus). !!!