Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(daiwule @ 2011 04 30, 18:15)
sveikos mamytes  4u.gif  gal zinote kiek svyruoja aukliu kainos Siauliuose?  ax.gif

Sveikos, mamos smile.gif
Nežinau kainų Šiauliuose, mes valandinei auklei siūlom 5Lt/h, ir padengt kelionės išlaidas. Dabar pasakykit, čia daug ar mažai g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos.
Gal zinote, kiek pasiulyti auklei uz valanda/diena, jei ji saugos vaikuti savo namuose (Marijampole)?
Is karto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darka1979 @ 2011 05 10, 14:25)
Sveikos, mamos.
Gal zinote, kiek pasiulyti auklei uz valanda/diena, jei ji saugos vaikuti savo namuose (Marijampole)?
Is karto aciu uz atsakyma  4u.gif

Negi niekas nezino? g.gif
Atsakyti
Matyt nedaug mamyčių iš Marijampolės užsuka ax.gif
Bandykit orientuotis pagal kitų mažesnių miestų kainas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 gegužės 2011 - 22:21
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 10, 23:21)
Matyt nedaug mamyčių iš Marijampolės užsuka  ax.gif
Bandykit orientuotis pagal kitų mažesnių miestų kainas...

Aciu 4u.gif Bandysiu, tik idomu, jei aukle saugoja savo namuose, tai jai daugiau moketi reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darka1979 @ 2011 05 11, 00:51)
Aciu  4u.gif  Bandysiu, tik idomu, jei aukle saugoja savo namuose, tai jai daugiau moketi reikia  g.gif

Kaip aš suprantu, gal ne, nebent auklė savo maistu maitina, tada kažkiek už maistą pridėti...
Kai dirbau vienoje šeimoje, šiaip važiuodavau pas juos, bet kelis kartus sutarėm, kad man atveš, tai mokėjo tą patį valandinį, tik vieną kartą savo maistą atsivežė, kitą kartą nupirkau ir grąžino pinigus...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 11, 08:25)
Kaip aš suprantu, gal ne, nebent auklė savo maistu maitina, tada kažkiek už maistą pridėti...
Kai dirbau vienoje šeimoje, šiaip važiuodavau pas juos, bet kelis kartus sutarėm, kad man atveš, tai mokėjo tą patį valandinį, tik vieną kartą savo maistą atsivežė, kitą kartą nupirkau ir grąžino pinigus...

Dekui, astuliaa! notworthy.gif
Atsakyti
kiek girdejau dabar Vilniuje kainos svyruoja nuo 6 iki 8 lt
Atsakyti
Sveiki,

As ieskojau aukles tik vasarai, tai radau moterite ka tik isejusia i pensija (per pazistamus), sutarem uz 3,3 lt valandai... 2 metu vaika reiks ziuret kiekviena diena po 9 valandas. Uz tokia suma nieko neverciu dirbt, bet jei yra norinciu prisidurt prie pensijos,prasom,siuliau kam tik galejau - taip ir radom.
Atsakyti
na va, uz visoki atlygi galima rasti dirbanciu..ir cia nieko nei baisaus, nei tragisko, nei ...svarbu, kad ieskant randama ir kaip sake mamyte, neperprievarta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Komendante @ 2011 05 11, 16:46)
Sveiki,

As ieskojau aukles tik vasarai, tai radau moterite ka tik isejusia i pensija (per pazistamus), sutarem uz 3,3 lt valandai... 2 metu vaika reiks ziuret kiekviena diena po 9 valandas. Uz tokia suma nieko neverciu dirbt, bet jei yra norinciu prisidurt prie pensijos,prasom,siuliau kam tik galejau - taip ir radom.

O kokiame čia mieste? smile.gif

Vistik daug kainą lemia ir tai, ar tai papildomos, ar pagrindinės pajamos g.gif
Atsakyti
Dėmesio!!!

Ieškau AUKLĖS darbo. Esu prižiūrėjusi 1-6 metų vaikučius. Gerai sutariu su mažyliais, esu komunikabili,sąžininga,energinga,darbšti, atsakinga.
Taip pat, TVARKAU NAMUS.
Ir... Mokau GROTI PIANINU vaikus ir suaugusius. Galiu padėti pasiruošti
stojimui į muzikos mokyklą, taip pat padėti pasiruošti muzikos
literatūros bei solfedžio pamokoms.

Kaunas, Tel +37065364720 arba +37065059083
Atsakyti