Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 03 19, 22:50)
Man dar geriau yra buvę, jau labai seniai dirbau valandine auklyte ir tais laikais mano pareigose buvo kas vakarą po 2 val. mergytę pažiūrėt, ji ėjo į darželį, todėl, kai susirgo, buvau su ja 10 val. vieną dieną. Vakare tėvams grįžus prasidėjo jų "aukštoji matematika" kiek reikia auklei užskaityt :)Suskaičiavo teisingai, 10 val., o tada pasakė:" tu dirbai 10 val. dabar gali rinktis kurias savaitės dienas nori turėti laisvas ateinančią savaitę" doh.gif  žado netekau tada. Kai kitą kartą tas pats pasikartojo, jie man išeinant nieko nesakė, nei pinigų, nei "oro" nepasūlė, bet vakare apie 22 val. paskambino ir klausia, kai ir praeitą kartą kokias laisvas dienas renkuosi. Aš jau tada atsakiau, kad man jų nereikia, po to stojo ilga tyla ragelyje, tada atsakymas"na, tada ateik įprastai" blink.gif . Nei pinigų, nei laisvų dienų tada už darbą negavau. Nors mūsų susitarimas buvo, kas visos valandos yra apmokamos. Tai vat kaip būna smile.gif

doh.gif doh.gif truksta zodziu, kokiu parazitu buna doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Isibrausiu i sia temele ir as su klausimeliu blush2.gif
Esu is Vilniaus. Auginu 3 men. dvynukes dukreles. Ieskausi sau padejejos- aukles, manau, kad visai darbo dienai, kuri su nemieganciais vaikuciais niekada neliks viena. Maitinu pati, namuose bunu viena, todel reikalingas zmogus teisiog padeti man jas abi prie kruties paduot, paimt atsirugt, ir taip toliau. Vienai reiktu nebent su vezimeliu kieme su jomis mieganciomis pasivezint, kol as namus siubliuociau...

Pasidalinkite prasau savo nuomone, kiek mazdaug reiktu moketi per menesi ar i valanda?
Labai reikia jusu nuomones, nes as perskaiciusi sia tema visai susipainiojau, nes aukles dazniausiai lieka vienos, o mano atveju taip nebus...

Labai laukiu atsakymu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 03 07, 20:28)
na, as pasakyusiu tiek..tai brangiausias turtas, nesiginciju ir nesuabejociau, bet vien tuo motyvuoti...sakyciau neverta. nes ir aukliu daugelis tuo spekuliuoja..jei zmogus dirbantis savo darba parodo meile, rupesti..tai cia zmogaus charakteris, isiepytos vertybes ir panasiai..jam nebutina prasyti 1000 algos, kad tai irodytu...as vel kaip pvz sakau savaji varianta..mano mergaite gime ir augo jos akyse...jos drauges iki negalejimo biggrin.gif su didziaja ir jau pasaptis saugo wub.gif zodziu, moteris, mylinti mano vaikus kaip savus, taciau ji tuo nespekuliuoja..mokama visada virsvalandziai ir zymiai brangiau, pasiulymas nekarta nuskambejes savaitgaliams alga moketi dviguba...ir ka..ji atsako venareiksmiskas-as esu vaolandine aukle, tad man mokat uz valandas..kai dirbsiu visa diena, tada kalbesimes biggrin.gif tuomet, aisku, vezam lauktuviu, tai ka megsta ji, jos seima, ar siaip koki daiktei..tad kai sako, kad atsakomybe cia auksciausio lygio ax.gif na, visur atsakomybes daug..mano vyras dirba su technia, kuri kainuoja mln, taip pat atsajomybe zveriska, kas dirba su popieriais-taip pat..ne jo vieno postas nuo to priklauso...tad..
esme zmogus, ar jus jis tenkina, ar matote, kad myli vaikus..bet nebutinai nuo to priklauso alga..tuomet, as savajai auklei tureciau atiduoti visas menesio pajamas, nes jos meile vaikams neikainuojama.. wub.gif bet tai abipusis sutarimas...abi puses patenkintos..beje, pernai mokejom 100 maziau, nuo rudens pakeleme siek tiek, nes man to norejosi, nes maciau, kad verta ir daugiau, taciau as negaoliu moketi 5 k daugiau..bet jei gali as moket tiek, kiek atrodo, kad jau ivertina mogaus triusa-prasau..bet ivertinimas nevsada pinigais matuojamas.demesys, sutarimas su tuo zmogum, pagarba taip pat ivertinimas auklytes doh.gif ir kalba eina apie valandine aukle, velgi itas variantas-menesine aukle-gaunasi zymiai didesne suma.jau ir po 4-5 lt mokant uz valanda-suma tikrai gera gaunasi.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2011 03 20, 17:59)
Sveikos merginos 4u.gif

Isibrausiu i sia temele ir as su klausimeliu blush2.gif
Esu is Vilniaus. Auginu 3 men. dvynukes dukreles. Ieskausi sau padejejos- aukles, manau, kad visai darbo dienai, kuri su nemieganciais vaikuciais niekada neliks viena. Maitinu pati, namuose bunu viena, todel reikalingas zmogus teisiog padeti man jas abi prie kruties paduot, paimt atsirugt, ir taip toliau. Vienai reiktu nebent su vezimeliu kieme su jomis mieganciomis pasivezint, kol as namus siubliuociau...

Pasidalinkite prasau savo nuomone, kiek mazdaug reiktu moketi per menesi ar i valanda?
Labai reikia jusu nuomones, nes as perskaiciusi sia tema visai susipainiojau, nes aukles dazniausiai lieka vienos, o mano atveju taip nebus...

Labai laukiu atsakymu wub.gif

LABUKAS,
Manau Jūs pati turėtumėt pirmiausiai apsisręst ko Jums reikia-valandinės auklytės ar pastovios su fiksuotu darbo valandų skaičium per dieną. Jei manot, kad užtenka keliom valandom padėjėjos, tai siūlau, nuspręst kuriai daliai dienos auklytės reikia-rytinei ar popietinei, nes greičiausiai auklytė norės dar kitoje šeimoje likusią dienos dalį padirbėt. Jei nuspręsit, kad auklytė reikalinga nuo ankstaus ryto iki tarkim 18 val, tada neapsimoka skaičiuot vien valandas, bet geriau skaityt kaip pastovų darbą ir mokėt fuksuotą mėnesinį atlyginimą. Kas liečia tarifus, tai su dvynukais mokama kiek daugiau, nei už vieną vaikutį, Vilniaus mieste 5-10 Lt už valandą, bet už 5 Lt sunkokai, nes du mažiukai. Jei susidaro pilna darbo diena tai galit bandyt ieškot už 600 Lt, bet vėlgi tai labai mažai, greičiau rasit už 800 Lt. Tokia mano nuomonė, bet pokalbiuose gali pasirodyti ir kitaip-gal susitarsit ir už mažą atlyginimą ir rasit puikią moterį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 03 22, 00:02)
LABUKAS,
Manau Jūs pati turėtumėt pirmiausiai apsisręst ko Jums reikia-valandinės auklytės ar pastovios su fiksuotu darbo valandų skaičium per dieną. Jei manot, kad užtenka keliom valandom padėjėjos, tai siūlau, nuspręst kuriai daliai dienos auklytės reikia-rytinei ar popietinei, nes greičiausiai auklytė norės dar kitoje šeimoje likusią dienos dalį padirbėt. Jei nuspręsit, kad auklytė reikalinga nuo ankstaus ryto iki tarkim 18 val, tada neapsimoka skaičiuot vien valandas, bet geriau skaityt kaip pastovų darbą ir mokėt fuksuotą mėnesinį atlyginimą. Kas liečia tarifus, tai su dvynukais mokama kiek daugiau, nei už vieną vaikutį,

Nemanau, kad čia turi būti mokama daugiau nei už vieną vaikutį, nes auklė neliks viena su abiem, čia pagalba mamai... smile.gif
Gal kokie 6 lt/val g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 03 19, 03:32)
O per pokalbį net nebuvo minėta apie vieno vaiko saugojimą. cool.gif

Tokiais atvejais, prieš einant jau dirbti, reikia prašyt raštiškos sutarties, kad ir simbolinės, kur parašais būtų patvirtintos sąlygos ir atlyginimas. Žodinis susitarimais šiais laikais - niekinis, deja.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

sakykit kiek mazdaug siulyti auklytei uz valanda Kaune? Jei reiketu priziureti metuku maziuke nuo ryto iki 13 val., mazdaug 6 - 7 val. per diena, darbo dienomis. Ar gal geriau tada tartis del pastovaus atlyginimo? g.gif koks mazdaug tada jis turetu buti? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tann @ 2011 03 22, 12:35)
Tokiais atvejais, prieš einant jau dirbti, reikia prašyt raštiškos sutarties, kad ir simbolinės, kur parašais būtų patvirtintos sąlygos ir atlyginimas. Žodinis susitarimais šiais laikais - niekinis, deja.

Aš nei vienam darbely nesirašiau sutarties, nei aš pageidavau, nei tėvai, papuldavau pas puikias šeimas, nebuvo jokių nesutarimų dėl tokių dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colla @ 2011 03 22, 19:05)
Sveikos mamytes,

sakykit kiek mazdaug siulyti auklytei uz valanda Kaune? Jei reiketu priziureti metuku maziuke nuo ryto iki 13 val., mazdaug 6 - 7 val. per diena, darbo dienomis. Ar gal geriau tada tartis del pastovaus atlyginimo?  g.gif koks mazdaug tada jis turetu buti?  ax.gif   g.gif

Manau,turetu buti valandinis - konkreciai aptariamas pagal jusu galimybes( vieni gali moket 6 lt uz valanda,kiti 3). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 23 kovo 2011 - 09:42
QUOTE(mariug @ 2011 03 23, 10:42)
Manau,turetu buti valandinis - konkreciai aptariamas pagal jusu galimybes( vieni gali moket 6 lt uz valanda,kiti  3). smile.gif

Supratau, aciu 4u.gif Dabar klausimas, kur gera ir patikima zmogu rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 22, 21:20)
Aš nei vienam darbely nesirašiau sutarties, nei aš pageidavau, nei tėvai, papuldavau pas puikias šeimas, nebuvo jokių nesutarimų dėl tokių dalykų  smile.gif

Sutartis turetu buti nebent tokiu atveju,jeigu idarbinimas oficialus. smile.gif o del aukles pareigu( ar tik aukle,ar ir namu mokytoja,ar namu tvarkytoja)-turi buti zodinis sutarimas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 24 kovo 2011 - 12:47
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 22, 02:18)
Nemanau, kad čia turi būti mokama daugiau nei už vieną vaikutį, nes auklė neliks viena su abiem, čia pagalba mamai...  smile.gif
Gal kokie 6 lt/val  g.gif

Labai aciu Aistuliaai ir Peledziukui uz atsakymus!!!!
Jau pradejau paieska - kadangi ir mano reikalavimai nera milziniski - manau rasim kompromisa iki 800, na o paskui vaikams augant derinsim toliau:)))
Atsakyti