Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(grange @ 2011 03 16, 15:29)
skaiciau skaiciau, bet neradau ats. man tiesiog paliko idomu palygint, tos kurios moka/gauna tik 3-4 lt per val, ar uz kelione apmokama ar jau cia ieina i ta pacia kaina?  unsure.gif  nes jei gauni tik 3 lt uz val, tai jie dar viesuoju vaziuot kazkur, tai kiek kelionei iseina?  unsure.gif

Aš niekad neprašau apmokėti kelionės, bet ir nedirbu už 3-4 lt/val.
Atsakyti
paskaicius susidaro vaizdelis: visos aukles, kurios raso, dirba uz neapsakoma kaina... o a netikiu, kad nesurasiu moterytes uz kokius 4 lt per val. nesyksti esu, bet mazai uzdirbu pati. o i darbeli reiks rudeni jau, vaikiukui 2 metai bus, i darzeli leisiu nuo 3 metu. ligoniukas jis pas mane... taigi.gal reiks ieskoti vyresnes moters, gal pigiau bus...
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 03 16, 21:25)
paskaicius susidaro vaizdelis: visos aukles, kurios raso, dirba uz neapsakoma kaina... o a netikiu, kad nesurasiu moterytes uz kokius 4 lt per val. nesyksti esu, bet mazai uzdirbu pati. o i darbeli reiks rudeni jau, vaikiukui 2 metai bus, i darzeli leisiu nuo 3 metu. ligoniukas jis pas mane... taigi.gal reiks ieskoti vyresnes moters, gal pigiau bus...

ieškokit pensininkės, gal dirbs. Koks kitas žmogus išgyvens už tokį valandinį? Pati išgyventumėt?

na, dar aišku nežinau iš kokio miesto esat, gal pas jus kainos kitos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 kovo 2011 - 20:45
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 16, 21:44)
ieškokit pensininkės, gal dirbs. Koks kitas žmogus išgyvens už tokį valandinį? Pati išgyventumėt?

Prie ko cia pensininkes. Pilna jaunu ir vidutinio amziaus zmoniu, kurie neturi darbo ir gali dirbti kad ir uz mazesni atlyginima. Apskritai dziaugiasi, kad gauna kazkokias pajamas. Kadangi patys ieskojom aukles, tai puikiai zinau situacija. Ir gavom ne pensininke, o puikia auklyte su patirtimi.
Atsakyti
nu taip, kai neturiu jokio darbo, tai gal ir apsimoka eit uz bet kiek, bet greiciausiai jei nereikia transportu vaziuot,nes kitaip tai kokia nauda? unsure.gif
ne kokia situacija aisku, kai tkios algos.

pvz. galiu parasyt palyginima, kas yra pas mus (Belgijoj). Apskritai min valandinis uzdarbis yra jei neklystu 8 eur/val (bet kokiam darbui), nu ir kyla iki belekiek (50 eur per val ir dar daugiau).
Su auklem ir ivairiai buna, pvz. as neidavau(neinu) dirbt uz maziau nei 8 eur per val, nes zinau ka galiu pasiulyt, tai kam man mazintis, bet turbut jei netureciau nieko, tai gal ir eiciau g.gif jei esi valandine, bet buni visa diena, tai moka gal kiek maziau per val. bet jei dirbi oficialiai visa diena, visa men, tai kaip ir bet koks darbas, negali but maziau nei priklauso.
dabar dazniausiai kai einu moka 10 eur/val, na uz transporta nemoka, nes jau pakankamai per val. gaunu. ir nevaziuoju valandai, min 2. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 16, 22:44)

Taip, nesvarbu man amzius, ieskosiu uz tokia kaina, tikiuosi ir rasiu. kiek galesiu , tiek ir mokesiu. ne is mandrumo ieskau, o is bedos..
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 03 17, 09:29)
Prie ko cia pensininkes. Pilna jaunu ir vidutinio amziaus zmoniu, kurie neturi darbo ir gali dirbti kad ir uz mazesni atlyginima. Apskritai dziaugiasi, kad gauna kazkokias pajamas. Kadangi patys ieskojom aukles, tai puikiai zinau situacija. Ir gavom ne pensininke, o puikia auklyte su patirtimi.

drinks_cheers.gif taip ,jei zmogus turi seima-vyras uzdirba, tad prie seimos pbiudeto prisidurti 500 tikrai nera blogai ax.gif
zinau draugiu, kurios ir uz 2-3 litus rado, aisku, ne kaune, bet 5 lt val aulei-geras atlyginimas, minimuma irgi reiktu aptarti, tarkim, jei nedirbs kokias 2-3 savaites, gyventi tai reikes vis vien ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Man reikia jusu nuomones. Gyvenu Ukmergej,pasiule man auklytes darba. Tureciau priziureti dvi mergates 1.5m ir 3.5m. Jas atveztu pas mane i namus. Kiek prasyti uz valanda? Reiktu priziureti 3dienas per savaite blush2.gif Uz viena vaika gaudavau 4lt...
Labai buciau jums dekinga,jei pasufleruotumet blush2.gif g.gif
Atsakyti
uz du vaikucius mokate dvigubai ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 03 18, 18:06)
uz du vaikucius mokate dvigubai ar maziau?

Dvigubai manau niekas nemoka, keliais litais daugiau...
Atsakyti
Už antrą vaiką dažniausiai prisideda 1-2Lt/val, daaug retesniais atvejais 3Lt. Aišku nėra rašytinų taisyklių, bet tokia mano ir dažniausiai girdima patirtis.

P.S. bet vienąkart buvo didelis nesusipratimas biggrin.gif Pradėjau dirbti valandine aukle šeimoje, kuri augina du vaikus. Susitarėme 7Lt/val. Dirbau, viskas normaliai sekėsi, visada du vaikai. Vienąkart vieną išsivežė, grįžo po keturių valandų. Duoda man 14Lt. blink.gif Sakau gal kažką sumaišėte? Sako nemanau, juk 3,5 x 4 = 14Lt, ar ne? Na reziumė aiškus... biggrin.gif Bet pakankamai nustebino mane, kad dar ilgai bylinėjosi, keista mane išvadino doh.gif Sako juk perpus teisingiausia būtų. g.gif Visiškai nesutinku. schmoll.gif Nei 3,5 man normalu už vieną (dirbant po 3-4val didmiestyje), nei dviguba suma už du. Nors iš tikrųjų teisingiausia yra taip, kaip susitariama drinks_cheers.gif Todėl greit bėgau lauk, nes dar ne vieną kartą mane bandė įtikint, kad būtų logiška pradėti dirbti už 3,5 su vienu vaiku. biggrin.gif O per pokalbį net nebuvo minėta apie vieno vaiko saugojimą. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 19 kovo 2011 - 01:36
Man dar geriau yra buvę, jau labai seniai dirbau valandine auklyte ir tais laikais mano pareigose buvo kas vakarą po 2 val. mergytę pažiūrėt, ji ėjo į darželį, todėl, kai susirgo, buvau su ja 10 val. vieną dieną. Vakare tėvams grįžus prasidėjo jų "aukštoji matematika" kiek reikia auklei užskaityt :)Suskaičiavo teisingai, 10 val., o tada pasakė:" tu dirbai 10 val. dabar gali rinktis kurias savaitės dienas nori turėti laisvas ateinančią savaitę" doh.gif žado netekau tada. Kai kitą kartą tas pats pasikartojo, jie man išeinant nieko nesakė, nei pinigų, nei "oro" nepasūlė, bet vakare apie 22 val. paskambino ir klausia, kai ir praeitą kartą kokias laisvas dienas renkuosi. Aš jau tada atsakiau, kad man jų nereikia, po to stojo ilga tyla ragelyje, tada atsakymas"na, tada ateik įprastai" blink.gif . Nei pinigų, nei laisvų dienų tada už darbą negavau. Nors mūsų susitarimas buvo, kas visos valandos yra apmokamos. Tai vat kaip būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 19 kovo 2011 - 20:51