Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 03 14, 23:41)
Į domu, kaip aistuliaa sekėsi pokalbis su tėveliais dėl atlygio? ax.gif

Paskaičiavom, kad per mėn uždirbu apie 500 pas juos, tai iki vasaros man šią sumą mokės nepriklausomai nuo to, dirbsiu, ar ne... Nes šiaip per tuos mėnesius iki vasaros jau dabar suplanuota 4 laisvos savaitės man, bet be pinigėlių neliksiu... rolleyes.gif už neatidirbtą mėnesį praeitą neprašiau.

O šiandien keliausiu dėl papildomo darbeli dar šnekėtis su viena šeima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 kovo 2011 - 07:35
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 09, 13:56)
Ojėj. Paskui tėvams paskaičius ir baisu pasitikėti auklėmis...

Į temą dėl kainų, vakar buvau pokalby vienoje šeimoje dėl darbelio, tai gal kam aktualu kainos, 3 darbo dienos per savaitę po 10 val. - šiek tiek virš 700 lt mėn. Kalbu apie Vilnių.

Aistulia, tai val 6lt?
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 03 14, 23:41)
Pilnai pritariu, geriau išeiti iškarto, kada auklės darbo laikas prasideda, nelaukti, kol ji persirengs, ji turi pati susitvarkyti mokėti, ir ateiti, kada jos darbo laikas baigiasi. Neįsivaizduoju, kad manęs lauktų, kol aš persirengsiu lotuliukas.gif aš einu persirengti, kai vaikas pusryčiauja (valgo pats) arba jau po to, kam reikia mamos tam nesuprantu...
Papildyta:
Į domu, kaip aistuliaa sekėsi pokalbis su tėveliais dėl atlygio? ax.gif

Na kadangi as nedirbanti ir niekur neiseinu, tai taip ir gaudavosi ax.gif , bet jau viska issisprendem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2011 03 15, 15:01)
Aistulia, tai val 6lt?

Taip. Bet dirbti nemažai, valandų susidaro jau smile.gif

Šiandien irgi sutariau darbuką papildomą (jau tris vaikučius turėsiu), tai irgi pirmą mėn. valanda 6 lt, paskui - 7 Lt ir su galimybe dar kelti šiek tiek... Bet valandų per savaitę ne tiek mažai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 kovo 2011 - 21:44
cia 6 lt viena ar du priziurint g.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 03 15, 23:04)
cia 6 lt viena ar du priziurint g.gif

Vieną. Mano atveju (kur šiandien buvau), man reikės žiūrėti 3 mėn. leliuką, jei bus ir vyresnė mergaitė (3 metų), greičiausiai bus ir mama, nes vyresnioji būna namie tik ligos atveju.
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2011 03 15, 17:29)
Na kadangi as nedirbanti ir niekur neiseinu, tai taip ir gaudavosi ax.gif , bet jau viska issisprendem thumbup.gif

Džiugu už jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 15, 07:35)
Paskaičiavom, kad per mėn uždirbu apie 500 pas juos, tai iki vasaros man šią sumą mokės nepriklausomai nuo to, dirbsiu, ar ne... Nes šiaip per tuos mėnesius iki vasaros jau dabar suplanuota 4 laisvos savaitės man, bet be pinigėlių neliksiu...  rolleyes.gif  už neatidirbtą mėnesį praeitą neprašiau.

O šiandien keliausiu dėl papildomo darbeli dar šnekėtis su viena šeima  ax.gif

Kaip ir viskas gerai smile.gif Bet man nelabai tas faktas, kad reikės vieną žiūrėti, bet bus realiai 2, tikiuosi dėl atlygio už antrą vaiką kalbėjotės, jei kartais mamos nebūtų kada?
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2011 03 16, 00:29)
Kaip ir viskas gerai  smile.gif Bet man nelabai tas faktas, kad reikės vieną žiūrėti, bet bus realiai 2, tikiuosi dėl atlygio už antrą vaiką kalbėjotės, jei kartais mamos nebūtų kada?

Nekalbėjau. Nereikia man už antrą daugiau, vistiek dažniausiai man reikės būti su vienu, o jei kartais ir abu namie bus, man su abiem iš karto būti juk nereikės smile.gif o jei extra atveju ir reikės, pabūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 kovo 2011 - 23:34
skaiciau skaiciau, bet neradau ats. man tiesiog paliko idomu palygint, tos kurios moka/gauna tik 3-4 lt per val, ar uz kelione apmokama ar jau cia ieina i ta pacia kaina? unsure.gif nes jei gauni tik 3 lt uz val, tai jie dar viesuoju vaziuot kazkur, tai kiek kelionei iseina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 16, 15:29)
skaiciau skaiciau, bet neradau ats. man tiesiog paliko idomu palygint, tos kurios moka/gauna tik 3-4 lt per val, ar uz kelione apmokama ar jau cia ieina i ta pacia kaina?  unsure.gif  nes jei gauni tik 3 lt uz val, tai jie dar viesuoju vaziuot kazkur, tai kiek kelionei iseina?  unsure.gif

Mes apmokam transporto islaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 16, 15:29)
skaiciau skaiciau, bet neradau ats. man tiesiog paliko idomu palygint, tos kurios moka/gauna tik 3-4 lt per val, ar uz kelione apmokama ar jau cia ieina i ta pacia kaina?

Mes tai nemokam uz kelione.
Atsakyti
Mamytes,

skaitau, skaitau, ir niekur taip ir neradau koks mazdaug yra valandinis atlygis aukles Kaune, o taip pat kiek mokama per menesi dirbant pilna darbo diena (nuo 7.20 iki 18.00), dirbant visas penkias dienas per savaite.

Atsakykit, prasau, labai aktualu:))
Atsakyti