Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 07, 15:26)
Valandinė? Nedirbčiau  schmoll.gif

kaune gal ir taip, ar vilniui, bet vat mazesniuose miestuose dirba ir patenkintos..jei jus nedirbat, tai nereiskia, kad kitos uz tokia suma negali dirbt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 07 kovo 2011 - 14:45
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 15:31)
Kad kitaip negaliu...

Nežinau, reiktų paskaičiuot kiek per mėnesį išeina, ar verta... g.gif
MEET, kaip suprantu, kalba eina apie Kauną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 kovo 2011 - 15:05
tai velgi, prilauso nuo atstumo, darbo kiekio ir pareigu..tikrai zinau, ad kaune ziuri vaikuti uz 4 lt, 2 k savaiteje ax.gif
Atsakyti
Bet gi, paliekat neįkainuojamą turtą... o žmogui dirbančiam - ŠITOKIA atsakomybė! Visai nelogiška lygint su kasininke ar pardavėja, tai kodėl
jos neina, kad taip gerai?
Kaip vertinsim kito žmogaus darbą - tokią grąžą ir gausim. Mes kalbam apie vaikiukus, jų gyvybę-sveikatą, šiltas rankas ir apie savo namus. Žmogaus sveikata, nervų sistema, charakteris, sugebėjimai ir daugel dalykų jau formuojasi motinos įsčiose. Tuo labiau, gimus jam, nuo pirmos valandos. Ne mechaninis Maximoj darbas! Net nelyginkim. Auklytė, pakeičia jus, tėvelius. O kad darbo kokybė ir kompetencija priklauso nuo atlygio- tai jau tikrai.
Bet. Renkamės kas ką galim.
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 03 07, 10:53)
O 3 litai uz valanda - ne per mazai? g.gif nes yra pasiulymu dirbti auklyte,bet nezinau,kiek paprasyt uzmokescio. g.gif

mazame mietselyje kazkada vasara ir uz 1.50 dirbdavau,o ka?Uztekdavo biggrin.gif
Atsakyti
na, as pasakyusiu tiek..tai brangiausias turtas, nesiginciju ir nesuabejociau, bet vien tuo motyvuoti...sakyciau neverta. nes ir aukliu daugelis tuo spekuliuoja..jei zmogus dirbantis savo darba parodo meile, rupesti..tai cia zmogaus charakteris, isiepytos vertybes ir panasiai..jam nebutina prasyti 1000 algos, kad tai irodytu...as vel kaip pvz sakau savaji varianta..mano mergaite gime ir augo jos akyse...jos drauges iki negalejimo biggrin.gif su didziaja ir jau pasaptis saugo wub.gif zodziu, moteris, mylinti mano vaikus kaip savus, taciau ji tuo nespekuliuoja..mokama visada virsvalandziai ir zymiai brangiau, pasiulymas nekarta nuskambejes savaitgaliams alga moketi dviguba...ir ka..ji atsako venareiksmiskas-as esu vaolandine aukle, tad man mokat uz valandas..kai dirbsiu visa diena, tada kalbesimes biggrin.gif tuomet, aisku, vezam lauktuviu, tai ka megsta ji, jos seima, ar siaip koki daiktei..tad kai sako, kad atsakomybe cia auksciausio lygio ax.gif na, visur atsakomybes daug..mano vyras dirba su technia, kuri kainuoja mln, taip pat atsajomybe zveriska, kas dirba su popieriais-taip pat..ne jo vieno postas nuo to priklauso...tad..
esme zmogus, ar jus jis tenkina, ar matote, kad myli vaikus..bet nebutinai nuo to priklauso alga..tuomet, as savajai auklei tureciau atiduoti visas menesio pajamas, nes jos meile vaikams neikainuojama.. wub.gif bet tai abipusis sutarimas...abi puses patenkintos..beje, pernai mokejom 100 maziau, nuo rudens pakeleme siek tiek, nes man to norejosi, nes maciau, kad verta ir daugiau, taciau as negaoliu moketi 5 k daugiau..bet jei gali as moket tiek, kiek atrodo, kad jau ivertina mogaus triusa-prasau..bet ivertinimas nevsada pinigais matuojamas.demesys, sutarimas su tuo zmogum, pagarba taip pat ivertinimas auklytes doh.gif ir kalba eina apie valandine aukle, velgi itas variantas-menesine aukle-gaunasi zymiai didesne suma.jau ir po 4-5 lt mokant uz valanda-suma tikrai gera gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 07 kovo 2011 - 20:35
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 21, 16:25)
Tai kad tikrai kosminės smile.gif
10 lt už valandą nuolaitinei auklei? Aš pati gaudavau prieš du metus 10 lt/val., bet buvau valandinė auklė ir skaitėsi, kad gerai labai uždirbau  smile.gif
Kad turi rekomendaciją irgi nereiškia, kad tokių atlygių turi prašytis... Pati dabar dirbu papildomai šeimoje, kur mane rekomendavo ir jau ten atrankos kaip ir nebuvo, norėjo, kad dirbčiau - gaunu 8 lt/val., dirbu vidutiniškai po 6 valandas per savaitę.
--------------------
Noriu nuomonės tiek iš auklių, tiek iš mamų pozicijų, dirbu valandine aukle (grafikas nuolatinis - apie 4 val. per dieną kasdien). Jei ne dėl to, kad pati negaliu, o dėl tėvų daugiau įtakos nedirbu visą mėn., ar turėtų kažkiek tėvai sumokėti, ar man sėdėti mėnesį be pinigų ir laukti, kol vėl reikės į darbą...  smile.gif

Privalo teveliai sumoketi visa suma,kitaip jus sedesite tankiai nezinioje.
Arba ieskokites kitos seimos.
Atsakyti
QUOTE(s-roze @ 2011 03 07, 16:45)
Bet gi, paliekat neįkainuojamą turtą... o žmogui dirbančiam - ŠITOKIA atsakomybė!  Visai nelogiška lygint su kasininke ar pardavėja, tai kodėl
Kaip vertinsim kito žmogaus darbą - tokią grąžą ir gausim.  Mes kalbam apie vaikiukus, jų gyvybę-sveikatą,  šiltas rankas ir apie savo namus.  Žmogaus sveikata, nervų sistema, charakteris, sugebėjimai ir daugel dalykų jau formuojasi motinos įsčiose. Tuo labiau, gimus jam, nuo pirmos valandos.  Ne  mechaninis Maximoj darbas! Net nelyginkim. Auklytė, pakeičia jus, tėvelius.  O kad darbo kokybė ir kompetencija priklauso nuo atlygio- tai jau tikrai.
Bet.  Renkamės kas ką galim.

Auklės tėvelių nepakeičia, kad ir kaip jų darbas būtų vertinamas. Ne kiekviena auklė supranta savo darbo atsakingumą ir vertina darbo vietą (beje, ne tik auklės). Augindama vyresnę dukrą buvau priversta samdyti auklę nuo trijų savaičių, pirmoji buvo iš agentūros, mokėjom kiek užsiprašė, bet po mėnesio darbo radome ją girtutėlę prie kūdikio doh.gif . Mergaitei augant turėjome dar keturias auklytes, tačiau tik viena iš jų buvo puiki, atsakinga moteris, su kuria buvo gaila skirtis keičiant gyvenamąją vietą
Atsakyti
QUOTE(liate @ 2011 03 09, 12:12)
Auklės tėvelių nepakeičia, kad ir kaip jų darbas būtų vertinamas. Ne kiekviena auklė supranta savo darbo atsakingumą ir vertina darbo vietą (beje, ne tik auklės). Augindama vyresnę dukrą buvau priversta samdyti auklę nuo trijų savaičių, pirmoji buvo iš agentūros, mokėjom kiek užsiprašė, bet po mėnesio darbo radome ją girtutėlę prie kūdikio doh.gif . Mergaitei augant turėjome dar keturias auklytes, tačiau tik viena iš jų buvo puiki, atsakinga moteris, su kuria buvo gaila skirtis keičiant gyvenamąją vietą

Ojėj. Paskui tėvams paskaičius ir baisu pasitikėti auklėmis...

Į temą dėl kainų, vakar buvau pokalby vienoje šeimoje dėl darbelio, tai gal kam aktualu kainos, 3 darbo dienos per savaitę po 10 val. - šiek tiek virš 700 lt mėn. Kalbu apie Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(s-roze @ 2011 03 07, 17:45)
Bet gi, paliekat neįkainuojamą turtą... o žmogui dirbančiam - ŠITOKIA atsakomybė!  Visai nelogiška lygint su kasininke ar pardavėja, tai kodėl
Kaip vertinsim kito žmogaus darbą - tokią grąžą ir gausim.  Mes kalbam apie vaikiukus, jų gyvybę-sveikatą,  šiltas rankas ir apie savo namus.  Žmogaus sveikata, nervų sistema, charakteris, sugebėjimai ir daugel dalykų jau formuojasi motinos įsčiose. Tuo labiau, gimus jam, nuo pirmos valandos.  Ne  mechaninis Maximoj darbas! Net nelyginkim. Auklytė, pakeičia jus, tėvelius.  O kad darbo kokybė ir kompetencija priklauso nuo atlygio- tai jau tikrai.
Bet.  Renkamės kas ką galim.

Grazus zodziai..... tik kokios kokybes galim reikalauti is darzelio aukletojos uz tokia alga?? as pakraupau paskaicius, nes darzelyje tikrai dirbti neapsimoka, nes uz viena vaikuti aukles gauna daugiau g.gif
Atsakyti
Noriu patarimo... Pirmadienį laukia pokalbis, kurio metu bandysim susitarti, kiek man mokės už 3 savaites, kurias nereikės dirbti. Na, kad nebūčiau irgi be pinigų ir nebėgčiau niekur, nes jau mėnesį nedirbau, tai supranta ir tėvai, kad antras toks mėnesis man per sunkus bus... Bet kiek čia maždaug mokėt reikėtų? Dirbdama per tas tris savaites gaučiau apie 370-380.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 10, 10:18)
Noriu patarimo... Pirmadienį laukia pokalbis, kurio metu bandysim susitarti, kiek man mokės už 3 savaites, kurias nereikės dirbti. Na, kad nebūčiau irgi be pinigų ir nebėgčiau niekur, nes jau mėnesį nedirbau, tai supranta ir tėvai, kad antras toks mėnesis man per sunkus bus... Bet kiek čia maždaug mokėt reikėtų? Dirbdama per tas tris savaites gaučiau apie 370-380.

o už ta mėnėsį kur nedirbai sumokės? g.gif
Aš nustatyčiau kainą ,kurią visada privalai gauti ir nemažiau.Tarkim 300.Kažkoks turi būti mokestis.
Atsakyti