na, as pasakyusiu tiek..tai brangiausias turtas, nesiginciju ir nesuabejociau, bet vien tuo motyvuoti...sakyciau neverta. nes ir aukliu daugelis tuo spekuliuoja..jei zmogus dirbantis savo darba parodo meile, rupesti..tai cia zmogaus charakteris, isiepytos vertybes ir panasiai..jam nebutina prasyti 1000 algos, kad tai irodytu...as vel kaip pvz sakau savaji varianta..mano mergaite gime ir augo jos akyse...jos drauges iki negalejimo
su didziaja ir jau pasaptis saugo
zodziu, moteris, mylinti mano vaikus kaip savus, taciau ji tuo nespekuliuoja..mokama visada virsvalandziai ir zymiai brangiau, pasiulymas nekarta nuskambejes savaitgaliams alga moketi dviguba...ir ka..ji atsako venareiksmiskas-as esu vaolandine aukle, tad man mokat uz valandas..kai dirbsiu visa diena, tada kalbesimes
tuomet, aisku, vezam lauktuviu, tai ka megsta ji, jos seima, ar siaip koki daiktei..tad kai sako, kad atsakomybe cia auksciausio lygio
na, visur atsakomybes daug..mano vyras dirba su technia, kuri kainuoja mln, taip pat atsajomybe zveriska, kas dirba su popieriais-taip pat..ne jo vieno postas nuo to priklauso...tad..
esme zmogus, ar jus jis tenkina, ar matote, kad myli vaikus..bet nebutinai nuo to priklauso alga..tuomet, as savajai auklei tureciau atiduoti visas menesio pajamas, nes jos meile vaikams neikainuojama..
bet tai abipusis sutarimas...abi puses patenkintos..beje, pernai mokejom 100 maziau, nuo rudens pakeleme siek tiek, nes man to norejosi, nes maciau, kad verta ir daugiau, taciau as negaoliu moketi 5 k daugiau..bet jei gali as moket tiek, kiek atrodo, kad jau ivertina mogaus triusa-prasau..bet ivertinimas nevsada pinigais matuojamas.demesys, sutarimas su tuo zmogum, pagarba taip pat ivertinimas auklytes
ir kalba eina apie valandine aukle, velgi itas variantas-menesine aukle-gaunasi zymiai didesne suma.jau ir po 4-5 lt mokant uz valanda-suma tikrai gera gaunasi.