QUOTE(pukuote1 @ 2010 12 03, 17:40)
Kaip graziai jus cia paraset... net pavydas ima. Man vis siulosi vyro mama padeti,bet ji yra kitam mieste ir,jeigu atvaziuoja padeti tai reiskia,akd as turiu pasitempt,jau negaliu naturaliai issidrebt kai norisi,o ir lakstai visa diena su skudureliu rankose ir plius dar jei jau jio atvaziuoja,tai,zinoma,ir nakvoja pas mus... Zodziu,jei nori,kad padetu,tai turetum ir susitaikyt su mintim,kad ji bus jau pilnavertis seimos narys... Gera jinai moteris-negaliu nieko prikist,bet man tai sunku,kai pastoviai esi stebima. Ir,tiesa pasakius,nera jau taip labai sunku su dviem... Ir i laukuti iseinam,ir valgyt pasidarom,ir apsitvarkom. Aisku,kartais viskas stojasi skersai gerkles,bet vis sau sakau,kad gi ne viena su dviem taip tvarkausi,kol nepaskaiciau Jusu atvejo. O vyras man ir siulo aukle surast,kuri va kaip Jums pagelbetu kai reikia. kai moki ir susitart paprasciau,nes ji kaip ir yra darbuotojo pozicijoje,nevertina galu gale,kaip kad anytos marcios tinkamumo sunui.
kai susiradom auklyte, daug pzystamu sake...ai, is gero gyvenimo ir tt.bet paskui laikas nuo laiko pamate...as 9-10 men lieku istisai viena su vaikasi, vis abuitim ir kruva maisto darymo, nes mb dirba juoda dara-ukininkauja

pavasariai, vasaros, ruoduo iki kaledu-uzmirstas laikas...jo nera istisai namuose...rudenejant , kokia lapkrity jau gereja padetis iki kovo pradzios....keliasi jis 5-6, o grizta 11-12 darbymecio metu..tad man tenka ir kalnus maisto jam origaminti isideti, nes darbelis uz 20 km beveik..pietu negrizta, tad aukle man kaip isganymas...vasara vedasi i lauka nuo ryto, o as darau pietus, vezu vyrui ir panasiai...
parveze mus is ligonines su antru vaikuciu ir isleke i kombaina

rado grizes verkiancias visas tris vidury nakties....

jokios mociutes per 3 metus nepadejo nei auginti, nei priziureti siokiadienias ar panasiai...ir man gerai ..nereikia prasyti, likti skolingai, nes abi mociutes dirba ir panasiai..man ramu, nes turiu zmogu, kuris puikiausiai sutaria su vaikais....ramiai palieku , neskambineju ir panasiai...aisku, seneliai padetu-nereiketu isleisti ppinigeliu....galima butu pataupyti...bet kai gali pats susitvarkyti-nera nieko smagiau...
tad nuo tada musu auklyte ir salia...jokiu buitiniu dalyku nedaro ,apart nusiskuta sau ir mergaitems bulviu...blyna issikepa ir panasiai...siltuoju sezonu darbo daugiau, nes lekiu su maistu kelis kart per diena i laukus pas mb, o ziema, sutarta suma, kuri nekinta dirba ji ar ne...taip garantas, kad ja islaikysim, o ir ji visada zino, kad sumokesim, nesvarbu, reikes jos ar ne, tad nereikia dairytis kitokio darbelio....
kaip uz valandines aukles darbeli-500 nera mazai, aisku, buna, kad reikia 10 val, o buna, kad 3 dienas visai nereikia...