Nu mergaites, super, super, super!!!
Visu pirma tai aisku tas sautuvas. Na suprantu, kad ten tortas, bet niekaip nesuprantu kiek ten jo? Ispildymas - nuostabus, fantastiskas, pritrenkiantis, tik idomu, ar ten to torto viduje bent kiek yra? Bus ka valgyti ? Zodziu, mano verdiktas - pavarei cia akvilyte
rugiageles26 vestuvinis - svelnumo iskunyjimas. Orchidejos, sirdutes - perfect. Man labai patinka vestuviniai tortai su kazkuo ant virsaus - cia UK labai megsta pirktinius jaunuosius uzkrauti, bet jie brangus ir man kazkodel ne itin, o stai cia - grazi alternatyva. Tikrai pagarba
Olesta - vasariniai su boruziukais tiesiog nuskraidino i vasara Spalvos superines, gaivios, grazi tema Kempiniukas - be priekaistu, net jei ten ir nera skyluciu (ar tiesiog nelabai matosi), vistiek 10 balu. O del lelytes, tai pasakysiu as tau, kaip man buvo praejusia savaite. Ateina pas mane kolege ir klausia ar galeciau jos anukeles 1 metu gimtadieniui iskepti torta - princese? Sakau, kad galeciau. Paklause kiek kainuos, pasakiau, kad bus apie 2 kg. tai kainuos..... (zodziu pasakiau kaina)... sako, kad brangoka, gal daryti 1 kg.? Tada as jai sakau - na neimanoma princeses padaryti mazos, nes nebus islaikytos proporcinos, juk nenukirsiu as jai koju. Zodziu, likome prie 2 kg. varianto Tad kartais geriau nenusileisti uzsakovui, nes ne visuomet jie buna teisus.
Darbelio idejai daug, kruopstu... savo vaizduoteje dadejau 10cm ir atrodo super
Rueta - beze jeginis!!! Rastas ryskus, spygliukai astrus As bandziau zolyte daryti su tokiu plastikiniu skyletu antgaliuku is sviestinio beze kremo, tai man niekas nesigavo, tie ale spygliukai i viena kruva sulipo ir atrode kaip virve O tavo zolyte superine.
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 06, 01:13)
Sveikutes,
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija Vykusi ar ne spreskite pacios Mase dengiau pirma karta, figureles lipdziau irgi. Zadejau bandyt beze, bet kadangi reikejo netik torta pagamint, bet ir visa baliu suruost, tai neapsiemiau bandyt...Kita karta
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija Vykusi ar ne spreskite pacios Mase dengiau pirma karta, figureles lipdziau irgi. Zadejau bandyt beze, bet kadangi reikejo netik torta pagamint, bet ir visa baliu suruost, tai neapsiemiau bandyt...Kita karta
vaje koks gražus tortukas su pingvinais o mano mergina vyresnioji vėjaraupius pasigavo , laukiu kada ir mažoji pradės... ne kokios šventės jaučiu bus tai nors jusu grožybių prisižiūrėsiu
QUOTE(wingaile @ 2010 12 06, 13:13)
vaje koks gražus tortukas su pingvinais o mano mergina vyresnioji vėjaraupius pasigavo , laukiu kada ir mažoji pradės... ne kokios šventės jaučiu bus tai nors jusu grožybių prisižiūrėsiu
iki svenciu pats gazas baigsis, taip kad nepergyvenkit
wingaile, koks brangus tortas simtines ir net dusimtines kupiuros! WOW. Sakyk, su kuo dazei saldainiu mase, kad tokia tamsiai ruda spalva isgavai? ar cia toji sokoladine saldainiu mase is papuosimu temos be komentaru?
wingaile, o Hana Montana uzrasiuka pati darei, ar pikrtine naudojai? Jei pati darei, kokia cia technika naudojai? Puikiai atrodo
red69 - nu neturiu zodziu savo susizavejimui isreiksti!!! Pukuotuko kompanija O bites su meducio backa... nu tikrai - vienas is favoritiniu vaikisku tortu
Sokoladinis... ten sokoladas taip blizga, ar kazko prideta? ar [urksta kuom, kad taip blizgetu? Idomu tai, kad sokoladines figuros, kai jos sustingsta igauna tokia matine spalva, o cia viskas blizga. Isduok paslapti
wavin - tik pamaciau tavo tortus, iskart pasakiau, kad turetu buti riesutiniai su grietinele, net neskaicius komentaru ir pajutau skoni burnoje Aciu uz virtualu pavaisinima
pupainga - puiki forma, lygus apdengimas, puikios geles Nera prie ko prisikabinti - tiesiog tobula
Dianocka - na pagarba auksarankei! Mergyte ir visos figureles - meistriskai padarytos. Spalvos suderintos idealiai. Ir kas tikrai svarbu - net smulkiausios detales. Man patinka, kai tarkim rutuliukai aplink torta buna vienodo dydzio (tam net specialia liniuote isigyjau), todel tas nepriekaistingas kruopstumas siame dviauksciame zaismingame, spalvingame vaikiskame tortuke mane veza...
Rutele81, perfect! Tie pingvinukai ir akvilytes tortuke ir tavajame kontraste su baltutele ziemos mase - vercia is koto. Butinai reikes kazka tokio zieminio sukurpti namiskiams Juolab, kad vakar parsinesiau gal 20kg. juodos ir tiek pat zalios mases , kur tiek reikes sunaudoti
wingaile, o Hana Montana uzrasiuka pati darei, ar pikrtine naudojai? Jei pati darei, kokia cia technika naudojai? Puikiai atrodo
red69 - nu neturiu zodziu savo susizavejimui isreiksti!!! Pukuotuko kompanija O bites su meducio backa... nu tikrai - vienas is favoritiniu vaikisku tortu
Sokoladinis... ten sokoladas taip blizga, ar kazko prideta? ar [urksta kuom, kad taip blizgetu? Idomu tai, kad sokoladines figuros, kai jos sustingsta igauna tokia matine spalva, o cia viskas blizga. Isduok paslapti
wavin - tik pamaciau tavo tortus, iskart pasakiau, kad turetu buti riesutiniai su grietinele, net neskaicius komentaru ir pajutau skoni burnoje Aciu uz virtualu pavaisinima
pupainga - puiki forma, lygus apdengimas, puikios geles Nera prie ko prisikabinti - tiesiog tobula
Dianocka - na pagarba auksarankei! Mergyte ir visos figureles - meistriskai padarytos. Spalvos suderintos idealiai. Ir kas tikrai svarbu - net smulkiausios detales. Man patinka, kai tarkim rutuliukai aplink torta buna vienodo dydzio (tam net specialia liniuote isigyjau), todel tas nepriekaistingas kruopstumas siame dviauksciame zaismingame, spalvingame vaikiskame tortuke mane veza...
Rutele81, perfect! Tie pingvinukai ir akvilytes tortuke ir tavajame kontraste su baltutele ziemos mase - vercia is koto. Butinai reikes kazka tokio zieminio sukurpti namiskiams Juolab, kad vakar parsinesiau gal 20kg. juodos ir tiek pat zalios mases , kur tiek reikes sunaudoti
imk balionų, pas mus irgi namie vėjaraupiai labai suprantu ir užjaučiu
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:34)
vakar parsinesiau gal 20kg. juodos ir tiek pat zalios mases , kur tiek reikes sunaudoti
Bandau įsivaizduoti kaip reikia nešti tiek masės
QUOTE(wingaile @ 2010 12 06, 12:13)
Neliudek, geriau jau vaikysteje prasirgti, nes ne taip pavojinga. Beje, mes specialiai mano sunu su sesers buvome suvedusios, kai maniskis susirgo, kad persirgtu. Sveikite
Bossi, GUM TRAGACANTH yra baltos spalvos milteliai, kurie dedami i mase suteikia jai elestingumo, ji taip netrupa, ko pasekoje gali islipdyti labai plonus ziedlapius. Man jie patinka, tik, kad kaina nepigi
Papildyta:
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 06, 12:38)
Bandau įsivaizduoti kaip reikia nešti tiek masės
Aisku, kad nenesiau, o parsiveziau Tik, kad spalvos tokios ne itin einamos. Dar zalia tokia ne ryski, o pridususi, varlytems lipdyti tiktu Gavau dykai, tai kaip tas zydelis - imu, kad tik duoda, negalvodama ar reikes Zalia panaudosiu lapeliams, o juoda... na nezinau, reiks kazka meistruoti po truputi, nes dar galioja iki kitos vasaros
Merginos reikia konsultacijos
Darysiu Rafaelo, ir kartą pabandžiau į vieną pertepimo sluoksnį įpjaustyti banano. Buvo laaabai skanu, visiems patiko. Dabartinį savo rafaelą esu numačiusi puošti šokoladine-marshmallow mase.
Kaži ar nesipjaus bananų ir šokolado skoniai. Ar daryt rafealą originalų ir nedėt jokių bananų
Darysiu Rafaelo, ir kartą pabandžiau į vieną pertepimo sluoksnį įpjaustyti banano. Buvo laaabai skanu, visiems patiko. Dabartinį savo rafaelą esu numačiusi puošti šokoladine-marshmallow mase.
Kaži ar nesipjaus bananų ir šokolado skoniai. Ar daryt rafealą originalų ir nedėt jokių bananų
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:43)
Bossi, GUM TRAGACANTH yra baltos spalvos milteliai, kurie dedami i mase suteikia jai elestingumo, ji taip netrupa, ko pasekoje gali islipdyti labai plonus ziedlapius. Man jie patinka, tik, kad kaina nepigi
dekui uz paaiskinima
QUOTE(surmute @ 2010 12 06, 13:57)
Kokie grazus visu torciukai norejau paprasyti kad patartumet kaip papuosti sese laukias ir ji nori kad tortas butu pavaizduota kad greitai taps senelais.
Ateik y SOS tema.......
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:43)
Aisku, kad nenesiau, o parsiveziau Tik, kad spalvos tokios ne itin einamos. Dar zalia tokia ne ryski, o pridususi, varlytems lipdyti tiktu Gavau dykai, tai kaip tas zydelis - imu, kad tik duoda, negalvodama ar reikes Zalia panaudosiu lapeliams, o juoda... na nezinau, reiks kazka meistruoti po truputi, nes dar galioja iki kitos vasaros
bizni daryk:visos dabar pingvinais susizavejusios lipdys, tai juodai paklausa yra, o is zalios egliu daaaaug prilipdyt reik