Is tikruju vaikiskuose tortuose visada daug mases iseina, nes labai daug detaliu reikia
Užsienyje prieš dengiat tortą cukrine mase (ready to roll icing), dažniausiai dengia pirma marcipanu... Kažkur internete buvau radus masės kiekius pgl tortų apimtis.... Bet kursuose sakė, kad 8'' (24cm) tortukui reik apie pusė kg masės.... Priklausomai kokios firmos pirktinė masė... Retai kas daros ją namuose... Po švenčių sakiau išbandysiu modeling paste.
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 05, 20:47)
Mano savaitgalinis darbas: snikersas ir MMG
pagalvojau...tokius tortus tik marčioms ir daryt Labai gražus tortas, labai
QUOTE(laurechka @ 2010 12 05, 21:33)
Užsienyje prieš dengiat tortą cukrine mase (ready to roll icing), dažniausiai dengia pirma marcipanu... Kažkur internete buvau radus masės kiekius pgl tortų apimtis.... Bet kursuose sakė, kad 8'' (24cm) tortukui reik apie pusė kg masės.... Priklausomai kokios firmos pirktinė masė... Retai kas daros ją namuose... Po švenčių sakiau išbandysiu modeling paste.
Jeigu tortas būtų dviejų ar trijų aukštų, tai tikrai drąsiai pagal jų rekomendacijas sueitų kilas marcipano ir kiek daugiau nei kilas cukraus masės. o jau Anglijoj tai baisiai retai daro ją namuose.. negaliu atsistebėt, kodėl.. praktiškai imigrantės tik ir daro namuose
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 05, 20:04)
Is tikruju vaikiskuose tortuose visada daug mases iseina, nes labai daug detaliu reikia
Dianocka Tavo tortai labao labai
Turiu klausima ant ko laikosi tos gelytes? ant kazkokiu vieluciu ar kaip? Ir kas ten per padeklas su violetinem kojytem?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 12 05, 23:27)
Dianocka Tavo tortai labao labai
Turiu klausima ant ko laikosi tos gelytes? ant kazkokiu vieluciu ar kaip? Ir kas ten per padeklas su violetinem kojytem?
Dekui Naitai ir Ziu Ziu padekliukas siustas is Wilton parduotuves...toks su klouno baziukais o vielute parsisiunciau is sugarshatck parduotuves,jos specialios skirtos gelem ir pan.
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 06, 00:32)
Dekui Naitai ir Ziu Ziu padekliukas siustas is Wilton parduotuves...toks su klouno baziukais o vielute parsisiunciau is sugarshatck parduotuves,jos specialios skirtos gelem ir pan.
bet jos nevalgomos?
Sveikutes,
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija Vykusi ar ne spreskite pacios Mase dengiau pirma karta, figureles lipdziau irgi. Zadejau bandyt beze, bet kadangi reikejo netik torta pagamint, bet ir visa baliu suruost, tai neapsiemiau bandyt...Kita karta
Viduje ricotos tortas su juodaisiais serbentais, dengta pirktine mase, figureles irgi is fondant'o.
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija Vykusi ar ne spreskite pacios Mase dengiau pirma karta, figureles lipdziau irgi. Zadejau bandyt beze, bet kadangi reikejo netik torta pagamint, bet ir visa baliu suruost, tai neapsiemiau bandyt...Kita karta
Viduje ricotos tortas su juodaisiais serbentais, dengta pirktine mase, figureles irgi is fondant'o.
Negaliu, nu man kaip gražu tie pingviniukai tokie kleckiukai
Kartoju klausimą - ar gum tra... dedamas ir į pastilažą lipdymui, ar jo ten visai nereikia? Ačiū tam, kas žino
Kartoju klausimą - ar gum tra... dedamas ir į pastilažą lipdymui, ar jo ten visai nereikia? Ačiū tam, kas žino
aš dedu į pastiliažą lipdymui, masė elastingesnė, žiedlapiai plonesni ir ne taip trupa gaminiai
Gražūs tortai mergytės, šaunuolės
Gražūs tortai mergytės, šaunuolės
Akvilyte ,super šautuvas......
Dianočka ,tavo tortai visada tokie spalvingi,gražus,vaikiški......mergyte labai miela ant torto sedi.......labai labai gražu....
Rutele tikrai vykusi kopija........labai dailiai atrodo....
Dianočka ,tavo tortai visada tokie spalvingi,gražus,vaikiški......mergyte labai miela ant torto sedi.......labai labai gražu....
Rutele tikrai vykusi kopija........labai dailiai atrodo....
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 12 06, 01:51)
viela.. nu nevalgoma yra viela..
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 06, 02:13)
Sveikutes,
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija
Mano savaitgalio tortas - neseniai mane suzavejusio akvylites tortuko parodija
ne, jeigu sakai kad padarei akvilytės torto parodiją - tai tada nevykusi ta parodija , nes čia visai ne parodija, čia labai gražus tortas, wat
gum tralialia yra nuostabus ingredientas toms, kas nori netrupančios masės, tiek pastilažo, tiek bet kurios kitos. Tačiau ta gum tralialia dar ir greičiau stingdo, džiovina.
o kas per gum tralialia labai skamba juokingai