kokie dar aguonų grūdeliai ant stiklinių tortų
QUOTE(wingaile @ 2010 12 04, 15:07)
niekas nežinot?
QUOTE(Olesta @ 2010 12 04, 18:39)
kokie dar aguonų grūdeliai ant stiklinių tortų
na aš kaip pvz pasakiau.nesakau kad masė turi būt 4-5 mm,bet bent jau 2-3mm o iki 2 mm man kosmosas kažkoks
ir pvz ant kai kurių tortų net matosi ,kad storokai masė uždėta,
QUOTE(wingaile @ 2010 12 04, 19:41)
niekas nežinot?
man tokius parveze is vokietijos jie tokie kaip su cukrumi. daziau tik grietinele tai nudaze neblogai tik ju labai mazai -vos 4g kiekvienos spalvos. norint isgaut ryskia spalva sunaudosit visa pakeli
Merginos, 2 mm tai visai normalu, na 3 max. Tikrai storiau neverta dengt
net liniuotę pasiėmiau na jau 3 mm man jau storokai atrodo aš daugiau niekad ir nekočioju 2mm įdealiausias variantas,o apie 4mm tai net nešneku-nesąmonė jau čia visiška čia jau ir torto ligint nebebūtina
Zinok, tikrai esu macius pjuviu kur mases storis vos ne kaip biskvito sluoksnis, tokio storumo. idomu, kiek tada gr tos mases normaliam tortui sunaudoja, koki 1 kg?
Sveikos,atnešu nakties darbelį :
pirmas aukštas gaivusis persikinis tortas,o antrasi rafaeo.
Šarlot kremo žolytė,šokoladinės masės medaus puodas,marcipaninės figūrėlės.
Na ir kitas,paprastutis,juodojo miško biskvitai,šokoladinis ganašas,šokoladu aplietas ir šokoladiniais piešiniais puoštas
Gero vakaro visoms,einu nusnūsti,kol vaikai ramiai TV žiūri
pirmas aukštas gaivusis persikinis tortas,o antrasi rafaeo.
Šarlot kremo žolytė,šokoladinės masės medaus puodas,marcipaninės figūrėlės.
Na ir kitas,paprastutis,juodojo miško biskvitai,šokoladinis ganašas,šokoladu aplietas ir šokoladiniais piešiniais puoštas
Gero vakaro visoms,einu nusnūsti,kol vaikai ramiai TV žiūri
QUOTE(Olesta @ 2010 12 04, 19:39)
nu ne aguonų, tai kanapių
QUOTE(Asseni @ 2010 12 04, 20:54)
Zinok, tikrai esu macius pjuviu kur mases storis vos ne kaip biskvito sluoksnis, tokio storumo. idomu, kiek tada gr tos mases normaliam tortui sunaudoja, koki 1 kg?
ir 1 kg, ir 2 kg
Na jei mase kociojasi ploniau nei 2 mm, tai gaunasi duobetas tortas.. Neziurint i visus islyginimus.. O ant tokio paties islyginimo uzmetus kokiu 3 mm storio mase - idealu tiesiog
Kai is 0,5 kg pudros apdengiu 2 kokiu 22-24 cm tortukus- negrazu ir duobeta.. Kai kocioju tokiu storiu, kad tik tik uztenka vienam tortukui - vaizdas buna idealus
Kai is 0,5 kg pudros apdengiu 2 kokiu 22-24 cm tortukus- negrazu ir duobeta.. Kai kocioju tokiu storiu, kad tik tik uztenka vienam tortukui - vaizdas buna idealus
1 kg tortas ir 2 kg masės-viso 3 kg
red labai gražu,kokia puodynėlė
red labai gražu,kokia puodynėlė
iš po masės išsikapstai keksiuką ir sugrauži , kaušą pasilieki daugkartiniam apvožimui praktiški žmonės renkasi kas geriausia
Yasmin, labai dailūs Tavo tortai, to antro kaip norėčiau dabar toks visas šokolaaaaadinis
Yasmin, labai dailūs Tavo tortai, to antro kaip norėčiau dabar toks visas šokolaaaaadinis