Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

siandieninis mano darbas irnesakyk.gif ech,kai pasiziuriu i Jusu darbus bigsmile.gif baltas pavydas ima karsta.gif medutis,beze,cukrines geles
user posted image
Papildyta:
kaip jus padarote torto virsu lygu? na,niekaip neiseina-rankos dreba doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dianocka, graži šventinė kepurė 4u.gif Praeitais metais internete mačiau panašią torto papuošimo idėją, ji man labai patiko, įdėjau pvz. į savo katalogą smile.gif

Kirbe, labai gražus nuotaikingas tortas wub.gif

Man dar neprasidėjo žiema biggrin.gif Vis prašo gėlių, žolytės lotuliukas.gif Nemėgstu daryti gėlių, jos man ir nelabai gaunasi.
Taigi, "Antikinė vaza su aguonomis":
user posted image

gėlės arčiau:
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis, papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.

Idėja buvo gera, bet galutinis variantas man nepatinka. Tortas buvo didelis, tai matyt reikėjo įdėti daugiau gėlių, kad gražiau atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 20, 19:06)
Idėja buvo gera, bet galutinis variantas man nepatinka. Tortas buvo didelis, tai matyt reikėjo įdėti daugiau gėlių, kad gražiau atrodytų.

Visos dalys atskirai yra labai gražios. Ir pati vaza, ir aguonos.
Tačiau kodėl gėles reikėjo dėti ant pačios vazos? Gal geriau būtų vazą pastatyt ir tada aguonas "pamerkt"? arba jeigu guli vaza, tai kažkaip prie vazos kaklelio aguonas dėti mastau.gif

arba iš viso, tos aguonos tik šone, kaip mažas pagyvinimas.

hmmm.. arba vazą "sudaužyt", ir pro šukes auga aguonos..

jetau, lyg būčiau kada darius tokį tortą blush2.gif
Atsakyti
na,dabar,tai tikrai susinervinau blink.gif koks grozis wub.gif fsio-nebedesiu savo slamsto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 19:06)
siandieninis mano darbas

patiko kringeliuot? rolleyes.gif labai valgomas tortas .. pjaunu sau gabaliuką essen.gif:

Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 19:11)
na,dabar,tai tikrai susinervinau blink.gif  koks grozis wub.gif fsio-nebedesiu savo slamsto hihihi.gif

gana burbuliuot cool.gif aš JAU atsipjoviau gabaliuką bebe.gif.. kur dabar dėsi prapjautą tortą cool.gif prašau nešti čion dar ką nors biggrin.gif
Atsakyti
prasau skubios pagalbos. vietoj sviesto margarinas su kondensuotu p. tiktu?
Atsakyti
nu,kaip pasakysit biggrin.gif dg neburbuliuosiu hihihi.gif kai,padarysiu ka nors-vel atnesiu smile.gif
Atsakyti
Dar vienas kaledinis......tortas Rafaelo...MMG

user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 18:20)
nu,kaip pasakysit biggrin.gif dg neburbuliuosiu hihihi.gif kai,padarysiu ka nors-vel atnesiu smile.gif

as bandziau, tai kaip ir nieko kol tept nepradejau, kremas asarot kondensuotu pienu pradejo blink.gif bet saldytuvesusigere i apatini biskvita, nuvaliau kas liko ir apdengiau mase, ji neslapiavo, vadinas nieko baisaus, bet as daugiau savo nervu tokiu eksperimentu netampysiu blush2.gif
Atsakyti
nu kaipo aš pasiilgau tų valgomų tortų vaizdelių wub.gif man daryt tokius nesamoningus tai faina... , bet valgymui tai norisi normalaus lotuliukas.gif todėl mano kalėdinis torttas bus išvis be papuošimo lotuliukas.gif

keno, pjaunu i raš gabalą prie kavos bigsmile.gif

kirbe, abu kokie žiemiški wub.gif konkorežiai liux bigsmile.gif paukštukai tai išvis wub.gif

migles tai jau buvau apžiūrėjus seniau blush2.gif

senio kepurę irgi norėjau daryt vaikui į daržą, bet kadangi ten sakė jau užsakė tortą tai nesikišu irnesakyk.gif
Atsakyti
Migle, ,labai graži ir vaza ir aguonos...tokios tikroviškos tikroviškos.... thumbup.gif bet irgi ydomu kodel taip sudeliojai....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 20, 17:11)
Visos dalys atskirai yra labai gražios. Ir pati vaza, ir aguonos.
Tačiau kodėl gėles reikėjo dėti ant pačios vazos? Gal geriau būtų vazą pastatyt ir tada aguonas "pamerkt"? arba jeigu guli vaza, tai kažkaip prie vazos kaklelio aguonas dėti mastau.gif

arba iš viso, tos aguonos tik šone, kaip mažas pagyvinimas.

hmmm.. arba vazą "sudaužyt", ir pro šukes auga aguonos..

jetau, lyg būčiau kada darius tokį tortą  blush2.gif

Ačiū už pastabas 4u.gif
Sudaužytos antikinės vazos idėja ir buvo, todėl gėlės yra ne šalia jos, o viršuje (ten yra įdubimas). Šukių nedariau, juk tortas darytas gimtadieniui, o šukės man asocijuojasi su išsiskirimu ir pan. mirksiukas.gif
Vnz, idėja buvo nepilnai įgyvendinta. Man dar mokytis ir mokytis smile.gif
Atsakyti