siandieninis mano darbas ech,kai pasiziuriu i Jusu darbus baltas pavydas ima medutis,beze,cukrines geles
Papildyta:
kaip jus padarote torto virsu lygu? na,niekaip neiseina-rankos dreba
Dianocka, graži šventinė kepurė Praeitais metais internete mačiau panašią torto papuošimo idėją, ji man labai patiko, įdėjau pvz. į savo katalogą
Kirbe, labai gražus nuotaikingas tortas
Man dar neprasidėjo žiema Vis prašo gėlių, žolytės Nemėgstu daryti gėlių, jos man ir nelabai gaunasi.
Taigi, "Antikinė vaza su aguonomis":
gėlės arčiau:
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis, papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.
Idėja buvo gera, bet galutinis variantas man nepatinka. Tortas buvo didelis, tai matyt reikėjo įdėti daugiau gėlių, kad gražiau atrodytų.
Kirbe, labai gražus nuotaikingas tortas
Man dar neprasidėjo žiema Vis prašo gėlių, žolytės Nemėgstu daryti gėlių, jos man ir nelabai gaunasi.
Taigi, "Antikinė vaza su aguonomis":
gėlės arčiau:
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis, papuošimai - šokoladinė masė, pastilažas.
Idėja buvo gera, bet galutinis variantas man nepatinka. Tortas buvo didelis, tai matyt reikėjo įdėti daugiau gėlių, kad gražiau atrodytų.
QUOTE(Migle79 @ 2010 12 20, 19:06)
Visos dalys atskirai yra labai gražios. Ir pati vaza, ir aguonos.
Tačiau kodėl gėles reikėjo dėti ant pačios vazos? Gal geriau būtų vazą pastatyt ir tada aguonas "pamerkt"? arba jeigu guli vaza, tai kažkaip prie vazos kaklelio aguonas dėti
arba iš viso, tos aguonos tik šone, kaip mažas pagyvinimas.
hmmm.. arba vazą "sudaužyt", ir pro šukes auga aguonos..
jetau, lyg būčiau kada darius tokį tortą
na,dabar,tai tikrai susinervinau koks grozis fsio-nebedesiu savo slamsto
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 19:06)
siandieninis mano darbas
patiko kringeliuot? labai valgomas tortas .. pjaunu sau gabaliuką :
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 19:11)
gana burbuliuot aš JAU atsipjoviau gabaliuką .. kur dabar dėsi prapjautą tortą prašau nešti čion dar ką nors
prasau skubios pagalbos. vietoj sviesto margarinas su kondensuotu p. tiktu?
nu,kaip pasakysit dg neburbuliuosiu kai,padarysiu ka nors-vel atnesiu
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 18:20)
nu,kaip pasakysit dg neburbuliuosiu kai,padarysiu ka nors-vel atnesiu
as bandziau, tai kaip ir nieko kol tept nepradejau, kremas asarot kondensuotu pienu pradejo bet saldytuvesusigere i apatini biskvita, nuvaliau kas liko ir apdengiau mase, ji neslapiavo, vadinas nieko baisaus, bet as daugiau savo nervu tokiu eksperimentu netampysiu
nu kaipo aš pasiilgau tų valgomų tortų vaizdelių man daryt tokius nesamoningus tai faina... , bet valgymui tai norisi normalaus todėl mano kalėdinis torttas bus išvis be papuošimo
keno, pjaunu i raš gabalą prie kavos
kirbe, abu kokie žiemiški konkorežiai liux paukštukai tai išvis
migles tai jau buvau apžiūrėjus seniau
senio kepurę irgi norėjau daryt vaikui į daržą, bet kadangi ten sakė jau užsakė tortą tai nesikišu
keno, pjaunu i raš gabalą prie kavos
kirbe, abu kokie žiemiški konkorežiai liux paukštukai tai išvis
migles tai jau buvau apžiūrėjus seniau
senio kepurę irgi norėjau daryt vaikui į daržą, bet kadangi ten sakė jau užsakė tortą tai nesikišu
Migle, ,labai graži ir vaza ir aguonos...tokios tikroviškos tikroviškos.... bet irgi ydomu kodel taip sudeliojai.......
QUOTE(naitas @ 2010 12 20, 17:11)
Visos dalys atskirai yra labai gražios. Ir pati vaza, ir aguonos.
Tačiau kodėl gėles reikėjo dėti ant pačios vazos? Gal geriau būtų vazą pastatyt ir tada aguonas "pamerkt"? arba jeigu guli vaza, tai kažkaip prie vazos kaklelio aguonas dėti
Ačiū už pastabas
Sudaužytos antikinės vazos idėja ir buvo, todėl gėlės yra ne šalia jos, o viršuje (ten yra įdubimas). Šukių nedariau, juk tortas darytas gimtadieniui, o šukės man asocijuojasi su išsiskirimu ir pan.
Vnz, idėja buvo nepilnai įgyvendinta. Man dar mokytis ir mokytis