SOS reikia skubaus patarimo. Jei uzdesiu ant plikyto baltyminio kremo (beze) papuosimus is mases (juodus), ar neissiskirs dazai, neatsiras nutekejimai? Kazkada dariau torta, lyg ir beze tepiau - nebepamenu, paskui uzdejau tokias zalios mases gelytes ir po kiek laiko, atsirado nuo gelyciu tokie zali nubegimai Nu niekaip neatgaminu kuom as ten tepiau ta torta, bet itariu, kad bezu...
Noriu ant balto torto deti juodus papuosimus, bet bijau ant bezo deti, o sviestinis nebuna toks akinanciai baltas, tai vel ne iseitis Ar tiesiog gamintis mase ir dengti torta mase? Ka patartumet? Labai prasau patarimo, nepalikit klausimo be atsako
Papildyta:
Dianocka, biustas - tobulas , bet butelys mane nuginklavo visiskai Kazkas nepaprasto
Papildyta:
linette, sketukas su sakuros sakelemis - ispudingo grozio. Visi trys tortai profesionaliai padaryti , saunuole
Papildyta:
akvilyte mersas SUPER!!!
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 20:40)
Jack Daniels butelys teminiam gimtadienio vakareliui - MAFIJA.
plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzz pasakyk kad etiketė pirktinė kokia ar šiaip koks lapas uždėtas o ne pačios darytas nes jei ten taip išpiešei tai neturiu ką pasakyt neužmigsiu visą mėn
biusto išpildymas idealus, bet man keistas toks tortas
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 19, 22:03)
plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzz pasakyk kad etiketė pirktinė kokia ar šiaip koks lapas uždėtas o ne pačios darytas nes jei ten taip išpiešei tai neturiu ką pasakyt neužmigsiu visą mėn
Akvilyte - miegok ramiai, prie didziausiu noru taip neispiesciau etikete valgoma, ji spausdinta:) kortikes irgi valgomos, cigaras islipdytas is MMG...zetonai sokoladukai:)
kaip matau Akvilyte ir Dianočka paprastu tortu nebemoka daryt....jom kuo toliau,tuo didesniu iššukiu reikia.......
ŠAUNUOLES MERGINOS....labai gražus darbeliai......
ŠAUNUOLES MERGINOS....labai gražus darbeliai......
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 21:44)
Akvilyte - miegok ramiai, prie didziausiu noru taip neispiesciau etikete valgoma, ji spausdinta:) kortikes irgi valgomos, cigaras islipdytas is MMG...zetonai sokoladukai:)
šito torto neturėjo būt... nu bet nesugebėjau pasakyt tokiai idėjai NE tai ir žaidžiau iki keturių ryto
juodas miškas, medučio suktuvas ir mmg realaus dydžio
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 19, 23:14)
šito torto neturėjo būt... nu bet nesugebėjau pasakyt tokiai idėjai NE tai ir žaidžiau iki keturių ryto
juodas miškas, medučio suktuvas ir mmg realaus dydžio
neblogai butu mano vyrui toks
ne nu,jus moterytes pavarot su tokiais menais saunuoles
o dabar kvailas klausimas (kuriu nuo siandien bus gan daug )
"baibokai" is pastilazo statomi tik ant pastilazo,mmg ir pan masiu? i ganasus ir panasias mases jie susmegtu,taip?
o dabar kvailas klausimas (kuriu nuo siandien bus gan daug )
"baibokai" is pastilazo statomi tik ant pastilazo,mmg ir pan masiu? i ganasus ir panasias mases jie susmegtu,taip?
mergos,, o kokio torto jus nepadarytumet?
nu griuk negyvas, vis mandresni vienas uz kita
nu griuk negyvas, vis mandresni vienas uz kita
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 20:40)
Mano savaitgaliniai darbai
jau viskis kaip nerealiai atrodo
merginos, ziuriu i jusu sedevrus ir negaliu patiketi, kad visai tai rankomis padaryta kad vis tai valgoma - nerealu!!!
biustas tobulas
netobulas.. speneliu truksta..
nerodo man biusto
o butelys nerealus
pažiūrėjau dianočkos foto-labai graži moteris,ir visa šeima labai graži
labiausiai laukiu akvilytės ir dianočkos tortų nes jau jos kaip nustebins
o butelys nerealus
pažiūrėjau dianočkos foto-labai graži moteris,ir visa šeima labai graži
labiausiai laukiu akvilytės ir dianočkos tortų nes jau jos kaip nustebins