Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

SOS reikia skubaus patarimo. Jei uzdesiu ant plikyto baltyminio kremo (beze) papuosimus is mases (juodus), ar neissiskirs dazai, neatsiras nutekejimai? Kazkada dariau torta, lyg ir beze tepiau - nebepamenu, paskui uzdejau tokias zalios mases gelytes ir po kiek laiko, atsirado nuo gelyciu tokie zali nubegimai g.gif Nu niekaip neatgaminu kuom as ten tepiau ta torta, bet itariu, kad bezu...
Noriu ant balto torto deti juodus papuosimus, bet bijau ant bezo deti, o sviestinis nebuna toks akinanciai baltas, tai vel ne iseitis g.gif g.gif Ar tiesiog gamintis mase ir dengti torta mase? Ka patartumet? Labai prasau patarimo, nepalikit klausimo be atsako blush2.gif
Papildyta:
Dianocka, biustas - tobulas thumbup.gif , bet butelys mane nuginklavo visiskai blink.gif Kazkas nepaprasto drinks_cheers.gif
Papildyta:
linette, sketukas su sakuros sakelemis - ispudingo grozio. Visi trys tortai profesionaliai padaryti thumbup.gif , saunuole mirksiukas.gif
Papildyta:
akvilyte blink.gif blink.gif blink.gif mersas SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 20:40)
Jack Daniels butelys teminiam gimtadienio vakareliui - MAFIJA.

plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzz pasakyk kad etiketė pirktinė kokia ar šiaip koks lapas uždėtas o ne pačios darytas unsure.gif nes jei ten taip išpiešei tai neturiu ką pasakyt unsure.gif neužmigsiu visą mėn unsure.gif

biusto išpildymas idealus, bet man keistas toks tortas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 19, 22:03)
plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzz pasakyk kad etiketė pirktinė kokia ar šiaip koks lapas uždėtas o ne pačios darytas  unsure.gif  nes jei ten taip išpiešei tai neturiu ką pasakyt  unsure.gif  neužmigsiu visą mėn  unsure.gif

biusto išpildymas idealus, bet man keistas toks tortas  biggrin.gif

Akvilyte - miegok ramiai, prie didziausiu noru taip neispiesciau lotuliukas.gif etikete valgoma, ji spausdinta:) kortikes irgi valgomos, cigaras islipdytas is MMG...zetonai sokoladukai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 19 gruodžio 2010 - 21:45
kaip matau Akvilyte ir Dianočka paprastu tortu nebemoka daryt....jom kuo toliau,tuo didesniu iššukiu reikia.......
ŠAUNUOLES MERGINOS....labai gražus darbeliai...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 21:44)
Akvilyte - miegok ramiai, prie didziausiu noru taip neispiesciau lotuliukas.gif etikete valgoma,  ji spausdinta:) kortikes irgi valgomos, cigaras islipdytas is MMG...zetonai sokoladukai:)

karsta.gif

šito torto neturėjo būt... nu bet nesugebėjau pasakyt tokiai idėjai NE lotuliukas.gif doh.gif tai ir žaidžiau iki keturių ryto doh.gif

juodas miškas, medučio suktuvas ir mmg biggrin.gif realaus dydžio doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 19 gruodžio 2010 - 22:15
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 19, 23:14)
karsta.gif

šito torto neturėjo būt... nu bet nesugebėjau pasakyt tokiai idėjai NE  lotuliukas.gif  doh.gif  tai ir žaidžiau iki keturių ryto  doh.gif

juodas miškas, medučio suktuvas ir mmg  biggrin.gif realaus dydžio  doh.gif

user posted image

neblogai butu mano vyrui toks thumbup.gif
Atsakyti
ne nu,jus moterytes pavarot su tokiais menais swoon.gif saunuoles first.gif

o dabar kvailas klausimas (kuriu nuo siandien bus gan daug biggrin.gif ) blush2.gif
"baibokai" is pastilazo statomi tik ant pastilazo,mmg ir pan masiu? i ganasus ir panasias mases jie susmegtu,taip? blush2.gif
Atsakyti
mergos,, o kokio torto jus nepadarytumet?

nu griuk negyvas, vis mandresni vienas uz kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 19, 20:40)
Mano savaitgaliniai darbai

jau viskis kaip nerealiai atrodo

merginos, ziuriu i jusu sedevrus ir negaliu patiketi, kad visai tai rankomis padaryta wub.gif kad vis tai valgoma wub.gif - nerealu!!!
Atsakyti
blink.gif biustas tobulas user posted image
Atsakyti
netobulas.. speneliu truksta.. lotuliukas.gif
Atsakyti
nerodo man biusto verysad.gif
o butelys nerealus thumbup.gif
pažiūrėjau dianočkos foto-labai graži moteris,ir visa šeima labai graži wub.gif
labiausiai laukiu akvilytės ir dianočkos tortų nes jau jos kaip nustebins bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 20 gruodžio 2010 - 08:11