Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 12 19, 00:30)
. realiai tas mersas ne idelaus bet tikrai ne toks baisus kaip fotkėj  doh.gif  ale sidabrinis čia (ačiū, Naitui) norėjau vežt purkšt, bet diedas sakė- neišprotėk  lotuliukas.gif  tai turim ką turim  biggrin.gif
iškeliavo jis į belgijos mersedesų centrą  rolleyes.gif  cool.gif tikiuos labai neišbrokys  unsure.gif

jėginis mersas.. galėjai atvežti.. būtume apipurškę lygiai.. Nors ir dabar tas tortas atrodys nerealiai prabangus ir brangus Belgijoj wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
esu pastovi skaitytoja ir mokine, jau pirma klase baigiu biggrin.gif , nes uz menesio bus metai kai pradejau kept, didelis aciu Olestai , Kirbei , Rugiagelei, Asseni uz patarimus ir pamokymus, esat geros mokytojos , labai nesibarat ir po pamoku nepaliekat lotuliukas.gif
labai uzstrigo akvilytes tortai , nu tas basanoskius biggrin.gif vis akyse stovi , niekaip uzmirst negaliu wub.gif , ir neli darbai grazus , na ir kitos merginos sauniai kepa smile.gif
pasivaidensiu su keliais ir as blush2.gif

pastilazas , batukus dariau pirma kart , tai pasirodo ne taip lengva 4 vienodus padaryt
user posted image

cia turejo but geisos sketis ir sakuros , o gavos kazkas pasaus i agrastus doh.gif biggrin.gif , nu taip patiko piest , kad visa apterliojau lotuliukas.gif

user posted image

visa diena bandziau asseni kroksus kopijuot , ne velnio nesigavo , tai isejo tas kas isejo ax.gif

user posted image
kas negerai galit drasiai rezt , kritika belekokia sveikintina smile.gif
kazko nebeina lietuviskai rasyt , atsiprasau

Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif LINETTE, pribloškei, labai gražūs, lygūs, tvarkingi - labai gera mokinė thumbup.gif
Atsakyti
jo mersas nuostabus, oir linette tortai NUOSTABŪS mokinė superrinė.
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 12 19, 11:26)

bet tai kai lygumas tortukų wub.gif thumbup.gif

man tas su sakura labai gražus wub.gif ir skėtukas koks wub.gif super bigsmile.gif
Atsakyti
linettte,labai grazus tortai,tokie lygus ir isbaigti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
linette, super torčiukai, lygūs, gražūs, skėtukas iš vis nerealus bigsmile.gif
O dėl pirmos kursės, tai ir aš ją neseniai tik pabaigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 19 gruodžio 2010 - 13:14
Linette ir nuo manes sveikinimai uzbaigus pirma klase labai grazus tortukai dailus lygus ir skoningi thumbup.gif man su skeciu ir patiko baisiai
grazus svilpukas koks dailus saunuole wub.gif
ir masina baisiai daili saunuoles thumbup.gif
as vis atlekiu paskaitineti pas jus pasigroziu jusu darbeliais nu sventem ir ruosiuosi gal ka naujo issikept reiktu, jei laiko uzteks.
Atsakyti
eikit sau,kooookie toooortai ohmy.gif mega_shok.gif swoon.gif ploja.gif as,dar cia savo "grazuolius"rodau hihihi.gif na,tikekimes,kad po metu,ir as ka nors parodysiu assa.gif labai,nemegstu dengimo masiu,paziureti grazu,bet valgyti nelabai blink.gif
Atsakyti
wacko.gif mega_shok.gif wub.gif
pasaka ne tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 12 19, 11:26)
Sveikos 4u.gif
esu pastovi skaitytoja ir mokine, jau pirma klase baigiu  biggrin.gif , nes uz menesio bus metai kai pradejau kept, didelis aciu Olestai , Kirbei , Rugiagelei, Asseni uz patarimus ir pamokymus, esat geros mokytojos , labai nesibarat ir po pamoku nepaliekat  lotuliukas.gif
labai uzstrigo akvilytes tortai , nu tas basanoskius biggrin.gif  vis akyse stovi , niekaip uzmirst negaliu wub.gif , ir neli darbai grazus , na ir kitos merginos sauniai kepa  smile.gif
pasivaidensiu su keliais ir as  blush2.gif

Pagalvojau - siandien lygiai metai, kai iskepiau pirmaji torta dengta mase.. Pirmojo torto niekam rodyti nesinori, o dabar jau visai neblogi iseina smile.gif
Irgi turiu padekoti mokytojoms: Cipciukui, Olestai, Asseni, Naitui ir visoms kitoms (nepykit, jei nepaminejau), kurios noriai, be pavydo dalinasi savo patirtimi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
tokios progos o torto jokio blink.gif tai kaip švęst? blink.gif
Atsakyti