QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 22:04)
kaip aš sakau: tiesioginiu glostymo būdu man tai labiausiai patinkanti eigos dalis, kai užkloji masę ir glostai glostai glostai....
fainas kaktusiukas.. reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???
fainas kaktusiukas.. reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???
nors as dar tik naujoke puosime(nors,kai kam jau taip neatrodo )visuomet darau Beze pagal cypciuka imam 120grcukraus,1 Mdydzio kiausis,ir 3 saukstai vandens. Vandeni ant cukraus ir uzkaiciu,ant nlb stiprios ugnies-maisau,kol atverda paskui fsio. Kol verda isplaku kiausi iki "pjaunamu"putu. Is anksto prisileidziu vandens(kur reikes atsaldyti beze)ir visuomet turiu po ranka kokius 4 mazus saukstelius kai,cukrus pradeda letai kunkuliuoti,vis ikisu saukstelio gala,ir iskart i salta vandeni,ir taip tol,kol "tas galas" pasidaro kietokas nu,nzn,man is pirmo kart pavyko na,kai sirupas isvires,ir dar nesudeges pilame plakant i kiausinio baltymus,dedame citrinos rugst,ir gale dazus,jei nori
niekada nedarau daugiau,kaip is 3 baltymu-ir taip vargsti,kol isplaki