Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 22:04)
kaip aš sakau: tiesioginiu glostymo būdu  biggrin.gif  man tai labiausiai patinkanti eigos dalis, kai užkloji masę ir glostai glostai glostai....

fainas kaktusiukas..  wub.gif  reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze  verysad.gif  nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???

nors as dar tik naujoke puosime(nors,kai kam jau taip neatrodo hihihi.gif )visuomet darau Beze pagal cypciuka thumbup.gif imam 120grcukraus,1 Mdydzio kiausis,ir 3 saukstai vandens. Vandeni ant cukraus ir uzkaiciu,ant nlb stiprios ugnies-maisau,kol atverda paskui fsio. Kol verda isplaku kiausi iki "pjaunamu"putu. Is anksto prisileidziu vandens(kur reikes atsaldyti beze)ir visuomet turiu po ranka kokius 4 mazus saukstelius biggrin.gif kai,cukrus pradeda letai kunkuliuoti,vis ikisu saukstelio gala,ir iskart i salta vandeni,ir taip tol,kol "tas galas" hihihi.gif pasidaro kietokas mirksiukas.gif nu,nzn,man is pirmo kart pavyko drinks_cheers.gif na,kai sirupas isvires,ir dar nesudeges hihihi.gif pilame plakant i kiausinio baltymus,dedame citrinos rugst,ir gale dazus,jei nori thumbup.gif
niekada nedarau daugiau,kaip is 3 baltymu-ir taip vargsti,kol isplaki karsta.gif
Atsakyti
akvilyte bigsmile.gif mersas kaip tikras thumbup.gif thumbup.gif 6aunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
rafaelo,. mmg mase
user posted image

cia dariau savo dukryte gimtadieniui,jogurtinis .mmg mase
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 19 gruodžio 2010 - 09:45
Akvilyte, Tavo tortas - švilpukas pelno METŲ ORIGINALIAUSIO TORTO TITULĄ first.gif nu labai superinis thumbup.gif

ačiū, kad nepamirštat 4u.gif
Atsakyti
user posted image kirbes medutis,puosta grietinele...ar kada sakiau kad nekenciu puosimo grietinele bash.gif user posted imageir rafaelo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisute: 19 gruodžio 2010 - 10:00
Labas rytas smile.gif Jau reikia dengti torta. Vis dar kamoja klausimas, ar galiu dengti ant mascarpone+rududu kremo, ar dar reikia sarlot uztept ant virsaus? Aciukas uz skubia pagalba.
Atsakyti
BET KOKĮ TORTĄ NORINT DENGTI MASE, BŪTINA IŠLYGINTI SVIESTINIU KREMU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 22:30)
sudėjus tamstos rankeles ir aistra kepiniams tai net neabejoju kad tortas gausis fantastiškas  bigsmile.gif  4u.gif

čia įmetu šiaip parodyt... nors net nuotruakos nenorėjau daryt, nes absiliuti nesąmonė gaunas...

tai, kad kepiniams as tos aistros neturiu, ne mano cia sritis, pradinuke as dar cia unsure.gif bet reiks labai stengtis....

tu tai vadini absoliucia nesamone doh.gif neispasakyto kruopstumo reikalaujantis tortas, atrodo kaip tikras thumbup.gif

QUOTE(Solen @ 2010 12 19, 08:29)
si kart isbandziau Sarlot krema mirksiukas.gif

aciu 4u.gif reiks ir man lekt ieskoti kas per velnias tas Sarlot kremas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 19, 09:27)

na reiks išmėgint taip biggrin.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 12 19, 09:44)
cia dariau savo dukryte gimtadieniui,jogurtinis .mmg mase

šitas liux bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 12 19, 09:46)
Akvilyte, Tavo tortas - švilpukas pelno METŲ ORIGINALIAUSIO TORTO TITULĄ  first.gif nu labai superinis thumbup.gif

ačiū biggrin.gif šiaip tai yra tikri tokie švilpukai ax.gif

QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 19, 10:09)
Labas rytas smile.gif Jau reikia dengti torta. Vis dar kamoja klausimas, ar galiu dengti ant mascarpone+rududu kremo, ar dar reikia sarlot uztept ant virsaus? Aciukas uz skubia pagalba.

o kaip pati jauti? pripietus ranką kietas tas kremas/ sustingęs??? aš dengčiau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 12 19, 10:29)
BET KOKĮ TORTĄ NORINT DENGTI MASE, BŪTINA IŠLYGINTI SVIESTINIU KREMU  4u.gif

aš pradžioj tai kelis tortus buvau aptepus grietinėlės likučių ir trupinių mišinėliu.... kai dar kaip velnias kryžiaus bijojau bandyt šarlotės... nu ir nieko nenutiko smile.gif bet dabar tai aptepu VISADA rolleyes.gif nes ir naminiam vartojimui jei puošiu rolleyes.gif
Atsakyti
Joooo g.gif mersas tai nerealus thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
akvilytė,mersas gerulis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad tokie švilpukai yra tai aš žinau, mano sūnulis turi, bet torto tokio neteko matyti, o juolab tokio tikroviško thumbup.gif
Atsakyti