Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 18, 19:18)
Ir dar nesuprantu kaip jus padarot lygiai torto apacia, nes man susigarbanoja apacioje ir tenka vis kazka sugalvoti, kad paslepti.

kaip aš sakau: tiesioginiu glostymo būdu biggrin.gif man tai labiausiai patinkanti eigos dalis, kai užkloji masę ir glostai glostai glostai....

fainas kaktusiukas.. wub.gif reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze verysad.gif nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 21:04)
. jei kasnors pravestų kursus apie beze  verysad.gif  nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???


o kas butent neaišku..... g.gif bandyk,daryk ir gausis.......na nežinau kas ten taip sunku..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 12 18, 19:10)
atnesu tortuka smile.gif medaus,saldainiu mase

sakykit o kuo aptepet torta pries dengiant mase? sviestiniu ar grietines kremu?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 18, 21:39)
o kas butent neaišku..... g.gif bandyk,daryk ir gausis.......na nežinau kas ten taip sunku..... g.gif

bandau bandau... tai arba nedaverdu arba perverdu sirupą g.gif paskutinį kartą tai formą laikė, bet sukietėjo į ragą o ir ištaško sirupą į šonus man kažkaip, tai karamelės gabaliukai kreme būna verysad.gif nu niekaip man nepavyksta jo perprast sad.gif

QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 21:47)
sakykit o kuo aptepet torta pries dengiant mase? sviestiniu ar grietines kremu?

sviestiniu "sarlot" kremu arba sviestiniu su kondensuotu pienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 21:51)
sviestiniu "sarlot" kremu arba sviestiniu su kondensuotu pienu  biggrin.gif

man pradedanciai sioj srityje bus isbandymas medaus tortas su vienokiu kremu, virsu aptepti kitokiu ir mase uzdengti, o ant mases spidermano galva ispaisyti doh.gif bet ko nepadarysi del vaiko noru blush2.gif

dar geras menesisi iki gimtadienio, bet jau gal du menesius mastau apie ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 gruodžio 2010 - 21:57
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 21:56)

sudėjus tamstos rankeles ir aistra kepiniams tai net neabejoju kad tortas gausis fantastiškas bigsmile.gif 4u.gif


čia įmetu šiaip parodyt... nors net nuotruakos nenorėjau daryt, nes absiliuti nesąmonė gaunas... realiai tas mersas ne idelaus bet tikrai ne toks baisus kaip fotkėj doh.gif ale sidabrinis čia (ačiū, Naitui) norėjau vežt purkšt, bet diedas sakė- neišprotėk lotuliukas.gif tai turim ką turim biggrin.gif
iškeliavo jis į belgijos mersedesų centrą rolleyes.gif cool.gif tikiuos labai neišbrokys unsure.gif

medutis ir mmg... atrodo nedidelis bet realiai tai 6 kg cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 gruodžio 2010 - 22:39
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 22:30)
čia įmetu šiaip parodyt... nors net nuotruakos nenorėjau daryt, nes absiliuti nesąmonė gaunas... realiai tas mersas ne idelaus bet tikrai ne toks baisus kaip fotkėj  doh.gif  ale sidabrinis čia (ačiū, Naitui) norėjau vežt purkšt, bet diedas sakė- neišprotėk  lotuliukas.gif  tai turim ką turim  biggrin.gif
iškeliavo jis į belgijos mersedesų centrą  rolleyes.gif  cool.gif tikiuos labai neišbrokys  unsure.gif


ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif umn.gif kaip grazu, beprotiskai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
akvilyte, dėl kremo supratau smile.gif išsikepiau snikerso, rafaelo ir kakavinius biskvitus, pasidariau saldainių masės, bandysiu ryt kažką konstruot.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 22:30)
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 21:56)

iškeliavo jis į belgijos mersedesų centrą rolleyes.gif cool.gif tikiuos labai neišbrokys unsure.gif

medutis ir mmg... atrodo nedidelis bet realiai tai 6 kg cool.gif

aas apakau visiskai,reiks lekt pas gydytojus,tvarkytis regejima,tai bent rankas zmones turi,fantazija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli. Ka tik aptepiau visa tortuka mascarpone+rududu kremu, ar tepti dar sarlot krema pries dengiant mase ar uzteks ir sito? Dar kreipiuosi i merginas, kurios yra dariusios bokala - parasykit prasau kokiu parametru jis pas jus gaunasi - skersmuo ir aukstis, nors jau ne kazka galesiu pakeisti, bet man siaip idomu, nes maniskis gigantas kazkoks gaunasi ir vistiek man i bokala nelabai panasus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 21:47)
sakykit o kuo aptepet torta pries dengiant mase? sviestiniu ar grietines kremu?



si kart isbandziau Sarlot krema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 21:04)
kaip aš sakau: tiesioginiu glostymo būdu  biggrin.gif  man tai labiausiai patinkanti eigos dalis, kai užkloji masę ir glostai glostai glostai....

fainas kaktusiukas..  wub.gif  reiks ir man kada vietoj orchidėjų pamėgint... jei kasnors pravestų kursus apie beze  verysad.gif  nu padaryyyyyyyyyykit kasnors ką???


Aš naudoju karštą bezo paruošimo būdą, kurio lyg ir nemačiau Asseni temoje:
Imame 100 g baltymo (2-3 baltymai maždaug, bet geriausia sverti) ir 200 g cukraus. Dedame viską į dubenėlį, o dubenėlį dedame į vandens vonelę ir kaitiname intensyviai maišant (neplakant), kol nebelieka cukraus kristalų, o įkišus pirštą yra karšta ir tąsi, bet neverda (kokias 5 minutes). Įšimame iš vonelės ir plakame iki stiprios bezo konsistencijos apie 10min. Galime naudoti iš karto, arba laikyti šaldytuve uždengus maišeliu, nes šis bezas labai greitai džiūsta.
Atsakyti