O rafaela su rafaelo kremu aptepinet ir dengt MMg nebus matyt tu nelygumu nuo drozliu? Nes nes nesu rafaelo dengus MMG
Merginos, kiek maždaug reikia dėti Gum tragacanth į vieną normą MMG? Ačiū
QUOTE(pupainga @ 2010 12 18, 16:56)
į MMG? nesu dėjusi.. nes man MMG ir taip gera gaunas.
Dedu į pastilažą. Į vieną pastilažo normą dedu nubrauktą šaukštelį arbatinį.
QUOTE(neli @ 2010 12 18, 12:14)
koks grooooozis
Neli, labai grazus tortukas - spalvos nuostabios! Is tikro viskas super!!!
Kirbe, labai dailiai padarei vaisini, o medziotojo man neatidare, gal veliau sugrisiu dar oaziureti.
Pingviniukai Kaip grazu znt zieminiu tortu pingvinukai! Mano pingvinukai ant tortuko uzlips pirmadieni
neli, dar ir vienetukas - puikuliukas
Kirbe, labai dailiai padarei vaisini, o medziotojo man neatidare, gal veliau sugrisiu dar oaziureti.
Pingviniukai Kaip grazu znt zieminiu tortu pingvinukai! Mano pingvinukai ant tortuko uzlips pirmadieni
neli, dar ir vienetukas - puikuliukas
Ateinu su nelaime (ir šiaip neblizga): bekeliant į dėžę trūko viršus, kaip slepiat tokius brokus?
Snikersas, pastiliažas dengimui, šokoladas. želiniai saldainiai. Ir šitie kažkodėl iki galo neištirpo, nors pati masė jau ir užvirus buvo....
Snikersas, pastiliažas dengimui, šokoladas. želiniai saldainiai. Ir šitie kažkodėl iki galo neištirpo, nors pati masė jau ir užvirus buvo....
Sveikos kepejeles
As esu visiskai zalia tortu puosime. Labai noriu Kaledom,s issikept rafaelo torta. Gal galit patart, koks puosimo budas yra paprasciausias? Kaip ji aptept, kad graziai ziuretusi? Busiu dekinga uz visus patarimus
As esu visiskai zalia tortu puosime. Labai noriu Kaledom,s issikept rafaelo torta. Gal galit patart, koks puosimo budas yra paprasciausias? Kaip ji aptept, kad graziai ziuretusi? Busiu dekinga uz visus patarimus
koks vienetukas
atnesu tortuka medaus,saldainiu mase
atnesu tortuka medaus,saldainiu mase
Sveikos, atnesu savo tortuka. Jus man papasakokit ka as darau ne taip, kad pas mane grietinele kazkaip susiguzia, dzibukai kazkokie negrazus pasidaro, kai pastovi. Ir spalva kazkokia lyg apserksnijusi. Nesuprantu, jau antra karta dariau ir vel tas pats. Kame mano klaida? Ir dar nesuprantu kaip jus padarot lygiai torto apacia, nes man susigarbanoja apacioje ir tenka vis kazka sugalvoti, kad paslepti.
Tortukas Ferrero Roche (beje, superinis mano skoniui, kaip ir tikejausi, ir sveciai visi buvo suzaveti), virsuje bulvyte-kito tortuko biskvitu likuciai su mascarpone kremu. Papuosimai - sokoladine saldainiu mase, trupinukai, grietinele, gelytes (pirma karta lipdytos ir nelabai vykusios) is "fondant".
Tortukas Ferrero Roche (beje, superinis mano skoniui, kaip ir tikejausi, ir sveciai visi buvo suzaveti), virsuje bulvyte-kito tortuko biskvitu likuciai su mascarpone kremu. Papuosimai - sokoladine saldainiu mase, trupinukai, grietinele, gelytes (pirma karta lipdytos ir nelabai vykusios) is "fondant".
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 18, 19:47)
Ateinu su nelaime (ir šiaip neblizga): bekeliant į dėžę trūko viršus, kaip slepiat tokius brokus?
as tai nei karto nedariau torto, tai nezinau jokiu gudrybiu , bet gal nupieskit koia eglutes sakele. visai butu grazu.
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 18, 19:37)
as tai nei karto nedariau torto, tai nezinau jokiu gudrybiu , bet gal nupieskit koia eglutes sakele. visai butu grazu.
sakot? nu reikia kažką galvot...
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 18, 19:18)
Sveikos, atnesu savo tortuka.
meno kūriniai čia