Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 20:55)
Su puodeliu, tai akvilytes ideja.. as jos paklausiau, kaip padare smile.gif ejau net is anytos skolintis tinkama puodeli, nes pas mane per auksti buvo smile.gif

Iskart klausiu- o to puoduko nereikejo ne su kuo patept, na kad neprikibtu ir graziai nusiimtu
Atsakyti
thumbup.gif Vel pniinukai,

Neli man labai grazus tortukas, spalvotas, nuotaikingas

Kirbe visada su idealiais

Akvilytes toks grazus svilpukas

Ir Keno dzbuooji masinye graziai atrodo.

unsure.gif O as tai nors ir sutepiau si vakar ferreo roche tortuka, bet neturesiu ka fotkinti. nes jis cia bus paragavimui tik g.gif seimyna sake nepuost o dot suvalgyti ant greito, nori isbandyti nauja skoni. O man darbu tiek, kad nespesii papuosti.

Nu bet kita savaite tai darysiu du tortikus kaledoms, va tada nufotkinsi saviskius kokie beiseitu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit merginos koki torta planuojat darytis sau naujiems, turiu planu napoleona blush2.gif , bet kaip papuost, noretusi kazko grazaus ir nesudetingo..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 12 17, 22:37)
kaip plastmasinis,

Su kuo įspaustas raštas ir kokiais dažais dažei?

lotuliukas.gif jei nebūtų to švilpuko galo ( hihihi.gif ) tai tikrai būtų įmanoma su normaliu kamuoliu supainiot ax.gif aš pati nustebus nes labai tikroviškas gavosi blush2.gif

topsecret.gif su paprasta bulvine tarka rolleyes.gif ta pati smulkiausia rolleyes.gif

dėjau dažų ir į masę... o paskui dar ant viršaus truputį paspalvinau... americolor pas mane visi dažai 4u.gif

QUOTE(airius @ 2010 12 18, 01:09)
Iskart klausiu- o to puoduko nereikejo ne su kuo patept, na kad neprikibtu ir graziai nusiimtu

man tai iš pirmo karto prikibo doh.gif antrą kartą nepagailėjau krakmolo rolleyes.gif tai be problemų nusiėmė rolleyes.gif

QUOTE(airius @ 2010 12 18, 01:23)
Sakykit merginos koki torta planuojat darytis sau naujiems, turiu planu napoleona blush2.gif , bet kaip papuost, noretusi kazko grazaus ir nesudetingo..... g.gif

aš darysiu tiramisu ax.gif elementarus, iš šonų piršteliais ir gal kad šventiškaiu būtų perrišiu kaspinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 17, 22:31)
tas su raganaite, nu toks mielas, ir kai paziuri toks paprastas. liuks  thumbup.gif

QUOTE(neli @ 2010 12 17, 22:44)
Tortas su ragainaite labai patiko bigsmile.gif

Smagu girdėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man kazko visiskai neprikibo prie puodelio namelis... vakar dar viena dariau.. tieisog kai kociojau ant pudros, taip ir uzdejau.

Eigos ten nera ko fotkint pingvinuku.. tieisog nulipdau toki kaip kegli, padarau pilvuka,tada uzdedu sparnus, tada snapeli, kojytes, akytes,kepures, salikus smile.gif as visa partija prisilipdau kegliu, ir visiems is eiles lipdau kitas detales.

Pingvinukai is marcipano, o jis kaip zinia puikiai nuima spalva. Uztenka poros lasu dazu... na ziurin koki gumula teslos darysit smile.gif
Atsakyti
nugi ziuriu ziuriu as i ta sustingusi torta ir manu reikia nors minimaliai papuost, gaila tki grazu nedadaryta pjauti. puosiu
Atsakyti
Noriu paklausti - ar galima sviesto-konensovkės kremą dažyti kakava? Man reikia rudo kremo, tik va neturiu rudų dažų blush2.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 18, 03:17)
topsecret.gif su paprasta bulvine tarka  rolleyes.gif  ta pati smulkiausia rolleyes.gif

Ale ir išradingumas žmonių thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atnešu Gummy bear, rafaelo, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 12 18, 11:14)
Ale ir išradingumas žmonių thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu sugalvoji kad reik grublėto, eini per visus stalčius ir ieškai su kuo daryt lotuliukas.gif blush2.gif

bet tai kaip jum tokios figūrėlės gaunas?? wub.gif super wub.gif

lipdžiau šianakt puchą su draugais.. nu ir totaus breidas verysad.gif ne mano rankom tokie darbai schmoll.gif išformuot galiu bet ką.. nu bet figūrėlės kaip ir gėlės man tamsus miškas doh.gif
Atsakyti
Laba, prašau, padėkit pradžiamokslei blush2.gif

ar galima daryti sviestinį kremą su Rududu? Ar ant jo tiks dėti dengimo masę? Su kuria lengviau dirbti? Saldainių, cukraus ar pastilažu? Turbūt pastaruoju, nes matyau, kad dažniausiai naudojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 12 18, 12:03)
ar galima daryti sviestinį kremą su Rududu?

Ar ant jo tiks dėti dengimo masę? Su kuria lengviau dirbti? Saldainių, cukraus ar pastilažu? Turbūt pastaruoju, nes matyau, kad dažniausiai naudojamas  smile.gif

aš vieną tortą prieš dengiant mase aptepiau su karameliniu kavos kremu ir buvo liux bigsmile.gif tai manau ir sviestas su rududu turėtų būt gerai rolleyes.gif

čia jau kiekviena randa sau tinkamiausią variantą ax.gif
Atsakyti