Rugiagėlės pingvinukų tortas labai šaunus, Kirbės kaip visada irgi, puikūs tortai
O kempinukui tai tikrai, kojos kaip išsuktos..
Mano šios dienos tortukas mažai raganaitei
Viduje Kirbės medutis, raganėlė ir katinukai iš pastiliažo, šokoladas, trupinukai, šarlot kremas.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 13:24)
Tuo paciu ir parodysiu.
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai tik realiai dar "sniegelis" blizga, bet nuotraukoj nesimato..
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai tik realiai dar "sniegelis" blizga, bet nuotraukoj nesimato..
koks dailus tortas
QUOTE(Ulė @ 2010 12 17, 14:25)
tingiu
tortų nedarau pagal užsakymus, ..na einu pravalyt truputį
QUOTE(Elentari @ 2010 12 17, 22:09)
Mano šios dienos tortukas mažai raganaitei
Viduje Kirbės medutis, raganėlė ir katinukai iš pastiliažo, šokoladas, trupinukai, šarlot kremas.
Gražutis.. įdomus..
Elentari, su praėjusiu
QUOTE(kirbe @ 2010 12 17, 18:10)
rafaelo...skirtas dviems vyriškiams....medžiotojui ir žvejui.....]
šitas jėga
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 19:55)
Ale as kazko pamatau torta, ir mane net kaip elektra pakrato.. jau gal vsio mano tortu darymui
aš jau irgi atsikalndau dar kelis padarua ką prižadėjus ir eisiu atostogų nuo tortų
QUOTE(vida/d @ 2010 12 17, 18:21)
"Juodasis miskas"???
šitas fainas, bet aš tai danar visiem olestos turtingą kavos toratą liaupsinu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 19:55)
ejau net is anytos skolintis tinkama puodeli, nes pas mane per auksti buvo
nu va pasirodo ir naudos iš uošvienikių yra
QUOTE(Elentari @ 2010 12 17, 20:09)
s mažai raganaitei
toks atrodo elementarus kaip du kart du nu bet koooooooooooooookas gražus
aš vėl su savo nestandartu
švilpukas- dovana krepšinio treneriui
turtingas kavos tortas ir mmg
Labos, nu ir grozybiu prisiziurejau. As dar tik mokaus. Man toks klausimas iskilo,ne karta teko matyt puosiant torta su medziagine juostele-kaspinu. Tai pries pjaustant ji nuimat? O jis neissitepa,ir koks paskui vaizdas?
jau koks tortu grozis,saunuoles merginos ...o pingviniukams juoda mase iskart nudazot ir lipdot ar mase dazyta ant virsaus
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 11:24)
ahaaaaa,,,yra ant torto kelios bangos !!!
nu laaaabai simpatiski tie pingviniukai isimylejau... galetum eiga pafotkint, nors reikia tik bandyt ir turi gautis kazkas
o del spalvinimo ir man idomu, is kur tokia ryski spalva ?
tas su raganaite, nu toks mielas, ir kai paziuri toks paprastas. liuks
QUOTE(naitas @ 2010 12 17, 20:44)
Ačiū ir ačiū, Naitai QUOTE(akvilyte @ 2010 12 17, 20:45)
toks atrodo elementarus kaip du kart du nu bet koooooooooooooookas gražus
Ačiukas Taip, atrodo tikrai kaip du kart du, bet man, kaip pradedančia, tai tenka biški paprakaituot Kol išpjausčiau tuos trafaretus, kai vaikas tai ant kelių, tai ant kupros korėsi , gi visąlaik norisi dėmesio, kai mama negali QUOTE(akvilyte @ 2010 12 17, 20:45)
Nu super, super, kaip plastmasinis, kaip taip ir padarei Su kuo įspaustas raštas ir kokiais dažais dažei?
Tortas su ragainaite labai patiko
O akvilyte vėl stebuklą atnešė, super švilpukas
O akvilyte vėl stebuklą atnešė, super švilpukas
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 17, 22:45)
aš vėl su savo nestandartu
neyra žodžių super
QUOTE(keno @ 2010 12 17, 23:13)
nu kodėl geras tortas.. vaikai atleidžia viską - ir dainas šalia natų, ir neprofesionalius tortus. Betgi tai suteikia jiems laimės
Papildyta:
QUOTE(Jurgina77 @ 2010 12 17, 23:46)
Man toks klausimas iskilo,ne karta teko matyt puosiant torta su medziagine juostele-kaspinu. Tai pries pjaustant ji nuimat? O jis neissitepa,ir koks paskui vaizdas?
išsitepa. Išsitepa toj vietoj, kur yra sujungiamas ir pritvirtinamas prie kočiojamos cukraus pudros masės. NEmanau, kad kaspinus deda ant sviestinio kremo, nes tada jie išeitų dėmėm. Na gal ant beze galima būtų dėti..
o prieš pjaunant tortą nuima tą kaspiną. kaip ir kitus nevalgomus aksesuarus. tai koks jau skirtumas, švarus jis ar ne
Kirbe net balsu užsijuokiau,koks prikolnas tortas žvejokliam tas valty tai net panašus į orginalą