Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rugiagėlės pingvinukų tortas labai šaunus, Kirbės kaip visada irgi, puikūs tortai 4u.gif
O kempinukui tai tikrai, kojos kaip išsuktos.. blush2.gif

Mano šios dienos tortukas mažai raganaitei biggrin.gif
Viduje Kirbės medutis, raganėlė ir katinukai iš pastiliažo, šokoladas, trupinukai, šarlot kremas.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 13:24)
Tuo paciu ir parodysiu.
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai smile.gif tik realiai dar "sniegelis" blizga, bet nuotraukoj nesimato..

wub.gif koks dailus tortas wub.gif

QUOTE(Ulė @ 2010 12 17, 14:25)
Naitas,gal galetumet issivalyt az blush2.gif  4u.gif

tingiu irnesakyk.gif
tortų nedarau pagal užsakymus, ..na einu pravalyt truputį

QUOTE(Elentari @ 2010 12 17, 22:09)
Mano šios dienos tortukas mažai raganaitei  biggrin.gif
Viduje Kirbės medutis, raganėlė ir katinukai iš pastiliažo, šokoladas, trupinukai, šarlot kremas.

wub.gif Gražutis.. įdomus..

Elentari, su praėjusiu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 17, 18:10)
rafaelo...skirtas dviems vyriškiams....medžiotojui ir žvejui.....]

šitas jėga bigsmile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 19:55)
Ale as kazko pamatau torta, ir mane net kaip elektra pakrato.. jau gal vsio mano tortu darymui biggrin.gif

aš jau irgi atsikalndau schmoll.gif blush2.gif dar kelis padarua ką prižadėjus ir eisiu atostogų nuo tortų rolleyes.gif

QUOTE(vida/d @ 2010 12 17, 18:21)
"Juodasis miskas"???

šitas fainas, bet aš tai danar visiem olestos turtingą kavos toratą liaupsinu wub.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 19:55)
ejau net is anytos skolintis tinkama puodeli, nes pas mane per auksti buvo smile.gif

nu va pasirodo ir naudos iš uošvienikių yra thumbup.gif

QUOTE(Elentari @ 2010 12 17, 20:09)
s mažai raganaitei  biggrin.gif

toks atrodo elementarus kaip du kart du nu bet koooooooooooooookas gražus wub.gif

aš vėl su savo nestandartu lotuliukas.gif
švilpukas- dovana krepšinio treneriui ax.gif

turtingas kavos tortas ir mmg biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 17, 20:45)

thumbup.gif
Atsakyti
na ir groziai-Jusu tortai ok.gif swoon.gif cia mano siandieninis darbelis,man jis kzk nelabai blink.gif bet,kaip pradedanciajai... greit paprase,keliu valandu darbas
vidus,mano "keksine"tesla-virsus-beze,ratai-sausainiukai,lempos-guminukai biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
kadangi nevienodi antgaliai,dzybukai nevienodi biggrin.gif
Atsakyti
Labos, nu ir grozybiu prisiziurejau. As dar tik mokaus. Man toks klausimas iskilo,ne karta teko matyt puosiant torta su medziagine juostele-kaspinu. Tai pries pjaustant ji nuimat? O jis neissitepa,ir koks paskui vaizdas? blush2.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif jau koks tortu grozis,saunuoles merginos 4u.gif ...o pingviniukams juoda mase iskart nudazot ir lipdot ar mase dazyta ant virsaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 11:24)

ahaaaaa,,,yra ant torto kelios bangos !!! lotuliukas.gif

nu laaaabai simpatiski tie pingviniukai wub.gif wub.gif wub.gif isimylejau... galetum eiga pafotkint, nors reikia tik bandyt ir turi gautis kazkas rolleyes.gif
o del spalvinimo ir man idomu, is kur tokia ryski spalva ?

tas su raganaite, nu toks mielas, ir kai paziuri toks paprastas. liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 12 17, 20:44)
wub.gif  Gražutis.. įdomus..

Elentari, su praėjusiu  happybday.gif
Ačiū ir ačiū, Naitai 4u.gif

toks atrodo elementarus kaip du kart du nu bet koooooooooooooookas gražus  wub.gif
Ačiukas 4u.gif Taip, atrodo tikrai kaip du kart du, bet man, kaip pradedančia, tai tenka biški paprakaituot lotuliukas.gif Kol išpjausčiau tuos trafaretus, kai vaikas tai ant kelių, tai ant kupros korėsi lotuliukas.gif , gi visąlaik norisi dėmesio, kai mama negali doh.gif
turtingas kavos tortas ir mmg  biggrin.gif
Nu super, super, kaip plastmasinis, kaip taip ir padarei bigsmile.gif 4u.gif Su kuo įspaustas raštas ir kokiais dažais dažei?
Atsakyti
Tortas su ragainaite labai patiko bigsmile.gif

O akvilyte vėl stebuklą atnešė, super švilpukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 17, 22:45)
aš vėl su savo nestandartu  lotuliukas.gif
švilpukas- dovana krepšinio treneriui  ax.gif

turtingas kavos tortas ir mmg  biggrin.gif

neyra žodžių mega_shok.gif super wub.gif

QUOTE(keno @ 2010 12 17, 23:13)
na ir groziai-Jusu tortai ok.gif  swoon.gif cia mano siandieninis darbelis,man jis kzk nelabai

nu kodėl ax.gif geras tortas.. vaikai atleidžia viską - ir dainas šalia natų, ir neprofesionalius tortus. Betgi tai suteikia jiems laimės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgina77 @ 2010 12 17, 23:46)
Man toks klausimas iskilo,ne karta teko matyt puosiant torta su medziagine juostele-kaspinu. Tai pries pjaustant ji nuimat? O jis neissitepa,ir koks paskui vaizdas?  blush2.gif  g.gif  doh.gif

išsitepa. Išsitepa toj vietoj, kur yra sujungiamas ir pritvirtinamas prie kočiojamos cukraus pudros masės. NEmanau, kad kaspinus deda ant sviestinio kremo, nes tada jie išeitų dėmėm. Na gal ant beze galima būtų dėti..
o prieš pjaunant tortą nuima tą kaspiną. kaip ir kitus nevalgomus aksesuarus. tai koks jau skirtumas, švarus jis ar ne irnesakyk.gif
Atsakyti
Kirbe thumbup.gif net balsu užsijuokiau,koks prikolnas tortas žvejokliam thumbup.gif tas valty tai net panašus į orginalą laugh.gif
Atsakyti