Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 17, 14:51)
Rugiagele-nuostabus pingvinai ! o is arciau fotkes neturi?

Is arciau nenufotkinau, bet veliau galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 15:58)
Is arciau nenufotkinau, bet veliau galesiu smile.gif

butinai bigsmile.gif lauksiu
Atsakyti
4u.gif mergino9s aš čia pas jus užsuku seilę pavarvinti ax.gif wub.gif nu jau tokie grožiai wub.gif
šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Vaisinis torčiukas.....
user posted image

rafaelo...skirtas dviems vyriškiams....medžiotojui ir žvejui.....

user posted image
Atsakyti
Oij koks medziotojo fainas!

Ale as kazko pamatau torta, ir mane net kaip elektra pakrato.. jau gal vsio mano tortu darymui biggrin.gif
Atsakyti
tikrai labai daug groziu prisiziurejau thumbup.gif Dabar as vis niekaip neissirenku ,koki torta daryti Kaledoms.Esu darius "Meduti"kelis kartus ,"Rafaelo " -dariau lapkriti ,dar "Napaleona "darius pora kartu.Gal galite pasiulyti koki nesudetinga labai ir skanu ax.gif ax.gif kaip tortai "Menulis" ir "Juodasis miskas"???As esu ,tik megeja,kokiai progai pasidarau ir viskas,tai bandziu labaiiii mazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 17 gruodžio 2010 - 18:23
QUOTE(vida/d @ 2010 12 17, 18:21)
tikrai labai daug groziu prisiziurejau thumbup.gif Dabar as vis niekaip neissirenku ,koki torta daryti Kaledoms.Esu darius "Meduti"kelis kartus ,"Rafaelo " -dariau lapkriti ,dar "Napaleona "darius pora kartu.Gal galite pasiulyti koki nesudetinga labai ir skanu ax.gif  ax.gif kaip tortai "Menulis" ir "Juodasis miskas"???As esu ,tik megeja,kokiai progai pasidarau ir viskas,tai bandziu labaiiii mazai

menulio nedarius,bet juosadis miškas tikrai nesudetingas ir skanus tortas.....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 11:24)
Ryt bus aisku... gal bus valgomas, bet faktas, kad taip stengiausi, o kremas ne toks gavosi sad.gif

Tuo paciu ir parodysiu.
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai smile.gif tik realiai dar "sniegelis" blizga, bet nuotraukoj nesimato..

pati lipdei pingvinukus? labai grazus wub.gif reiks ir man bandyti suneno gimtadieniui g.gif jauciu sunkiai seksis, bet reikes taviskius kopijuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 12 17, 19:02)
pati lipdei pingvinukus? labai grazus  wub.gif  reiks ir man bandyti suneno gimtadieniui  g.gif jauciu sunkiai seksis, bet reikes taviskius kopijuoti  blush2.gif

Pati lipdziau - labai lengva wink.gif
Papildyta:
Toms, kurios prase is arciau..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi merginos, kokie gražūs visų tortai. Aš vis ateinu akių paganyti, šiuo metu visai nesiimu jokių tortų, bet greitai žadu atsigriebti tongue.gif .
Atsakyti
Rugiagėliuk, labai išradingai ant puoduko suformuotas pingvinų namelis thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif

šaunuolės merginos, labai gražūs tortai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 17, 19:53)
Rugiagėliuk, labai išradingai ant puoduko suformuotas pingvinų namelis thumbup.gif  šaunuolė  thumbup.gif

šaunuolės merginos, labai gražūs tortai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su puodeliu, tai akvilytes ideja.. as jos paklausiau, kaip padare smile.gif ejau net is anytos skolintis tinkama puodeli, nes pas mane per auksti buvo smile.gif
Atsakyti