Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Pintikė @ 2010 12 17, 11:33)
Rugiagele,labai jau simpatiski tie tavo pingvinukai,copy-paste ax.gif  o apibarstei cukraus pudra ar kokoso drozlemis?

Cukraus pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 17, 12:26)
julioske, saunuole, kad radau buda issiversti be dazu.

O del aisingo... Jis pas tave perskystas, del to nelabai sekesi piest.

aciu ax.gif
Atsakyti
Rugiagele,labai fainas,linksmas torčiukas..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 17, 12:24)
Ryt bus aisku... gal bus valgomas, bet faktas, kad taip stengiausi, o kremas ne toks gavosi sad.gif

Tuo paciu ir parodysiu.
Griliazinis tortas, pastilazas. Pingvinukai marcipaniniai. Namelis tuscias. Vaizdas man patinka visai smile.gif tik realiai dar "sniegelis" blizga, bet nuotraukoj nesimato..

aš ir kalėdom tokį darysiu smile.gif pingvinukus dariau iš pastiliažo, tai ne tokie dailūs išėjo kaip tavo smile.gif bet bus gerai smile.gif
klausimas kaip padarei kad cukraus pudra blizgėtų ir kaip tą balutę padarei?? paprastai mėlynais dažais?
o tortas super
aš su nevykėliu kempiniuku... jau taip nesisekė juodai :(net pastiliažas tragiskas buvo...ai net kalbėt nenoriu. medaus ir pastiliažas
user posted image

Atsakyti
Siemet pingvoiniuku manija? lotuliukas.gif

Zuliaska, na tu kaip visada, nepatenkinta, tai tada pasakysiu.... Butu buve daug geriau jeigu apatine dalis - kelnes butu is spalvotos mases o ne dazytos. Labai netvarkingai atrodo

Atsakyti
Naitas,gal galetumet issivalyt az blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 12 17, 11:49)
aš ir kalėdom tokį darysiu smile.gif pingvinukus dariau iš pastiliažo, tai ne tokie dailūs išėjo kaip tavo smile.gif bet bus gerai smile.gif
klausimas kaip padarei kad cukraus pudra blizgėtų ir kaip tą balutę padarei?? paprastai mėlynais dažais?
o tortas super
aš su nevykėliu kempiniuku... jau taip nesisekė juodai :(net pastiliažas tragiskas buvo...ai net kalbėt nenoriu. medaus ir pastiliažas

Balute - tai melsvos dulkes su keliais lasais degtines ir padazyta. o torta apipurskiau siek tiek perlo dezodorantu, todel blizgesio suteike "sniegeliui" smile.gif

As nelabai suprantu, kam jus tas kojas kempiniukui praskeciat, issukot biggrin.gif tiesiog sulenkt galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 gruodžio 2010 - 12:54
julioske, man irgi aisingas užkliuvo, per skystas biggrin.gif

Rugiagele, pingvinukai dailučiai bigsmile.gif vis tik pingvinų manija gera, gražiai jie atrodo.

QUOTE(Asseni @ 2010 12 17, 12:55)
Zuliaska, na tu kaip visada, nepatenkinta, tai tada pasakysiu.... Butu buve daug geriau jeigu apatine dalis - kelnes butu is spalvotos mases o ne dazytos. Labai netvarkingai atrodo

Čia gi padėvėtos kelnės, nieko tu nesupranti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atnešu savo crazy, rafaelo, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Neli,super gražiai atrodo tortas....spalvingas ,dailus,kaip paveiksliukas..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 17, 12:55)
Siemet pingvoiniuku manija?  lotuliukas.gif

labai ačiū
aš nudažiau.... bet pastiliažas nu pradėjo trupėt ir plyšti, nekokybiško buvau pasidarius. tai turėjau truputį balto, tai jį uždėjau ir nudažiau. tai vat ir paaiškinimas kodėl taip padariau. ačiū už kritiką
o kempiniuko kojos neiškreiptos, normaliai atrodo.gal foto taip. ta viena pakreipta o kita visai normali smile.gif einu pataisysiu biggrin.gif

neli labai gražus tortas
Atsakyti
lipinau sokoladines rozes (juodas sokoladas + medus) - neitiketinai malonus uzsiemimas thumbup.gif lotuliukas.gif o jau tos lipdymo mases svelnumas ir malonumas thumbup.gif kita savaite kepsiu torta ir puosiu tom rozem, tai tada idesiu foto.
Laaaaabai aciu Jums visoms kad palaikote sia tema, kepate ir puosiate tortus ir ikvepiate tokias kaip as naujiems zygdarbiams thumbup.gif
Atsakyti
Rugiagele-nuostabus pingvinai ! o is arciau fotkes neturi?
Atsakyti