Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai ačiū už pagyrimus, mergaitės, kaip smagu, kad patinka, kad pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kirbe, tai ir man pamoka bus, kad daugiau nebandyčiau su baltu biggrin.gif Nors šitam tortui gražiau būtent balta tvorelė, manau. Na, ką padarysi, kad tas baltasis toks kaprizingas...
Atsakyti
Merginos... A kas butent nepavyko? Du kartus dariau tvora su baltu sokoladu ir du kartus viskas puikiai gavosi
Atsakyti
koki visu torciukai grazus, vieni uz kitus grazesni, net nevardinsiu visu dabar, bet saunuoles ir dar karta saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 12 15, 22:45)
Merginos... A kas butent nepavyko? Du kartus dariau tvora su baltu sokoladu ir du kartus viskas puikiai gavosi

jus tiesiog turite auksines rankeles ir ka bedarytumet viskas atrodo nuostabiai ir vyke.

Atsakyti
Kaip sakiau, labai trupėjo nuimant kepimo popierių, kad ir kaip atsargiai... Dalis taip ir liko prilipusi prie popieriaus, nors naudojau tą patį ir juodam šokoladui, labai lengvai atsiskyrė. Nesuprantu, kame problema, Asseni, gal pakomentuosi, kas galėjo būti ne taip. Šokolado neperkaitinau, viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 12 16, 01:47)
jus tiesiog turite auksines rankeles ir ka bedarytumet viskas atrodo nuostabiai ir vyke.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif , oj, ne. Tikrai buna puokstu ir gan daznai, kad paskutine vos minute sugalvoju ka galima padaryt, kad pataisyt visa reikala

Elentari, gali buti 2 priezastys

1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 gruodžio 2010 - 10:06
Elentari su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunus ir labai dailus tortukas 4u.gif
Atsakyti
Elentari, sveikinu su gimtadieniu. gera dovana sau. o as pasisiukslinau, nepasidariau sau torto gimtadieniui, tik atsiverciau recepta, ir uzvirto netiketi sveciai diena anksciau. patys kalti - negavo torto tongue.gif
Atsakyti
sveikos brangutes 4u.gif (jus visos man tikrai brangios,nes as mokausi is jusu ploja.gif )ar galite man "blond hair"patarti,t.y.atsakyti:ar galima rafaelo puosti BEZE,nes jis toks slapias,ar ji nepasileis? g.gif nes man BEZE labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 16, 10:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , oj, ne. Tikrai buna puokstu ir gan daznai, kad paskutine vos minute sugalvoju ka galima padaryt, kad pataisyt visa reikala

Elentari, gali buti 2 priezastys

1. baltas sokoladas stingsta ilgiau nei juodas del didesnio riebalu kiekio jame. Ir ta tvorele ant torto su popieriumi reikia laikyti ilgiau saldytuve nei su juodu sokoladu.
2. baltas sokoladas labai greitai reaguoja i siluma. Popieriu reikia nuimti gan greitai ir geriausiai saltoje vietoje, tame paciame saldytuve. Nes ploni sujungimai is kart tirpsta, jeigu pagauna per daug silumos. Bet jeigu popierius tvarkingai ir greitai nuimtas, tai tvorele stoves gerai, su ja nieko neatsitiks

Uztai balta sokolada man istirpint garu vonelej pragaras. Sito veiksmo labiausiai bijau, nes daznai jis netirpsta o galiausiai pradeda susokinet i gabalus, nes perkaista (bent taip as suprantu).

Kol nesusoke i temuke savaitgaliniai grazuoliai tortukai smile.gif. atnesu savo negrazuoli anytos torta (skirtas anytai) smile.gif ax.gif . Vidus citrinine aviete

user posted image

Nepavyko man piesimas aisingu, nezinau ar per storai pripaisiau ar teptuko ilgesniais sereliais reikia, ar slapiau piest. Faktas reiks dar bandyt ir bandyt iki norimo rezultato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 16 gruodžio 2010 - 11:20
Sveikos, kepejeles.
Atnesu pirmaji daug maz padoru savo tortuka ax.gif
Rafaelo biskvitai, jogurtinis-varskinis pertepimas, pastilazas ir marcipaniniai pingvinai. Dukrytei i darziuka dariau.
user posted image
Raidytes ant greicio dariau, nes kai parodziau tortuka dukrytei, tai is kart sako, o kur vardas? lotuliukas.gif Tai teko greitai susisukt tongue.gif.

P.s. be Rugiageles konsultaciju nezinau kas man butu iseje aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilka @ 2010 12 16, 11:20)
Sveikos, kepejeles.
Atnesu pirmaji daug maz padoru savo tortuka ax.gif
Rafaelo biskvitai, jogurtinis-varskinis pertepimas, pastilazas ir marcipaniniai pingvinai. Dukrytei i darziuka dariau.
user posted image
Raidytes ant greicio dariau, nes kai parodziau tortuka dukrytei, tai is kart sako, o kur vardas? lotuliukas.gif Tai teko greitai susisukt tongue.gif.

P.s. be Rugiageles konsultaciju nezinau kas man butu iseje  aciuks.gif

Wow kiek pingvinuku:), visas LOLO burys smile.gif.
Oi tie musu mažieji koreguotojai, kaip ka daryti viska sureguliuos- taip ir soki pagal ju dudele smile.gif.
Atsakyti
niekas nepadeda del puosimo Beze biggrin.gif biggrin.gif nu,eisim puosti,kaip jau gausis-taip cool.gif
Atsakyti